Priateľ nemá peniaze na dovolenku a ja som sa tešila k moru. Rozhodla som sa ísť s kamarátkou a on mi vynadal

alicka92
5. aug 2022

Ahojte baby, chcem sa spýtať na váš názor. Mám priateľa, sme spolu pár mesiacov. Nemá peniaze na letnú dovolenku, avšak ja chcem niekam ísť, makám celý rok a teším sa k moru... Povedala som mu, že idem s kamarátkou, keď teda on nemôže. Nato mi vynadal, že sa so mnou rozíde, ak pôjdem bez neho a vraj takto sa frajerka nespráva a že som zlý človek... Vážne si toto zaslúžim počúvať? Mám nejaký životný štandard, milujem cestovanie a nemyslím si, že ja som povinná doma pri ňom šúchať nohami...Ako by ste to riešili vy?

simsalabim
5. aug 2022

@alicka92 sla by som na dovolenku 😇

janetinka27
5. aug 2022

@alicka92 rosamunde?
na toto si musis dat odpoved sama

babovka2321
5. aug 2022

@alicka92 tiez by som sla. Nie je tvoja vina ze dospely chlap, bezdetny predpokladam, nie je schopny usetrit na jednu dovolenku.

viestta
5. aug 2022

Po takom vyhlásení by mi v hlave nie ze kontrolky, ale svietil maják. Šla by som na dovolenku a cez nu by som si v hlave prebrala, či toto stojí za to.

pukina
5. aug 2022

@alicka92 no aspon sa ukazal hned na zaciatku vztahu, ked ta chce citovo vydierat, nech sa teda rozide 😀 a ty si uzi dovolenku

0silvia0
5. aug 2022

@alicka92 asi cakal, ze mu dovolenku zacvakas.

emily_666
5. aug 2022

Preco nema na dovolenku? Cudne, ved ak chcel ist, tak ste sa mohli nejako dohodnut, alebo on teda urobit nieco preto naviac, aby s tebou isiel. Ak by som to povazovala za , to prave orechove' tak by som chcela ist s nim v prvom rade. A az potom s kamoskou.

zmrzlinka2021
5. aug 2022

@alicka92
Čo je dovodom, ze nema peniaze?
Je študent denneho studia alebo čo?

lucia7933
5. aug 2022

tiez by som sla ak by som mala s kym 🙂

ropucha6
5. aug 2022

@alicka92 preco nema peniaze? Bavili ste sa o dovolenke predtym? Inak nevidim problem ist s kamoskou,

h2
5. aug 2022

Išla by som s kamoškou a poďakovala by som sa mu, že sa so mnou kvôli tomu rozíde, aspoň to nemusím urobiť ja.

nika11103
5. aug 2022

Ale tak zas pozor , je iné ak na tom boli dohodnuti dlho a dlho plánovali a iné ak autorka náhodou zo dňa na deň našla dovolenku . Nie každý na svete má finančnú rezervu na dovolenku bez predchádzajúceho šetrenia okamžite k dispozícii . Teda aspoň ja by som asi teraz na dovolenku tiež nemala krby mi partner oznámil že v pondelok odlietame 🤫

bajka16
5. aug 2022

Prečo nema peniaze? Ako dlho ste spolu?

babovka2321
5. aug 2022

@nika11103 a aj by si mu povedala, ze ak teda chce ist bez teba, tak je zly clovek a sa s nim rozides?

nika11103
5. aug 2022

@babovka2321 nie tak to určite nie. Ja len na margo tých peňazí že nemá . To ani nekomentujem radšej .

