Priateľ pozerá po iných ženách

23. mar 2020

Krásny deň prajem,
mám docela nový vzťah, nie sme spolu ešte ani rok, ale správanie partnera mi príde veľmi hlúpe.
Keď sme spolu, pozerá po iných ženách, v práci má plagát z Playboya na skrinke, v televízii keď vidí krásnu ženu, tak slintá a má poznámky typu "wau, to je kočka" a tak podobne. Takisto keď sme spolu boli nedávno na jednej akcii, strašne ma strápnil keďže všetci videli, že sme spolu a on tam pozeral po iných ženách a vyzliekal ich očami. Príde mi to maximálne hlúpe a nevhodné, necitlivé z jeho strany.
To si neuvedomuje, že ma to môže raniť, byť nepríjemné?
Premýšľam nad rozchodom, nechcem takéhoto muža. Zachovali by ste sa rovnako?

jancejance
23. mar 2020

Skús mu spraviť to isté. 😉 Aj keď vyzerá to, že to bude zaletnik, takže rozchod bude asi najrozumnejsi

korunka1
23. mar 2020

Že váhaš, už by bol minulosť

anita6666
23. mar 2020

Mna by zaujímalo,na základe čoho vznikol medzi vami vzťah??? To je dosť podstatné (podľa mňa)

kahanikova
23. mar 2020

Vypichni mu oči jednoznačne!!! Toto sa inak nedá riešiť len oči preč.

Sa nerozprávate spolu či ako? Však mu to povedz, že ti to vadí a vyriešte to spolu aby boli obe strany spokojné. A tiež ty si vyrieš svoje sebavedomie

autor
23. mar 2020

@korunka1 Tiež to tak vidím, nemá to budúcnosť.

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
23. mar 2020

@anita6666 Spoznali sme sa v jednom podniku, vieš ako to chodí. Ale začal sa takto vyfarbovať.

autor
23. mar 2020

@kahanikova Už som s ním o tom hovorila, či mu to príde normálne. Ospravedlnil sa, ale pokračuje to. Sebavedomie mi nechýba, skrátka som narazila na blbca

sunny8
23. mar 2020

Toto fakt nie .. ten nebude ten pravý. Máš na viac ..

anita6666
23. mar 2020

Nie,ja neviem,ako to chodí v podnikoch...mňa zaujíma ten moment,kto komu povedal niečo v zmysle,prečo je (chce) byť s tým druhým lebo ak po roku pozerá po iných zenach,tak vy vzťah ani nemáte...len si mu možno padla do rany...vzťah sa má budovať na niečom a u vás neviem na čom je postaveny

autor
23. mar 2020

@anita6666 Ach tak 🙂 Bolo nám spolu fajn, randili sme a myslím, že sme sa cítili s tým druhým dobre a sám mi navrhol, že chce vážny vzťah, aby s bola jeho partnerkou. Zatiaľ spolu nebývame, ale často u neho prespávam.

anita6666
23. mar 2020

Takže to je také o ničom....prítomný okamih...keď príde krajšia,mladšia budeš out....podľa toho ako to tak čítam

autor
23. mar 2020

@anita6666 Nie je to o ničom, partnera nespoznáš dokonale za pár mesiacov. Teraz sa ukazuje aký je.

cristi
23. mar 2020

nie je to muz na vztah,vazny vzah, aky si ty predsavujes...pokukuje po babach ,komentuje ich pred tebou,ta je taka a onaka....nehladi na tvoje city ,ublizuje ti s tym.....to nie je laska...by som sa ani necudovala,ak by mal okrem teba aj ine zeny...mozno teraz nie,ale casom iste....

autor
23. mar 2020

@cristi Myslím si to isté.

bundicka223
23. mar 2020

Len pocitaj s tym ze taky bude asi stale. Ci sa s tym vies zmierit

calmmeadow
23. mar 2020

Mala som takeho a hrozne mi to vadilo.Bud sa s nim o tom vazne porozpravaj alebo si radsej najdi niekoho ineho.Mne nevadi,ked chlap pozrie na inu zenu,ved aj ja sa pozriem na inych,je to normalne,ale da sa aj nenapadne a bez akychkolvek komentarov,nie takymto sposobom.Je to ponizujuce.

