Ahojte 🙂 poprosim Vas o nazor velmi ma zaujima nazor druhych ako to vnimate s popisu vy 🙂
1.boli sme dobry priatelia, bol priatel aj s mojim ex priatelom. Velmi sme si rozumeli lenže s ex mi to už neklapalo a ja som sem tam mala myslienky na terajsieho priatela. Ale nikdy by ma ani tak nenapadlo že niekedy by sme spolu mohli tvorit pár 🙂
2. Rozisla som sa s pristelom a zrazu som bola vo vzathu s terazjsim priatelom velmi bolo všetko krásne ako na začiatku každeho vzťahu. Aj ked som sa bala že ho to prejde ( lebo moja kamaratka s nim nieco riesila este daaaavnejsie a nevyslo im to, zrejme nevedel co chcel a ja som aj bola za kamaratku jej to vysvetlit a ze ci by sa nehnevala keby to skusim s nim zasmiala sa ze vobec ) no ja som sa strasne bala a drzala som si odstup trosku od neho lebo bala som sa ze ho vztah omrzi, ze bude chcet byt sám a bude chcet byt s priatelma hlavne ... No neoddolala som, jeho sladke slová " ja nemozem verit ze ta mam teraz pred sebou a ze ti mozem dat pusu, neverim ze ta mam, cakal som na teba vysse pol roka, boze ja ta tak moc lubim" a tak dalej... On bol posledny rok v skole este byvali sme vonku do 4 aj a potom isiel uz iba domou pre veci a do skoly a zo skoly zasa nonstop spolu nic ho nezaujimalo ine okrem mna po asi 5 mesiacoch uz zacal sa stretavat aj s kamaratma a ja som bola rada ze mozem spoznat novych ludi a jeho priatelov. Pocase ma vynechaval a chodil za jednym kamaratom stale sam, su milovnici aut, no ako keby odrazu namna zabudol, kupila som si letenku a odletela som do zahranicia povedala som ze za mesiac sa vratim, pol roka mi trvalo nez som sa odhodlala prist domou. Volavali sme spolu aj ked som bola v praci a kazdy den sme boli v kontakte potom sme si dali pauzu po case lebo na dialku to nefungovalo a ja som nebola stale rozhodnuta ci mam sa vratit alebo ostat. Pristel bol uz zufali chcel prist premna na aute aj ked by musel ist trajektami a trvalo by mu cesta 3 dni nakoniec sa ma dockal a prisla som po tyzdni sme sa dali dokopy znovu bol zasa taky ako na zaciatku zasa tie jeho sladke slova sladky usmev cely sladky bol a povedal mi ze si uvedomil ze ma akosik poslednu dobu si v tedy nevsimal a ze uz taku chybu nespravi ze sa poucil a ze nikdy ma nepusti uz prec. Tak zasa bolo vsetko ako malo byt asi pol roka. Po pol roku uz zacali vymeny nazoru, hadky a tak dalej. Ked sme sa pohadali bol prvy vzdy on ten ktory sa ozval hnet do 10 minut no ale pri dalsich hadkach som cakala a nevolal tak pravda ze som mu volala hned ja... Zistil ze ma ma a uz si ma ako keby prestal vazit a zacal mi skakat po hlave zacal ma zasa vynechavat, robil si co chcel ako keby som ani nebola alebo bola ale v praci alebo nemala cas proste spravil si svoj program vacsinou , potom sa vsetko jakstaks ututlalo a isli sme spolu byvat dodnes byvame spolu no hadky neboli ani tak tak som si myslela ze nam to pomohlo. Ale pocase zacal sa zasa stretavat s tym jednym kamaratom ( nemal ho zakazaneho ) ale mal zly vplyv nanho lebo jeho kamarat moze mat iba priatelku a druhy okolo nie lebo kazda je pi.. A bla bla🙂 zaslepoval mu oci vzdy ze pojdu da niekam previest, na zraz alebo niekde... Len aby isiel s nim... Za priatelov cas ktory mi venuje vzdy som neskutocne rada lebo cele tyzdne chodi do roboty a je vysse 12-14 hodin prec tak je pochopitelne ze chcem cez jeho volno s nim stravit najviac casu ... No len jeho kamos ma schvalne okradal o tu moznost ... Prisla kriza s priatelom sme sa pohadali velmi a prislo mi to ako keby naschval da pohadal somnou a nakoniec mi dal koniec, ja som bola zufala plakala som pila som alkohol a nevedela co dalej velmi soˇ sa trapila stale som mu volala pisala ignoroval ma. Nakoniec som zacala po dvoch tyzdnoch byt taka ze som mu uz nevolala a dokazala to, mala som pocit ze sa nezaujima aj tak... Tak som poprosila jedneho znameho s ktorym sa nemusi ci nepojdeme