Priateľ odmieta otcovstvo

mininka05
30. aug 2022

Dobrý deň prajem,

Sme v takej situácii, ktorá má veľmi trápi. Neviem si s ňou rady a tak sa ani neviem nejako tešiť z tehotenstva.
Keď sme sa s priateľom dávali pomaly dokopy, teda rozhodovali sa, či do vzťahu ísť alebo nie ( neboli sme spolu), oznámil mi na našom spoločnom výlete, že čaká dieťa s inou ženou. Veľmi ma to ranilo, nevedela som sa s tým zmieriť. Týždeň na to som sa stretla s mužom, s ktorým som sa stretávala už dlhý čas predtým ako som spoznala priateľa, potrebovala som sa vyrozprávať a skončili sme v posteli. Nie som na to hrdá. Dávali sme si však pozor ako aj predtým.
Neskôr sme obaja s priateľom ochoreli a potom som zistila, že som tehotná. Lekári potvrdili nezávisle od seba, že dieťa bolo počaté v Tom čase, ako sme obaja boli chorí a strávili spolu dva týždne nonstop v karanténe.
Priateľ však odmieta veriť, že dieťa, ktoré čakám je jeho, vraj po narodení mu svoje priezvisko nedá, kým nebude mať v rukách test otcovstva. Ja som s testom súhlasila, lebo viem, že dieťa je jeho. Neustále mi to však vyhadzuje na oči, ničí ma neustálymi výčitkami, lebo jemu jeho veštica povedala, že jeho druhé dieťa (obaja máme deti z predošlých vzťahov), bude chlapec. Že jeho osudom je mať syna ako druhorodeného. Že ak to bude dievčatko, alebo nejako choré, určite nebude jeho.
Lekári nás dlho strašili, že bude mať vrodenú vadu. Nakoniec je všetko v poriadku, ale problém nastal, lebo čakám dievčatko.
Som z neho zmätená, pretože na jednej strane hovorí, že s jeho krvnou skupinou je nemožné aby mal dieťa nijako choré, na druhej strane tvrdí, že nie je jeho.
Neustále mi dáva všetko za vinu, že keby som nebola s iným, mohli sme byť šťastní. Ale čo jeho podiel viny na tomto všetkom? Nie je to aj jeho vina, keď mi oznámil takú vec? Dieťa s inou ženou nie je nič? Žiadna vina? Pretože mne vraj už nedokáže veriť, lebo som ho zradila a podviedla. Žijeme spolu, ale neustále má kontroluje, podozrieva, neustále žijem pri ňom v strachu čo príde ďalej.
Nepomáha ani to, že mu stále hovorím, že to bola chýba a ja viem, že to nejde len tak hodiť za hlavu, ale proste nechápem prečo to stále dokola rieši, stále má kontroluje ana obviňuje zo všetkého a aj z toho, že údajne ja som tá, ktorá ho kontroluje a chce mu rozkazovať.

Už som z toho zúfalá a idem sa zblázniť.
Poraďte mi prosím čo s tým, lebo ja sa už idem zblázniť.
Ďakujem

nyusika
30. aug 2022

nezufaj, mozno este zozenies niekoho tretieho...stvrteho...piateho.
niekto z nich sa snad uz len prizna k dietatu

veronikaszabova
30. aug 2022

@mininka05 omg... Obaja ste nevyzrete decka. On caka dieta s inou, ty sa na truc vyspis s dalsim... No chuda dieta 🤦🤦🤦

pribinak
30. aug 2022

@mininka05 toto chrapusnke stvorenie nazyvas priateľ?

