Priateľ objednal nábytok bez toho, aby poznal môj názor

30. apr 2021

Dievčatá, nastvalo by vás, keby vás partner objednal novu posteľ (zariadzuje byt), bez toho, aby sa vás spýtal na nazor, ci sa vám páči, keďže sme denne spolu a budeme na nej spolu spat. Nežijeme spolu oficiálne, ale sme spolu takmer denne. Mňa to urazilo. Hoci vedel, ze nabytok chcem s nim vyberať spolu, aj tak to urobil. Sme spolu rok a pol.

hettinka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
s_a
30. apr 2021

Ak je to jeho byt a ty tam len prespávas a ani mu neprispievas do domácnosti a na posteľ, tak asi veľmu mu do toho nemas čo hovoriť 🤷🏼‍♀️

katulastraka
30. apr 2021

A nabytok plati on alebo ty?

nikca_123
30. apr 2021

Zariaduje vas byt alebo jeho? Ak jeho, tak by ma to nenastvalo, preco by aj. Vsak ty si teraz v jeho zivote, postel bude mozno dlhsie.

denden77
30. apr 2021

ked som si zariadovala byt (svoj a za svoje), tiez som nekonzultovala s vtedajsim frajerom 😎

mima1
30. apr 2021

Mna nie. Ja som taka ista. Stavali sme dom. A vsetok nabytok spotrebice som vybrala snad sama a objednala bez vedomia muza. Ked malo nieco prist vzdy som vopred poslala mojmu nenapadne fotku ze toto by nebolo pekne atd.
Na zaciatku vzdy odpisal ze ok pekne moze byt. Neskor vedel a odpisoval ze kedy to pride. 😂 a v podstate to tak robim asi stale 😂😂

ivanka12311
30. apr 2021

Tak platil on nie ty čo ťa je do toho keď nežijete spolu?🤦 frajerka sa urazila že priateľ si kúpil u seba doma nový nábytok bože môj

jana_eyre_2
30. apr 2021

Zas sem nezapadam 🤷 hej naštvalo by ma to, lebo to na mňa pôsobí že somnou do života moc neráta.. nevravím že by som sa s ním šla preto hneď rozísť a hádať sa ale ľúto by mi to bolo..

syslik81
30. apr 2021

jeho byt jeho peniaze jeho volba ... ine by bolo keby ste to platili spolu alebo byvali spolu

sari24
30. apr 2021

Ťažko povedať. Keď žil priateľ sám tak keď kupoval komodu tak mi aj tak posielal fotku a pýtal sa na názor. Ale asi nie nenaštvalo.
Ak by sme žili spolu tak vtedy áno lebo by som na tej posteli zjavne spala aj ja :D.

s_a
30. apr 2021

@jana_eyre_2 no sú spolu rok a pol, on má svoj byt ale nežijú spolu, podľa toho čo píše, tak mi príde že sa ani finančné nepodieľa na domácnosti, to tiež podľa mňa o niečom napovedá...🤷🏼‍♀️ Prečo by sa mala starať do výberu postele v takom prípade?

silvusias
30. apr 2021

Pokiaľ je to jeho byt a ty tam len prespávaš, nemá sa ťa prečo pýtať na názor

sense
30. apr 2021

Neurazilo by manto...jeho byt,jeho nabytok, jeho peniaze....ty tam ani nebyvas len prespavas tak je to jeho vec...

Keby ta aj zobral zo sebou vyberat nabytok a aj tak by si kupil to co sa paci jemu tak tiez by si bola urazena....

autor
30. apr 2021

Nastvalo ma to, lebo tvrdi, ze ma miluje a chce so mnou byť. Kupoval to za svoje peniaze, ale v buducnosti planujeme žiť spolu. V tej posteli bude spať so mnou, potesilo by ma, keby sa o tom so mnou aspon poradil.

autor
30. apr 2021

@jana_eyre_2 presbe tak.

fantaghiro21
30. apr 2021

Ak zariaduje jeho byt,prečo by mal konzultovať neico s niekym, s kym možno do budúcna ani rátať nebude?

