Priateľ odchádza na vojenskú misiu

tuturutu123
24. feb 2021

Ahojte. Môj priateľ, odchádza na vojenskú misiu. Je tu niekto kto si tým prešiel? Ako ste to zvládli?

dajna11
24. feb 2021

Ahoj,no zvládli....museli,čo iné ostavalo,ked sa dlo,tak sa ozval,jasne že ked sa neozýval som bola na nervy,ale zasa tým,že som mala doma dieťa , a povinnosti v práci či okolo dieťaťa....nejak to ubehlo. najhoršie boli asi prve tri týždne....zrazu sama večer bez neho,ale ked si to tak vezmem....kým bol vojak,bol často preč na týždne či mesiac....takže časom si človek zvykne.

tani777
24. feb 2021

@tuturutu123 moj bol pol roka prec,boli sme spolu este len rok,ked odisiel,bolo to tazke,chybal mi,casto som sa bala,no ked sa dalo,volali sme na skype,taze sme to zvladli 🙂 hrozilo mu,ze sa nevrati a ostane este 6m,nastastie sa vratili 🙂 ked mate byt spolu,prekonate aj toto..hlavne treba,aby si mala co robit,aby sa nestalo,ze budes sediet a zozierat sa myslienkami,co robi a podobne..drzim palce 🙂

tomyhardy
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pininka1
24. feb 2021

Odide, vrati sa, bude to tazke, mojho odvelili 220km od bydliska,uz sme stavali dom, nechcel sa prestahovat. Takze uz 14 rokov zijeme tak ze je vacsinu tyzdna mimo. Zaciatky boli tazke, aj ked boli deti malinke, ale zas ked bol doma venoval sa im na 100%. Najlepsie nejako zamestnat hlavu, aj ked je to takze teraz ked sa neda nikam chodit v podstste.

oli18
24. feb 2021

Znamy si na misii zacal s nejakou vojackou, ktora mu po skonceni volala az domov. A tak sa to prevalilo. S priatelkou sa nerozisiel , ale na misiu ho viac nepusti.

anita1978
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
patrishapat
1. mar 2021

Môj bol preč celý rok 2020, mal byť len pol roka ale naša dokonalá vláda zariadila pobyt na rok a s nikým nediskutovali. Máme deti vtedy 3 a 6 ročne. Zvládli sme to ale na mladšej 3 ročnej sa to aj podpísalo na psychike

ellka1208
22. máj 2021

Ahoj, ja si tým práve prechádzam, mne moj odišiel v septembri na Cyprus, je to náročné, ale zvykneš si, lebo musíš. O mesiac pride na dovolenku domov na 18 dní, na jednej strane sa strašne teším ale na strane druhej mi je z toho uz velmi smutno a nebaví ma to. Deti nemáme, sme pomerne mladí ľudia vo veku do 27 rokov a mame za sebou 2 roky vzťahu. Hovorí sa ze práva láska vydrží všetko, ale toto je brutal =(