Priateľ posiela trápne fotky svojej rodine

17. aug 2022

Ahojte. Nie som žiadne dieťa ale môj priateľ posiela fotky svojej rodine na ktorých som aj ja aj náš syn a ja si to neprajem. Malého fotky ok ale moje nechcem aby posielal. Celkove nie som fotogenická a neposielam svoje fotky ani svojej rodine žijúcej v zahraničí. Vyzerám na tých fotkách trápne a neprajem si aby ich niekomu posielal a on to vôbec nerešpektuje. Už som mu toľkokrát vravela že nech to rešpektuje a on aj tak. Ako by ste to riešili?

karolinav
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
a_alexandra_a
17. aug 2022

Nemám problém, tak si ho vyrobím 🙂

whatever1
17. aug 2022

Fot ho. Fotky velmi nenapadne uprav tak aby mal na nich trosku vacsie brucho alebo prsia🤣.Nepriznaj sa ze fotky su upravene ani nepoukazuj na jeho"nedostatky". Fot ho ked bude spat, ked sa ohne a bude mu trcat rit, ked bude jest a prezuvat alebo rozpravat. Urob si zbierku fotiek ala Krasoña😅a pouzi ju ako zbran ked ta zas nebude respektovat☝️😆!

viestta
17. aug 2022

A čo rodina netuší ako vyzeráš?

a_alexandra_a
17. aug 2022

@whatever1 Fíha. Ja by som teda nechcela mať partnera, ktorý potrebuje mať na mňa takýto kompromitujúci materiál.

nikpa
17. aug 2022

Tak sa nefot, aspon nie s jeho telefónom. Nebude mať fotky, nebude ani posielať

veselo_neveselo
17. aug 2022

To si fakt vyrabas problem kde nieje. Rodinu ked to zaujima, a nevidia vas nazivo, tak je pochopitelne ze by vas radi videli aspon na fotkach. Predpokladam ze ta maju radi, a chcu ta vidiet aspon takto.
Neries to, toto je taky zbytocny problem.
A este popracuj na svojom sebavedomi, lebo sa mi zda ze by potrebovalo zdvihnut.

mandzula
17. aug 2022

Ja ta chapem, tiez som to nemala rada
Moj ex fotil vsetko, v akomkolvek stave som bola, s potecenym mliekom, rano strapatu v posteli... Podotykam, ze sice fotil dceru, ked bola mala, no na tych foto som bola aj ja. Posielal to svojim rodicom, ktori nemali moznost pravidelne nas vidat. Ze im posiela komplet celu fotodokumentaciu, som zistila u nich na rodinnej oslave, kde sa fotky "vysielali" ako hlavny program dna. Bolo mi dost trapne. Povedala som mu, ze si to nezelam, nastastie to pomohlo. Svokra sa cudovala, ze mi to vadi, ze ved to nevidela len rodina, ale aj kamaratkam uz poukazovala, ze co som taka fajnova. Nuz, na ulicu a ani na navstevu clovek bezne nechodi v stave, v akom sa prave zobudil.

whatever1
17. aug 2022

@a_alexandra_a No ale on ju nerespektuje, foti ju v nelichotivych pozach(aspon tak som to pochopila)a posiela rodine proti jej voli. Preco by mu nemohla nadstavit zrkadlo?Jasne ze to kazdemu moze byt u prdele ako ona na fotkach vyzera. Ale ak si to vyslovene nepraje tak by ju mal respektovat.