ankare
23. mar 2020

To je somar....

stanulienkat
23. mar 2020

Ti je dobry primitiv

nika898
23. mar 2020

Trosku inak napíšem a asi sa ti to nebude páčiť lebo zjavne hľadáš zámienku na rozchod. Má oči tak sa pozerá. Môj muž je presne taký istý raz skoro kvôli jednej pipke nabúral auto. Áno bola som s ním v aute a aj nás vtedy ešte len prvý synček. Každý muž sa pozerá po iných ale väčšina to robí tak aby o tom ich žena/partnerka nevedela. Povedz mu že je ti to nepríjemne a nech sa pri tebe krotí. Podľa mna sú horší taký ktori svoju ženu presviedčajú o tom že krajšia od nich nie je. Blbosť po svete behá kopec pekných žien. A určite sa aj tebe dakedy stalo že si stretla ženu a povedala si o nej že je krásna a sexi. Je to normálne. Mne to tiež neskutočne vadilo a rozmýšľala som nad rozchodom ale ako išli roky tak som si uvedomila že vo vzťahu sú dôležitejšie veci. Nepíšeš koľko máte rokov to je dosť podstatne ale pozeranie po ženách nikdy neprestane. Keď som sama s mojim tatkom niekde a je tam pekná žena tak tiež dobre že neslinta a to mi je tiež neskutočne nepríjemne keďže som jeho dcéra. Keď je s mamkou tak sa ovláda.

zuzka1117
23. mar 2020

Určite mu to netoleruj a pošli ho kade ľahšie. Je rozdiel sa nenápadne pozrieť a rozdiel keď pred tebou balí iné baby

autor
23. mar 2020

@nika898 Tak Ty si veľmi tolerantná. Z Teba by mal veru radosť. Nejde o to, že pozerá, ma oči. Ide o to, ako to robí, tie komentáre. A ja mám dosť sebaúcty aby som to netrpela, chcem muža, ktorý má bude milovať, nie muža, ktorý miluje všetky ženy.

zuzka1117
23. mar 2020

@nika898 prepáč ale nesúhlasím a tebou. Každý sa môže pozrieť na opačné pohlavie , ale tak aby to bolo a rešpektom k svojmu partnerovi

stanulienkat
23. mar 2020

Tak sa tes,ze ste spolu kratko,bez deti a mozes mu dat zbohom. Este predtym by som mu dala ochutnat to,co ti robi on. Komentovala by som muzske zadky a svaly.

gabrielaaaa
23. mar 2020

Ešte keby sa pozrel no nech ale keby môj predomnou niečo také povie na inu tak mi asi vystrelí ruka och

autor
23. mar 2020

@stanulienkat Neklesnem na jeho úroveň, dám mu zbohom.

nika898
23. mar 2020

@zuzka1117 veď som to napísala že mu má povedať nech sa pri nej krotí. Aj mne to vadilo má mojom mužovi boli sme mladi ale vedela som že sa len pozerá a má blbe reči. A keď sme boli v kolektíve s jeho kamarátmi tak to bolo ešte horšie 🤣🤣🤣. Teraz nato s humorom spomínam a keď sme niekde tak som zase ja čo má blbe reči na pekne ženy myslím v dobrom blbe reči.

nika898
23. mar 2020

Nie som tolerantná. Ver mi. Keď mi začal robiť tak sme si užili svoje. Raz som po ňom aj kabelku hodila keď som odišla z podniku a dala mu košom aby mi dal pokoj 🤣🤣🤣🤣. Jaj sa teraz v duchu smejem že aký sme boli obidvaja sprosti 🤣🤣🤣🤣. A ver že môj muž videl kopec krásnych žien a aj sa pred ním vyzliekali donaha. Pracoval ako DJ a v lete ako plavčík. Všetko je o prioritách 😉

zuzka1117
23. mar 2020

@nika898 tak ak si to zvládla a si teraz spokojná tak fajn. Ja by som na to nervy nemala,mám sa až príliš rada 😉

kittykat22
23. mar 2020

Ak nema oci len pre teba na zaciatku vztahu, tak ich pre teba nebude mat nikdy.