spolu niekam si sadnut a tak a z jeho hlavy vyslo po tom co som mu vsetko povedala ze nech skusim aby ziarlil nanho tak dostalo da pristelovy do usi ze sa stretavam s tym kamosom no volala som mu ze ma doma nejake veci este ze co s nima s on ze nech mu ich doveziem tak sme sa stretli ani som sa nepozrela nanho s cez okno podala a odjet som isla prec ale zapocula som ze pocujes ? Reku ano co ? A on ze chcem ti povedat aby si sa uvedomila zakial neni neskoro... Zahrala som to na hrdinku a odjela prec potom mi volal v noci o 2 ze ci nespim ci nejdeme aspon zapalit reku ked chce som doma nech pride tak prisiel a aj na gauci zaspal bol moc rozbity. Rano som zobudila sa pozrela do obyvacky a akurat da zobudzal ja som ho iba pozdravila a malovala som sa ... Isla som prec aj on isiel prec... Potom mi pisal sms ze som falosna reku zaco ? Ze myslel si ze ked som plakala za nim ze chcem byt s nim... A ja som ani neodpisovala nedvihala a robila som sa nedostupna schvalne a on stale volal a ja nedvihala alebo som mu povedala ze nemam cas ... Potom nakoniec vecer prisiel zase ze chce sa este raz porozpravat hovoril mi ako ma miluje a ze si uvedomil ze bezomna to nejde ze nejde prestat namna mysliet ze mu bolo somnou dobre a ze mi slubuje ze budem citit od neho viac lasky a tak nakoniec 4 dni ma takto prosil dala som mu sancu teda boli vsetko krasne aj mi pomahal v domacnosti volaval mi cez prestavky s prace a stale aj do prace zamnou chodil nakoniec na vianoce ze sa chcel somnou zasnubit kamaratka mi hlvorila ze zistoval od nej... Ale nespravil to ... Pohadali sme sa trosku a ja som mu povedala ze neverim ze ma ma rad ( ale nic netusil ze viem o tom prstenku ) a on mi to nakoniec povedal ze ma a ze chcel da zadnubit ale ze rozmyslal nad tym ze este je cas.. Reku fajn ja ta netlacim do nicoho ja len chcem citit od teba lasku... Vsetko blolo okej az teraz zada po cca 3 mesiacoch zacalo byt cudne... Nevolava mi sam od seba ak nieco iba potrebuje ani nenapise a uz je to taky stereotyp ze pride po robote domou da sprchu 10-20 min sa rozpravame ide spat a tak dokola cez volno mi prife ze ma chvile kedy ma chce vynechavat a bojim sa ze ma tajnosti predomnou a ze ochladol ... Neviem ako sa mam chovat aby sa vsetko vratilo do normaluzada
Ja si asi myslim,ze to je vtip.Cele to napisane.Ci sa mylim??
A prazdniny zacali
Vacsiu blbost som uz davno necitala, kolko mas rokov? 😀 to sa nedalo ani docitat... Stale o tom istom...nuda poriadna. A to vyjadrovanie.... ze ta vraj "vynechava"?.. 😀
@loli123 ja som to precitala cele,ale musim suhlasit s ostatnymi.....hroza,des ako je to napisane po gram.stranke plno chyb a tiez obsah je taky nijaky,velmi detinsky,predpokladam,ze mas nieco po 20🤔kolko mas vlastne rokov,ak sa smiem spytat?...nuz ale k veci
Nemyslim si,ze ochladol,nastal u vas len stereotyp,je to normalne,ze prichadza po istom case stereotyp v kazdom vztahu...
S tym kamaratom ho spaja spolocne hobby,a maju si asi aj co povedat,preto sa s nim stretava...vy mate nejake spolocne zaujmy?ak nie,tak buducnost tu velmi nevidim....
-a este nieco,ze ked pojde za kamosom najblizsie a Ty sa budes velmi nudit... douc sa prosim slovensku gramatiku,mas v nej velke medzery a nedostatky,a urcite Ti to len pomoze😉
Registracia teraz vo februari.Niekyo sa naozaj velmi nudiii
neschopna kompilacia najcastejsich veci, co sa na MK zvyknu riesit.
bez napadu. kreativita sa zo skolskych lavic vytratila. vlastna tvorba nulova.
aj mozog maju externy na Googli, nielen informacie (ako sa tym mladi radi ohanaju, ze naco sa ucit, vsetko je na Googli).
smutne.
to uz aj Harlekynky boli na vyssej urovni ako toto a to bol iny literarny brak.
tipujem, ze pokracovanie tejto komedie bude "neplanovane" tehotenstvo.
Ach stare dobre casy mladosti 😂😂
chlapca by som nechala tak, vyzera to tak ze si ta vazi az ked citi ze ta straca, inak mu na tebe az tak nezlezi..
