Priateľ nosí drahé veci a ja chodím v lacných topánkach a oblečení

17. júl 2023

Necítili by ste sa zvláštne keby váš priateľ nosí drahé veci,chodí v drahom aute… a vy ste v 20€ topankách a obyčajnom oblečení,bez auta,…?

ariannazara
17. júl 2023

Nie necitila😅

tani777
17. júl 2023

Nie,kupovala som si veci zo svojich penazi,ak som si nemohla dovolit drahe,kupila som ake mozem 🤷‍♀️ nikdy som necakala od priatela,ze mi kupi drahe len preto,ze ma on..s manzelom je to ine,obaja si kupime zo spolocnyh penazi ake chceme/potrebujeme...ale ja si ma drahe a znackove veci nepotrpim,takze je to aj o povahe cloveka..

zuzubb007
17. júl 2023

Nie necitila, keby som chcela viac zarobim si a kupim

domkakvet
17. júl 2023

Nie

dzulli1980
17. júl 2023

Však si aj Ty zarob a nezáviď ... on nie je Ťa povinný financovať ... presne takto rozmýšľajú zlatokopky.

solange7
17. júl 2023

Nie. Ved je to priatel, nieje povinny ta zivit a satit.
Ine by bolo, ak by si manzel kupoval topanky za 200e a zena s detmi by chodili v obuvi z bazarov a sekacov.

janai1
17. júl 2023

A čo čakáš? Že ti nakúpi oblečenie a auto?

domka222
17. júl 2023

Ženy, ona nečaká, že jej niečo bude kupovať. Možno myslela,či sa žena necíti pri chlapovi menejcenne v lacnejších veciach.
Autorka,tiež som bola na značkové veci. Akonáhle prišlo prvé dieťa, aj priority sa zmenili. Teraz nepovažujem značky za luxus a je mi ukradnuté kto čo nosí.

misienka123
17. júl 2023

Autorka nenapísala že chce aby ju živil,aby jej kupoval drahé oblečenie,len sa pýta či by ste sa necítili zvláštne..🙉

muchotrafka298
17. júl 2023

Ja som poznala taku dvojicu, ktora sa zadlzovala pravidelne preto, aby mohli mat znackove oblecenie. Najprv len on, potom jej vykrikoval, ze chodi jak chudera v lacnych veciach a ako to vyzera. Tak si zacala kupovat aj ona, dlhy na kreditkach rastli. Boli to v zahranici, nie na SR. Ja by som sa snazila asi o nejaky kompromis, co sa tyka toho znackoveho obliekania. Lebo no, povedzem si uprimne, ak jeden z dvojice je obleceny v Gucci alebo Louis Vuitton a ten druhy od Cinana, tak to je proste vidiet a je to dost priepastny rozdiel.

kristiii
17. júl 2023

Nie, nikdy som oblečenie neporovnávala podľa ceny, ale podľa toho, či sa mi páči. Osobne si na značky absolútne nepotrpím a druhí nech si nosia čo chcú.

simca06022011
17. júl 2023

Preco by si sa mala citit divne? on sa neciti divne?;)

veronnica080
17. júl 2023

Absolutne na tom nezalezi, je uplne jedno ake veci nosim ja a ake moj partner. Pokial to vadi partnerovi, tak v tom pripade moze ist hladat inde 😂 Takisto si kupujem len veci, na ktore realne mam a som s tym v pohode.

mamamasama
17. júl 2023

A kde máš ruky? Máš tuleniu nemoc? 🦭 Šup do práce, zarobiť, kúpiť, nezávidieť.

ema22270
17. júl 2023

Neviem, ako to myslis, my nosime normalne oblecenie - nie ziadne predrazene znacky, manzela musim prehovarat, aby si nieco kupil, on radsej investuje do auta a podobne 🙈 cize je to o nastaveni. A peniaze by sme aj mali.. ale nejake drahe kabelky a tenisky si nekupujeme (manzel si raz za par rokov kupi drahsie salomon a hotovo)... cize tak fungujeme. Ja si na to oblecenie potrpim viac, ako manzel. Ale uz s nim nebojujem.