Rozchod, určit otcovstvo cez Súd a nedarovat mu ani cent výživného

falbala132
30. aug 2022

cize on naraz caka 2 deti s 2 roznym zenami?

majah212
30. aug 2022

nasla si si partnera ktory veri viac vestici ako svojej partnerke, na prvu partnerku sa vykaslal a nechal ju s dietatom nech sa prebija zivotom sama, to iste spravi aj tebe. tvoj partner nevie niest zodpovednost za seba, svoje ciny a spolieha sa na niekoho dalsieho (vesticu), kto mu povie co ma robit co nie...Je nedospely, nezrely, nesamostatny a nevie sa postarat o seba, teda a deti. vsetko dava za vinu druhym, pretoze on za nic nemoze,. Nevie realne vnimat ako jeho rozhodnutia ovpylvnuju jeho zivot a zivot druhych - takto to bdue cely zivot,,, odporuam nech sa nastahuje k vestici a nech si s nou spravi toho chlapca co mu slubovala..... toto lepsie nebude a ty budes mat, zial, dalsie dieta bez otca...urcenie otcovstva nariadi súd, moze sa aj na hlavu postavit,,,

beata_k
30. aug 2022

@mininka05 Co? Rozchod. Toto ja ludom malokedy radim, ale u teba to je jednoznacne. Aj keby si mu kazdy tyzden robila test otcovsta, tak to dieta neprijme. Nikdy. Ty sa budes trapit, dieta bude nechcene. Vestica? Jeho krv nemoze mat chore dieta? On sam ma dieta s inou? To nemyslis vazne takeho chlapa do zivota.

ivca88
30. aug 2022

@falbala132
Haha... Tomu sa hovorí plodný rok 😁😝

nyusika
30. aug 2022

@ivca88 este nekonci 😀
viac takychto muzov do nasicvh zivotov ;-D 😀

denden77
30. aug 2022

vy dve este mozete byt kamosky 😁

jaskolka
30. aug 2022

Sorry, ale ani jeden z vás mi nepríde ako zrelý do vzťahu... Ty skocis do postele s prvým chlapom, lebo si zúfalá, že tamto tela ta "opustilo"potom z bohvieakehp dôvodu opäť sa dáš dokopy s nim a k jeho inteligentncii sa ani nevyjadrujem...
Nabucha dve ženy, verí veštici, žiada test otcovstva a s jeho krvnou skupinou nemôže mať "choré dieťa?"
To co za blbca si vôbec stretla a ešte ho nazývas priateľom? To by som sa hanbila priznat, že vôbec takého idiota poznám...

kate211
30. aug 2022

Nechapem. S kym cakas to dieta? S tym, ktory uz caka dieta s inou? Alebo s tym druhym, s ktorym si sa vyspala koli tomu, ze prvy caka dieta s inou?

ivca88
30. aug 2022

@nyusika snáď si ho budu v detskom obchode pamätať a dajú mu zľavu na druhý kočík... A ten tretí bude zdarma 🤣🤣

Pardon že si robím srandu.
Ja len .. načo pcha čuráka do teba, keď sa nepoučil z minulosti ? Neviete sa chrániť?
A prosím, čo to za krv má ? Velice by ma to zaujimalo 🤷🤣

nyusika
30. aug 2022

@jaskolka
on ju neopustil, oni este neboli oficialne spolu, ked jej na vylete oznamil, ze caka dieta s inou.
a toto asi urychlilo jej rozhodnutie ist s nim do vztahua tiez si s nim spravit dieta.
predtym si ale nostalgicky vrzla s jej byvalym.

jaskolka
30. aug 2022

@kate211 s tým prvým, s akým "sa dlho dávali dokopy" a on jej oznámil, že ma dieťa s inou.

jaskolka
30. aug 2022

@nyusika veď hej, preto som to dala do úvodzoviek, akože opustil v zmysle ze ani sa s takým už nedávať dokopy, čiže vôbec nechápem, na kieho vola ešte potom sa k nemu vrátila a dala mu šancu. A hlavne načo potom liezla do postele s druhým?
Proste obaja úplne "mimo"

nyusika
30. aug 2022

@ivca88 jednoznacne 😀
normalne mu vystavia zakaznicku kartu, kazdy treti kocik zdarma

viestta
30. aug 2022

Stále a znova sa pýtam, kde týchto blbcov ponúkajú vo výpredaji? A ty zjavne také výpredaje vyhľadávas, alebo správaš s každým, kto sa naskytne.
Pre dobro tvojho dieťaťa: rozid sa tým idiotom, vybav si určenie otcovstva súdom, aj výživné a už nikdy nehľadaj chlapa, lebo porodís dieťa rovnakému debilovi ako je tento. Tebe už pomoci niet, staraj sa o to jedno dieťa co už máš.

