Ahojte baby, chcem sa spýtať na váš názor. Mám priateľa, sme spolu pár mesiacov. Nemá peniaze na letnú dovolenku, avšak ja chcem niekam ísť, makám celý rok a teším sa k moru... Povedala som mu, že idem s kamarátkou, keď teda on nemôže. Nato mi vynadal, že sa so mnou rozíde, ak pôjdem bez neho a vraj takto sa frajerka nespráva a že som zlý človek... Vážne si toto zaslúžim počúvať? Mám nejaký životný štandard, milujem cestovanie a nemyslím si, že ja som povinná doma pri ňom šúchať nohami...Ako by ste to riešili vy?
@alicka92 rosamunde?
na toto si musis dat odpoved sama
@alicka92 tiez by som sla. Nie je tvoja vina ze dospely chlap, bezdetny predpokladam, nie je schopny usetrit na jednu dovolenku.
Po takom vyhlásení by mi v hlave nie ze kontrolky, ale svietil maják. Šla by som na dovolenku a cez nu by som si v hlave prebrala, či toto stojí za to.
Preco nema na dovolenku? Cudne, ved ak chcel ist, tak ste sa mohli nejako dohodnut, alebo on teda urobit nieco preto naviac, aby s tebou isiel. Ak by som to povazovala za , to prave orechove' tak by som chcela ist s nim v prvom rade. A az potom s kamoskou.
@alicka92
Čo je dovodom, ze nema peniaze?
Je študent denneho studia alebo čo?
tiez by som sla ak by som mala s kym 🙂
Išla by som s kamoškou a poďakovala by som sa mu, že sa so mnou kvôli tomu rozíde, aspoň to nemusím urobiť ja.
Ale tak zas pozor , je iné ak na tom boli dohodnuti dlho a dlho plánovali a iné ak autorka náhodou zo dňa na deň našla dovolenku . Nie každý na svete má finančnú rezervu na dovolenku bez predchádzajúceho šetrenia okamžite k dispozícii . Teda aspoň ja by som asi teraz na dovolenku tiež nemala krby mi partner oznámil že v pondelok odlietame 🤫
Prečo nema peniaze? Ako dlho ste spolu?
@nika11103 a aj by si mu povedala, ze ak teda chce ist bez teba, tak je zly clovek a sa s nim rozides?
@babovka2321 nie tak to určite nie. Ja len na margo tých peňazí že nemá . To ani nekomentujem radšej .
dobra otazka je, ci ste sa o dovolenke pri mori bavili uz skor, ci mal moznost si odkladat lebo ty si crly rok makala, aby si si dopriala, on nemusel lebo to pre neho nebola priorita. cim mu nedavam za pravdu, jeho reakcia je ina kapitola. nevieme ako ste sa spolu rozpravali, mohol povedat kolko ma max alebo ci nieco zaplatis ty a on ti neskor vrati…ale ultimatum, ze ked pojdes tak sa rozchadzame nie je v tomto pripade na mieste. par mesacna znamost - isla by som s kamoskou a z neho by bol asi ex. co by prislopo tomto? dost by som nad tym premyslala
..baby, hneď chalana "zhadzujete"..ale vieme iba A... B nám nikto nepovedal... takže postaviť sa na stranu zadávateľky a hneď súdiť druhú stranu nie je moc na mieste podľa mňa... a presne ako píše @nika11103 - nie každý má z fleku niekoľko stovák, len tak "vyhodiť" za dovolenku... a to, ako sa vyjadril ? No, asi z rozčarovania, v hneve ? Nevieme vôbec ako je to medzi nimi, či to plánovali, aký dlhý čas a podobne...ale keďže sú "spolu" pár mesiacov, tak dedukujem, že dovolenku pri mori neplánovali rok....
@janetinka27 Áno, často tu táto “rosamunde” vypisuje vymyslené témy, asi sa nudí. 🤷♀️
Išla by som. Bežné takto chodím už od začiatku vzťahu. Nevidím na tvojom rozhodnutí nič zlé. Keby ta ľúbil a je vyrovavny človek, tak by ta aj sám posielal!!!!
Šla by som na dovolenku a jeho kopla do zadnice 😁
@alicka92 preco ich nema? Rozbieha biznis? Je student denny??? Aj niektoru denni studenti brigaduju. Ja by dom na dovcu sla. Ak sa tym nie je vazny dovod kde tie peniaze dal..porozpravala by som sa s ni.
Nesla by som s kamaratkou. To co mate za vztah? Kazdy osve? Ved sa hadam rozpravate. A teda dufam, ze to vedel, ze si ma odkladat. Ale ak si mu to bachla len tak medzi oci, tak sa necudujem ani jeho reakcii. Lebo dospela zena si len tak v piatok rano nezmysli dovolenku. Dospela zena planuje dovolenku s partnerom.
Ak o tom vedel a nesetril, tak je blbec.
A nie je úplne fuk, prečo nemá peniaze? Proste nemá, tak nejde, kde je problém? To je nejaka povinnosť ist na dovolenku výhradne s frajerom? Keď sa chce kvôli takejto konine rozchadzat, nech sa rozide. Radšej zísť z kratšej cesty pre oboch.
Mrchy jedne,ale keby muž zahlási že ide bez nej s kamošom tak to by bolo rád ako sa má s takým rozísť.Vy ste neskutočne mrchy
@sickynickyobsadene presne. Keby on isiel bez nej lebo nema peniaze to by som chcela vidieť komentáre
@alicka92 sla by som na dovolenku 😇