Priateľ nosí špinavé veci, nepoužíva parfém a páchne mu z úst

26. nov 2024

Zdravím mám priateľa už 9.mesiacov. Všetko bolo super až doteraz. Pozorujem že máva na sebe špinavé veci,páchne mu z úst ,ma mrachty v očiach a nepoužíva parfém. Dnes som.sa za neho aj hanbila, nie je vôbec škaredý ale neviem co mam robiť. Sme sa bozkávali a napísalo ma nevedela som ako to mám maskovať. Ja mam.vzdy žuvačku, dávam.si parfém aj sa pozerám ci nemám niečo zlé.

oblaacik
26. nov 2024

Fuj, ja by som to nedala.

lienka9
26. nov 2024

Preco si s nim,ked je to taky spindur :D

zuzanita1609
26. nov 2024

Ja sa pýtam, prečo mu nič nepovieš,keď ste skoro rok spolu? Buď úprimná a nedala by som to tiež veru 🤭,aj keď sú niekedy dni, keď nik nevypadá tip-top stále....ale ten pach z úst...no neviem 🤭. Asi mal len nejaký blbý deň,dni 😅

viestta
26. nov 2024

Vsak mu to na rovinu povedz. Bud bude dodrziavat hygienu (nechci vediet co robi ked ho nevidis) alebo nebude tvoj priatel. J

hefo
26. nov 2024

A to sa zopsul až teraz, alebo si bola doteraz natoľko zaľúbená, že si to necítila?

autor
26. nov 2024

@lienka9 Zo začiatku to také nebolo, začalo to iba teraz a ja nechápem čo sa deje

autor
26. nov 2024

@zuzanita1609 tak nechcem ho uraziť, však on sa necíti? Nevidi sa v zrkadle?

autor
26. nov 2024

@hefo párkrát sa stalo ze mu páchlo ale prestalo to a zase to začína. A to oblečenie iba teraz

valikasikulova
26. nov 2024

Mrachty 🤣😅 tak toto vidím prvýkrát také slovo, no ale každopádne by som mu to naznacila a hnusil by sa mi

valikasikulova
26. nov 2024

Ale to môže mať aj pokazený žalúdok alebo aj zuby pokazene

autor
26. nov 2024

@valikasikulova ma stomiu alebo ako sa to vola a fajčí vo veľkom

lienka.7
26. nov 2024

@autorka a doteraz ste spolu robili co ze ti to nevadilo?

lacibo
26. nov 2024

Stomiu? Ved to je chorý človek!!ked este vo velkom fajčí, tak to je celé zle..nechcem si predstavovat ako si na tom ty, autorka🤔

simca06022011
26. nov 2024

nechces ho urazit? ako nehnevaj sa.. "vies co, nepriblizuj sa u mne, smrdi ti z ust, chod sa poumyvat". Vybavene. Alebo.. pocuj, ty sa nevies cisto obliect? Ako nehnevaj sa, kaslat na pocity, a kaslat na neviem co, ste spolu 9mesiacov, to je tak akurat aby si si vedela normalne usta otvorit. A hned sa bude citit.. fuj.
A chory, zdravy.. je mi to fuk, ak vidim, ze nevidel dnes vodu, kefku a zrkadlo, tak rovno sa moze otocit a ist domov.. preco by som to mala trpiet.

nikaeli
26. nov 2024

Jejdanenky 🥴 Smrdí mu z pusy, pri bozkávaní ťa napína a ty rozmýšľaš, ako mu to povedať, aby sa neurazil? o čom ten vzťah je? ty si ani trošku nevážiš samú seba? čo je jediný na svete? snáď si aj so stomiou môže umyť oči, či obliecť čisté tričko.. dovidenia, koniec..

ahhola
26. nov 2024

Spindura nebrat😅

kluska
26. nov 2024

mozno sa chce s tebou rozist len nevie ako na to, mozno.. a tak ti zneprijemnuje zivot, aby si to vyriesila ty za neho

tamitamitami
26. nov 2024

Normálne mu to treba povedať.
Peťo ja viem že táto téma nie je príjemná ale mal by si sa o seba začať starať. Si naozaj pekný chlap ale nie je príťažlivé keď chodíš neupravený, cítiť ti zápach z úst a pri bozkávaní to nie je nič príjemné.

Čo viac? Ak je normálny pochopí to, bude sa cítiť chvíľu trápne a potom na tom pokracuje.

autor
26. nov 2024

@lienka.7 doteraz to nebolo píšem.to

krasneleto
26. nov 2024

takto... on nema sice asi z domu hygienicke navyky... ale asi ani ty Boha pri sebe... normalne ho treba naucit moresom... ako sa hovori- muz je vizitkou zeny... a treba to otvorene komunikovat... aj ked teda poviem ti ako je, ze nechty, zuby, vona muza, ciste veci a sviezi dych je alfa omega...

br4n
26. nov 2024

Byť na tvojom mieste, naše ďalšie cesty už by neboli spoločne. Niečo také by mi veľmi vadilo

mikadooo
26. nov 2024

Povedz mu to 🤷. Asi doteraz taký nebol, či? Už povoľuje hranice, tak treba mu naznačiť, že tieto hranice ee, tie musia ostať tam kde boli...

nikaeli
26. nov 2024

Stále nad tým premýšľam. Pracujem v špec.škôlke, máme detičky s rôznymi diagnózami, aj so stómiou, s tracheou, aj s pegom. Všetky tri s plienkou. Ani jedno nesmrdí. Ak ich treba očistiť, očistíme, obriadime, prezlečieme. Nevidím dôvod, prečo by mal tvoj partner zanedbávať hygienu. Práve naopak, mal by o seba dbať ešte viac. Ak mu doteraz nesmrdelo z pusy, možno by si ho na to mala upozorniť aj skrz jeho zdravotný stav, či to netreba prekontrolovať....

earlgrey
26. nov 2024

Neviem si predstaviť mať sex s takým človekom...tam dole mu to nesmrdí? 🫣

autor
26. nov 2024

@earlgrey Neviem sex sme ešte nemali. Myslím že sa hanbi kvôli stomii. A popravde som na to ani nepomyslela

viky173
26. nov 2024

normalne mu to povedz, nie drzo, nekric, slusne mu to oznam a povedz, ze Ti to je neprijemne a ak sa nespamata, tak asi si na to budes musiet zvyknut alebo si najst niekoho cistotnejsieho

barborachors
26. nov 2024

a na prvom rande si s nim nebola? Ved o takeho by som ani kolobezku neoprela nieto s nim ist na rande a nebodaj randit...

princkrason
27. nov 2024

@earlgrey toto mi prippmina tu scenku v TV kde sa kricalo: Smrdím? Pýtam sa ťa, smrdím? 😂🙂

autor
27. nov 2024

@barborachors Bola,prišiel večer pred môj dom. Rozprávali sme sa dve hodiny. Voňal,bol pekne oblečený. Na druhýkrát sme boli na kávu tiež prišiel elegantne oblečený, zaplatil za mňa. Ale párkrát sa stalo ako sme sa dali dokopy že takto pachol a teraz to začalo zase.

zuzanita1609
27. nov 2024

Tak rýchlo zmenil sa ?😆. Tieto príbehy, ktoré dopadnú nakoniec dobre,milujem 🤭. Pusu umyl fakt? Nie je to kazom? 😁 Či si prestala vnímať?