@loli123 chod radsej citat knizky......🙄
Ak je to pravda, vykasli sa na toho chlapa a uplne ho odstrihni, nevazi si ta. Aj ked on chlapa nemozes cakat, ze bude na tebe zaveseny nonstop a stale ti bude volat...ak si myslis ze to je normalne..daj sa liecit. Celkovo ked som to citala...kokos...chcela by som mat tvoje problemy. Cele dni riesit len taketo hovadiny. Na to som nemala cas ani ked som bola v puberte. Ocividne nemas problem s peniazmi...tak potom riesis len blbosti. Alebo je to cele vymyslene...
dievča si zmýlilo portál.. toto patrí do Bravíčka 😀
toto fakt nemá ani hlavu ani pätu, radšej si idem dať čaj
@ewelyn3 necakam ze stale len mam take obavy ze ochladol. Je ako pocasie raz by ma na rukach nosil a raz by ma ani nepoznal. Dlho som uvazovala ci mam skusit o radu tu a ci nie po nociach nemozem spavat s toho uz... Rozhodla som sa ze to sem dam ze mozno niekdo bude mat nejake skusenosti ....
Nechces prehodnoyit svoj zivot a prihlasit sa na doucovanie z gramatiky?
@petulda333 ja ta chapem ja len som chcela skusenost od inych ze ci sa to u inych zmenilo, ako to neznamena ze ked u inych sa to zmenilo tak ze sa to zmeni aj u nas. Moze aj nemusi. Ja ho mam rada a respektujem ho aj jeho zaluby aj ho podporujem v tom, o to mi ani tak nejde ide mi skor o to ze bojim sa ze ho stracam ze vie uz ze si necham skakat aj po hlave od neho a bude to zneuzivat
no ja si myslím že ste asi také podobné povahy, že obaja očakávate od toho druhého že bude ten vnímavejší, ten viac pozorný, ten viac milujúci a chápajúci
myslím že to máte trošku na taký taliansky štýl
ak si si nie istá čo dalej skús ho nejako veľmi prekvapiť, napr. romantickým večerom a ak to nezaberie aspon si budeš istejšia čo dalej...
tak si užite veľmi pekný večer a hlavne skús byť tá ktorá bude v ten večer tá pozornejšia..ono sa ti to vráti spať :o)
ak ochladol je tu možnosť že si pribrala, stratila pevnosť pružnosť, alebo už je moc dlho a ho to s tebou nebaví
Ja som to precitala cele a normalne som si zaspominala na stare casy. Fakt jak pribeh z Brava. Kolko mate obaja rokov? Nechapem naco ste spolu. Evidentne ako si uz sama zistila, bolo viac pokusov, nefunguje to. Niekedy treba ludi nechat ist aby sme mohli uvolnit cestu inym.
Niekedy to nepomoze ho dusit a vlastne aj seba, proste ked to nejde dalej aj po viacerych razoch tak to treba nechat ist, lebo takto stastni nebudete ani jeden z vas a cas leti
Asi mate pravdu necham ho ist este skusim tak ze nebudem ja ta ktora sa bude ozyvat a bojovat za vztah ale necham to plynut co ma byt sa stane s to nijako neovplyvnim ked bude chcet byt somnou bude a ked nie tak bohuzial to bude musiet preboliet.
Ale ešte skús tie narodky ...
@salomke jasne skusim uz to mam aj vsetko premyslene popredu co a ako dufam že všetko dobre dopadne moja chyba je že si moc namyslam mozno chce byt somnou a ja to nevnimam tak lebo možno si to predstavujem ja inako, ale predpokladam keby nechcel tak by spaval doma a uplne si ma nevsimal ved normalne ked pride pusu si dame obimeme sa aj sem tam ziarli ked som na telefone dlhsie a pocuje spravy tak sa opyta s kym si pisem, keby ho nezaujimam tak by som mu bola uplne lahostajna ja napriklad valentin beriem ako normalny den a nic necakam od neho, ale pridiel aj tak s velikym mackom moc ma potesil ... Ved fungujeme v podstate celkom normalne, pride z roboty ma teplu cerstvu stravu, poriadok, vsetko musi byt tip top a viem ze robi tazku pracu, ze je aj unavený tak ze nemoze sa mi venovat po praci dlho a obmedzil aj toho kamarata dokonca uplne s nim zrusil kontakt nebolo to s mojej hlavy... Len nevedel sko ma ziskat spat a ze si uvedomil nejake chyby ... No v podstate zijeme normalne je to uz taky asi stereotyp s ktoreho si robim velku hlavu a moc ho lubim a bojim sa ze ho stratim tak preto mozno mi vrta v hlave toto cele ze voci mne ochladol ... Ale velmi ti dakujem si jedina ktora v tejto diskusii nepozera iba na gramatiku, ale aj sa snazi poradit ❤️
Ja som to nedokazala citat cele,jak pribeh z Brava! Neviem kolko mate rokov,ale ja som taketo veci riesila cca v 16-17 r. Ste jak male deti,fakt! Neviem co chces pocut,ja som s mm 8r,jasne neni to take ako na zaciatku,nevolame si pre kazdy prd,on ma v praci toho vela a ja doma s malym tiez dost. A ze si chlap robi vlastny program? No a co?!? Ste slobodni,preco nie! Aj mm ma svoj futbal ktoremu sa venuje,chce vypnut. Myslim ze vas ,,vztah,, nema buducnost,ziadna komunikacia,ucta nic,takto vztah fungovat nemoze. Zrejme ste este na vztah nedozreli