Je to normálne? Ako povedal mi, že jej to dlhuje lebo sa k nej nepraval ukážkovo. Ale mne to veľmi vadí. On za ňou nechodí ale píše jej a občas zavolá. Hnevá ma to.
@deti95060810 tak stará sa o ňu ako sa ma a ci niečo nepotrebuje. Ale našťastie ho vždy odmietne...
a co ti na tom vadi?
Ved jej nelezie do postele a nestretava sa natajnasa, tak co ti vadi...
Akože ľudia už sme fakt hyeny? A čo keď jej zavola ako sa má a či niečo nepotrebuje?? Pokiaľ to je len v tejto rovine tak je to pri chorej osobe úplne normálne a ľudské.
A ako dlho ste spolu ? Koľko boli oni a koľko už sú rozideni?
@nikpa autorka nie je hyena, len troška žiarli...😉
Podľa mňa to je milé. Hlavne ľudské. Fakt by som mu toto nemala za zlé. Podľa mňa to o ňom ukazuje len, že je to dobrý človek. 🙂
@zmrzlinka2021 vadí mi to, že jej venuje pozornosť
@klip0 oni boli spolu 2 roky ale ze on jej často vyčítal ako vyzerá a kritizoval ju. Ale vraj sa už poučil keď ho nechala. My sme spolu 7 mesiacov
no dobre, ale co je na tom zle, ze jej venuje pozornost?
je to chora zena, tak preco ti to prekaza?
Mozno by si sa mala pridat k priatelovi, a mozete jej spolu ist nakupit, pripadne s niecim pomoct. Uz s nou nechodi, teraz chodi s tebou. Keby nechcel byt s tebou, tak od teba odide, tak preco mu nedoverujes?
Buď rada, že nie si na jej mieste a s jej chorobou. Však byvalke len zavolá, možno psychicky podporí a jej to dobre padne. A keď ti to vadí, tak mu to povedz. Čo ti povie.
bud rada ze mas solidarneho priatela
@zmrzlinka2021 nepríde mi to zdrave. Jemu by tiež vadilo keby to robím ja bývalému
@janci05 už som mu povedala, ale povedal mi ze mam prestať
lenze ja nerozumiem, co je dovodom toho, ze ti to vadi
pochybujes o tom, ci ta skutocne lubi?
mas pocit, ze ho ona bali?
poviem to tak sprosto, ak to ma byt muz tvojho zivota, tak nim bude, ak nie, odide, ci teraz, ci o rok....
By som bola opatrna aby z teba nebola ex. To co robi je ludskost, snazi sa podporit znamu/kamaratku v tazkom obdobi to co od neho ziadas ty je jesitnost a ziarlivost.
@prasiatko30 no a nemám žiarliť? Ide na operáciu a priateľ sa rozhodol ze ju zavedie aj odvezie. Čiže to už budú spolu a ja nemôžem ísť s ním lebo ma neuvolnia z prace
no a ty si sa spytala či by mu to vadilo či to len ty dedukuješ
@sara07 ja to dedukujem
@nikolka1986 prečo sa smeješ? Co ak je to jej plán ako ho zlákať?
@nikolka1986 chce byť chodiaca antikoncepcia... Lebo nikdy nevieš 😃😃
prepáč ale toto je dost u teba silná káva
čo ti vadí ludskost ?
ty nielenže žiarliš ale riešiš či nie je lepšia, bojíš sa že sa k nej vráti atd
no ak budeš vyvadzat a robit kraviny ako robíš tak zaručene
podla mna je to v pohode ludské ako nemá nikoho kto by jej pomohol tak prečo nie
teda ako zažila som kadečo ale toto je perlička
a povedzme si takto keby si bola ty na jej mieste ? odmietla by si ?
za mna nie si zrelá na vztah, lebo mu neveríš vôbec mu neveríš
nie si celkovo zrelá
@mell27 ja si ho chcem nechať len pre seba. Ťažko nájdeš takého muža s vlastným bývaním bývaním peniazmi že nemusím chodiť na nadčasy aby sme vyzili
@nikolka1986 teraz je to jej kamarat a priatelia su na to, aby si vzajomne pomahali. Ak raz so sucasnou frajerkou nebude chciet dalej chodit, je uplne jedno ci byvala existuje alebo nie, proste sa s nou rozide.
Mali by sme byt ohladuplni a laskavi k druhym, to nas robi ludmi.
ako jej pomáha...či len telefonuje.