nyusika
30. aug 2022

@viestta ja viem kde, vazne 😀
moj ex bol z rovnakej edicie 😀

zooeynka
30. aug 2022

Len jedna otazka, naco si mu vesala na nos ze si sa vyspala s tym druhym???? Naco to bolo dobre? Zvysok tvojho pribehu nepotrebuje komentar....

kate211
30. aug 2022

@jaskolka To bude stastny otecko. Dve deti, dve zeny. Este aby sa nestrhol lukrativny boj medzi damami, kde vitazstvo bude znamenat oteckovo odpustenie a zivot po jeho boku :D

januska12323
30. aug 2022

Prosím ťa nechaj si ho, ušetríš nám ostatným strach, že sa s takým volom dáme dokopy. 🙏

viestta
30. aug 2022

@nyusika mňa taký kedysi davno opaľovať, našťastie ma neopelil skôr, ako som zistila, že je úplne vadný kus. Alebo som to zistila skôr ako stihol opelit?
A keď čítam lepšie, ona už jedno dieťa má. Autor asi tiež bol z tých v zľave. Niektoré sa nepoucia ani keď si natrepu cumak.

pink_lady
30. aug 2022

to kde vyhrabal taku sprostost ze s jeho krvnou skupinou nemoze mat chore dieta...A ked tu citam tieto pribehy tak som vdacna za chlapa ktoreho mam doma...

pribinak
30. aug 2022

Ak bude mládenec pokračovať takýmto tempom, že 2 decka za rok, tak môže nahradiť Borisa
Akurát že tento nemá lowe a asi ani love

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janetinka27
30. aug 2022

@mininka05 ubohe vase deti. pytas sa, co mas robit, ale tu nejde uz o teba. ty si sa rozhodla robit jednu chybu za druhou, ale v tom vsetkom mas jedno dieta a druhe cakas. aky zivot im chces ponuknut, ked si taka nezodpovedna. viem, ze v dnesnej dobe je trapne odmietnut sex na zaciatku vztahu, ale najprv by si mala spoznat partnera, mali by ste spoznat vzajomne predstavy o zivote, buducnost, dat si vzajomne zaruky a potom do toho zatahovat deti. teraz tazko radit, bud si to vyriesite, postavite sa k tomu zodpovedne alebo porod, sud a vyzivne.

pink_lady
30. aug 2022

@jabadabadu mas recht 😂

melanta
30. aug 2022

Prisámbohu že deti by mali mať iba tí, ktorí na to dostanú povolenie. Lebo množenie takýchto ľudí tejto krajine prinesie veľa nešťastia.

lesana25
30. aug 2022

Ten ho musí mať ozaj veľkého.

stanislavicenka
30. aug 2022

@mininka05 takyto si zelas zivot? Skutocne? Citis sa stastna? Potrebujes niekomu stale nieco dokazovat? A to rovno cloveku, ktory ma v case vasho vztahu dieta s inou? A veri vestici, ze ma mat syna? 🤦Precitaj si to cele po sebe. A kedze sem pises, sama citis, ze to nie je v poriadku. Najhorsie zo vsetkeho je urobit prvy krok, ale potom sa ti ulavi. Ver mi, prejde rok,DVa,a ty zistis, ze si konecne spravila dobre, pre seba, pre svoje dieta. Aky budete mat zivot pri takom chrapunovi. On,ako pupok sveta to nepochopi. Takze pochopenie od neho necakaj. Drz sa