svokrinjazykmonika
17. júl 2023

Aj keby mám tisíce mesačne, tak by som si nekupovala drahé, značkové veci. Handry pre mňa nie sú v živote podstatné. Stačia normálne pekné, nositeľné kúsky, keby aj z tesca, aj zo sekáčov. Je to klišé ale záleží čo máš v sebe, nie na sebe.

beata_k
17. júl 2023

Jaj slecna by sa chcela vydrziavat? 😃 Nooo, musis pohladat ineho ťuťka, co ta bude zivit.

maryetta
17. júl 2023

Nie necitila. Hlavne si ziadne znackove nekupujem. Nikto mi za reklamu neplati. Nosim co sa mi paci a hlavne v com sa citim dobre a pohdlne.

janka608
17. júl 2023

Baby vy ste niektoré fakt nepríjemné. Neviete čítať s porozumením? Spomenula autorka že aj ona chce drahé veci? Myslím, že narážala iba na ten rozdiel medzi ňou a priateľom a možno sa cíti menejcenne.

tosomja
17. júl 2023

Každý nech sa prikrýva takou perinou, na akú má.
Keď ťa ponižuje, kopni ho do riti, ak je spokojný, buď aj ty. Nie je povinný ti kupovať aby si mala to, čo on.

pribinak
17. júl 2023

Tak ak chceš aby tá “priateľ” sponzoroval tak si musíš nájsť sugar daddyho

toskanka
17. júl 2023

Ženy príspevok na rozduchanie vášni, prečo sa niektoré ženy chcú nechať vydrziavat partnermi?

katulkagajdos
17. júl 2023

Asi je s tebou pretože uznáva iné hodnoty ako to, či máš topánky za 600€ a pod. To by som skôr považovala za plus body pre teba 😉

walentina7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ropucha6
17. júl 2023

A ty sa citis divne? Ja tiez nosim znackove veci (hlavne kabelky, doplnky, topanky), manzela to absolutne netankuje, prenho su to zbytocne peniaze. Divne sa neciti, len do toho neinvestuje 🙂

letfenixa
17. júl 2023

A ja ani netuším, koľko stoja veci, čo si partner kupuje.

toskanka
17. júl 2023

@walentina7 Nie, neobuli sme sa. Keď niekto nie je schopný zrozumiteľne formulovať úvodný príspevok a už vôbec nereagovať, jeho problém.

alickapusinka
17. júl 2023

@beata_k Kde tu autorka píše že chce sa nechať vydržiavať. Ja tam vidim napísane že sa pýta či je to v poriadku. Lebo ja tam nikde nevidim aby písala aby jej niečo drahé kupoval. Tak si láskavo nevýmyšľaj blbosti.

tosomja
17. júl 2023

Ináč tak na porovnanie. Ja vôbec neviem rozoznať, čo je drahé, lacné. Len pekné a škaredé. 😃
Keď som sa spoznala s mojím terajším manželom, vôbec sa mi nepáčil štýl obliekania, ale moja kolegyňa vtedy ho vychvalila do nebies, že kvalitné topánky, krásna kožená bunda, značkové, drahé. Ja som len pozerala ako puk na ňu, že či toto vážne toľko môže stáť, čo mal na sebe. A neskôr mi povedal, že to mu ex kúpila v sekáči za 3e 🤣
A ja som v tom čase nosila legíny z KiK a tričká za pár drobných a páčilo sa mu ako sa obliekam a aj ja som sa dobre cítila, vôbec nie "lacno" pri ňom.
Teraz ho obliekam ja, čo mu kúpim, to nosí, či značkové, či bez, ľúbim ho aj v montérkach. A on mňa tiež.

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
Zobraz