My sme manželia, a cely dom, materiál, spotrebiče som (musela) vyberala ja...nie zw by ma dizajn a zariaďovanie nebavilo, ale musela som naháňať aj robotníkov, objednávať pdolahy, dlažby, obklad....priemyselné narsdaia....
Vtedy som ja bola aj z toho dost vyčerpana. Uvítala by som, keby som nieco nemusela... Manžel mal samozrejme na všetko cas. A netrhal sa pre to...

autor
30. apr 2021

@fantaghiro21 o to ide... Ak so mnou neráta naco s nim byť

vikybotka
30. apr 2021

Môj chlap kúpil do nového domu gauč a poslal mi fotku keď už bol u nás 😁 ale tak zas my mame rovnaký štýl a neurazilo má to 🤷🏼‍♀️ Aj keď to bolo za naše peniaze skôr som bola rada že má zbavil ďalšej povinnosti 🙂

jana_eyre_2
30. apr 2021

@s_a ako som povedala, lebo by to namna pôsobilo, že nejaká budúcnosť s partnerkou ho asi moc nenapadá.. áno o niečom to vypovedá a zväčša to neprijemne uvedomenie si človeka zasiahne..

autor
30. apr 2021

@s_a lebo v nej denne spím

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
deti95060810
30. apr 2021

no asi by som porozmýšľala ako je to s tým vzťahom.... 😉
ani sa nenazdáš a vymení ťa skôr ako posteľ....
Polopate - asi s tebou v živote neráta resp. mu nezáleží na tvojom názore...

autor
30. apr 2021

@jana_eyre_2 ptesne takto som sa citila, hlavne ked viem, ze jeho ex zariadzovala celý ich byt pidla svojich predstáv a on jej do toho nezasahoval

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
30. apr 2021

@viestta ale nie za jeho peniaze pozor

sense
30. apr 2021

Ked v nej denne spis mala si mu na nu financne prispiet mozno by vzal v uvahu aj tvoj vkus...
Dalsia moznost on kupil postel ty kup vankuse paplony navliecky atd....

Pozri moj ked byva u mna musel akceptovat moju postel... teraz kupil byt aby sme nemuseli platit prenajom , hypoteka vyjde lacnejsie a zrovna poslednu dobu sme riesili postel... mame obaja odlisny vkus... a vies co kedze ma to vyslovene nebavi listovat katalogy a obiehat nabyt.domy tak som mu povedala nech kupi aku chce lebo aj tak sa co sa stylu tyka nedohodneme a vzdy tam stravime na moj vkus neskutocne vela casu kt viem vyuzit aj zmysluplnejsie...a teda je mi jedno na akej posteli spim a sexujem ci je kovova, drevena alebo boxspring...

sari24
30. apr 2021

Autorka - ešteže si spomenula tu ex. Tam je pes zakopaný podľa mňa a to ťa uráža viac. Tak je možno opatrný. O svojom pocite si mu povedala? Možno to je lepšia cesta ako to dusiť v sebe.

moonlight1210
30. apr 2021

No pockat. Ty ako uz rovno ratas s tym, ze az budete spolu zit, tak mu ides do bytu?
Ty nemas nic svoje? Ani neplanujes?
No to nie je dobry zaciatok.

A na druhej strane - ak vam to nahodou nevyjde, ma sa on pozerat na postel, ktoru vyberal kompromisom s dalsou exkou (tebou), hoci ju mozno ani az tak nechcel, ale bral vtedy na teba ohlad?

Zacni sa citi urazena, az budete spolu zit 24/7 a budes platit aj ty. A on si bude stale robit po svojom. Vtedy bude v prave.

A zrejme ta aj stve, ze exka mohla zariadovat byt a ty nemozes ani postel. Ak nahodou ano, vyhod si to z hlavy. To je cesta do pekla, porovnavat sa s exkou.

marca12
30. apr 2021

Nie je dolezite,ci by nas to nastvalo,ale co povedal,preco sa ta neopytal na nazor? Moj tak doniesol zahradne sedenie. Jasne,ze ma to nastvalo. Ale dovod,ze ho doniesol bez toho,aby sa opytal na moj nazor bol,ze ma chcel potesit a neuvedomil si,ze som si chcela vybrat.

zuvelyn
30. apr 2021

tak toto je teda najabsurdnejsi dovod na pochybnosti vo vztahu aky som kedy pocula :D :D :D

ja neviem ci vy niektore zijete na oblacikoch, pretekate sa s jednorozcami pomedzi duhu, ale v realnom svete sa URAZIT za to ze frajer s ktorym nebyvam, neprispievam mu na byvanie a nijako sa nepodielam na financovani nabytku do JEHO bytu so mnou nekonzultoval vyber JEHO postele, len kvoli tomu ze v tej posteli budem spat raz aj ja? a este si z toho domysliet kontrolku, ze asi teda nemysli na spolocnu buducnost ?! WTF ?! :D :D :D

Vdaka, davno som sa nepobavila tak ako teraz, hned sa mi bude lepsie spat :D