Dobrý deň poraďte som zúfalá sme s priateľom druhý rok a on nechce zo mnou by ste že on potrebuje súkromie aj dal mi najavo že nechce byť so mnou 😥🙏 oplatí sa čakať že nemám na neho tlačiť . Že on na všetko ide pomaly prečo sú taký chkapy zákerný
Naco chces cakat? Dal Ti najavo, ze s tebou nechce byt … preco zakerny? Nechce s tebou byt, koniec. Keby chcel, tak by sa rozhodol velmi rychlo, mohol ro povedat aj uplne otvorene, ale niektori su zbabeli pripadne este nenasiel nahradu.
kolko mate rokov?
Neplanuje s tebou spolocnu buducnost, planuje len obcas stravit cas spolu...
@vcielka45 načo chceš čakať? Nechce s tebou byť. Zákerný by bol keby ťa namotaval a potom si to rozmyslel.
@vcielka45 ak by ta miloval, chcel by (aspon v tomto stadiu zamilovanosti) s tebou byt vacsinu casu, ktory ma. Ty by si s nim chcela byt stale, byvat spolu?
@vcielka45 a ani chcieť nebude , má rád svoju pohodu a ty mu tam zavadziaš ... stručné, jasné, výstižné
chlapi nie su ani tak zakerni, ako su casto nezreli, zbabeli, atd...
@vcielka45 koľko máte rokov? Máte kde bývať? Ako ste na tom finančne? Keď s tebou nechce ešte bývať, tak sa ho opýtaj, či s tebou chce ešte budovať vzťah… Narovinu a nie dávať si najavo. To, že ste spolu dva roky, neznamená, že hneď musíte spolu bývať, keďže na to vplýva viac okolností… Načo by s tebou išiel bývať, keď s tebou nechce byť…
Nechce s tebou byt, ale ano, zakernost tam je, mohol ti to povedat aj sam, tiež by mi bolo luto toho casu stráveného s nim, zbytočne.
Strácaš čas snim
Neries spoločne bývanie a jeho subjektívne dôvody. To už je len dôsledok jeho nezáujmu. Ries radšej to, ako sa rozumne rozísť.
@vcielka45 Zakerny, lebo nechce robit to, co chces ty, vtedy, ked chces ty a tak, ako to chces ty? Trochu prilis prezivas svoje nenaplnene ocakavania. Ako dieta v obchode s hrackami.
Pozri, miesto pusy otocenej nadol a hadzania viny na neho, to ber ako to je. Ty si mu povedala, co chces. On sa k tomu vyjadril (v rozpore s tvojou tuzbou). Teraz si na rade ty, co s tym urobis.
Takze hura von z toho porazeneckeho postoja, teraz sa rozhodujes ty.
Chapem, ze sa nevies oprostit od faktu, ze to, co si chcela, nebude (byvat spolu). Aspon nie tak skoro. Ale tak musis mat aj plan B. Nie iba A, a ked nic, tak pruser, urazenost, konflikt, vsetko zle.
Mas jasno: byvanie spolu (nateraz) nebude. Je vsak na tebe sa rozhodnut, co bude teda dalej. Nie si nicim obmedzena. Tak sa spamataj, nefnukaj a planuj.
@moonlight1210 a čo mám plánovať keď ste taká múdra
@vcielka45 ako tvoja buducnost a zivot skoncili s jeho Nie?
Ci ako?
@vcielka45 tak musí tam byť plán B, ako píše @moonlight1210 - ok, nechce so mnou bývať? Tak čo ďalej? Je to pre mňa prekonateľné, že naďalej budeme spolu len randiť, alebo už oň nestojím a rozídem sa s ním? To, že povedal, že s tebou nechce bývať, svet sa nezrútil… Či ho teraz chceš prinútiť, aby s tebou býval? Alebo čo vlastne očakávaš?
@madeincssr my sme spolu v kuse trávime čas aj u mňa doma
@vcielka45 tak v úvode píšeš, že ti dal najavo, že s tebou nechcel byť… Tak už neviem. V každom prípade, záleží aj, či máte ísť kde bývať, či na to máte financie, možno to súkromie je len výhovorka… A možno to naozaj vníma, že až priveľmi tlačíš na pílu. Ste spolu druhý rok to môže byť 13 mesiacov, ale aj 23 mesiacov. Netlač naňho s bývaním, skôr sa porozpravajte, ako si to predstavuje do budúcna, kedy by sa chcel posunúť ďalej…
Stale nevidim, kolko mate rokov a ci ste zamestnani a ci by vam prijem stacil na aspon na 1izbak.
Asi ho to k tebe az tak netaha. Inac, ludia mozu mat aj taky vztah, ze "vsak zatial budem s touto, frajerku mam, sex tiez, ziadna zodpovednost, ale zas si ju neplanujem vziat, pockam zatial, kym nepride lepsie, ja mozem mat deti aj o 10 rokov, mozno nakoniec to bude aj s nou", takze netreba sa opajat tym, ze chce byt s tebou. Aj ja som rada, ked mi mama obcas spravi buchty na pare, lebo su vyborne. Chcela by som s nou byvat? Nie. 😁
@vcielka45 tak potom by to chcelo, aby ti partner svoj postoj (preco "teraz este nie") uprimne objasnil. Mozno naozaj ma na to nejaky dovod a mozno by bol aj pre teba pochopitelny a akceptovatelny (ako docasny dovod).
@vcielka45 no neviem, jasne ti povedal, že s tebou nechce byť.