tana85
5. aug 2022

dobra otazka je, ci ste sa o dovolenke pri mori bavili uz skor, ci mal moznost si odkladat lebo ty si crly rok makala, aby si si dopriala, on nemusel lebo to pre neho nebola priorita. cim mu nedavam za pravdu, jeho reakcia je ina kapitola. nevieme ako ste sa spolu rozpravali, mohol povedat kolko ma max alebo ci nieco zaplatis ty a on ti neskor vrati…ale ultimatum, ze ked pojdes tak sa rozchadzame nie je v tomto pripade na mieste. par mesacna znamost - isla by som s kamoskou a z neho by bol asi ex. co by prislopo tomto? dost by som nad tym premyslala

suve99
5. aug 2022

..baby, hneď chalana "zhadzujete"..ale vieme iba A... B nám nikto nepovedal... takže postaviť sa na stranu zadávateľky a hneď súdiť druhú stranu nie je moc na mieste podľa mňa... a presne ako píše @nika11103 - nie každý má z fleku niekoľko stovák, len tak "vyhodiť" za dovolenku... a to, ako sa vyjadril ? No, asi z rozčarovania, v hneve ? Nevieme vôbec ako je to medzi nimi, či to plánovali, aký dlhý čas a podobne...ale keďže sú "spolu" pár mesiacov, tak dedukujem, že dovolenku pri mori neplánovali rok....

asia83
5. aug 2022

@janetinka27 Áno, často tu táto “rosamunde” vypisuje vymyslené témy, asi sa nudí. 🤷‍♀️

pragmaticka
5. aug 2022

Išla by som. Bežné takto chodím už od začiatku vzťahu. Nevidím na tvojom rozhodnutí nič zlé. Keby ta ľúbil a je vyrovavny človek, tak by ta aj sám posielal!!!!

xena0
5. aug 2022

Šla by som na dovolenku a jeho kopla do zadnice 😁

boldo87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miskamicha
5. aug 2022

@alicka92 preco ich nema? Rozbieha biznis? Je student denny??? Aj niektoru denni studenti brigaduju. Ja by dom na dovcu sla. Ak sa tym nie je vazny dovod kde tie peniaze dal..porozpravala by som sa s ni.

ropucha6
5. aug 2022

@suve99 vsak ale ked su spolu par mesiacov a ani sa o tom nebavili, preco by ona nesla s kamoskou? Jeho reakcia je jemne povedane mimo.

ndrag
5. aug 2022

@alicka92 ja bezne chodim s partiou po dovolenkach bez muza. Tvoj je asi riadne sebecky a ziarlivy, ze ti nedopraje oddych. Mne by to teda vadilo, nerozumiem tomuto obmedzovaniu partnera vo vztahu... 😒

beata_k
5. aug 2022

Nesla by som s kamaratkou. To co mate za vztah? Kazdy osve? Ved sa hadam rozpravate. A teda dufam, ze to vedel, ze si ma odkladat. Ale ak si mu to bachla len tak medzi oci, tak sa necudujem ani jeho reakcii. Lebo dospela zena si len tak v piatok rano nezmysli dovolenku. Dospela zena planuje dovolenku s partnerom.
Ak o tom vedel a nesetril, tak je blbec.

vroni
5. aug 2022

A nie je úplne fuk, prečo nemá peniaze? Proste nemá, tak nejde, kde je problém? To je nejaka povinnosť ist na dovolenku výhradne s frajerom? Keď sa chce kvôli takejto konine rozchadzat, nech sa rozide. Radšej zísť z kratšej cesty pre oboch.

sickynickyobsadene
5. aug 2022

Mrchy jedne,ale keby muž zahlási že ide bez nej s kamošom tak to by bolo rád ako sa má s takým rozísť.Vy ste neskutočne mrchy

bajka16
5. aug 2022

@vroni no nie je, lebo ak ich rozhajdakal, je iná situácia, ako ked proste zarába menej a ona si zamyslela dovolenku, ktorú on mal zacvakať.

bajka16
5. aug 2022

@sickynickyobsadene presne. Keby on isiel bez nej lebo nema peniaze to by som chcela vidieť komentáre

ropucha6
5. aug 2022

@bajka16 vsak ona necaka, ze zaplati jej dovolenku, to by bol trosku iny pribeh 🙂