Priateľ nechce dieťa

8. mar 2022

Ahojte s priateľom sme 6 rokov,byvame v podnajme,obaja pracujeme a hladame si dom . Problém je v tom ze ja túžim uz po dieťati,priatel este nie. Ja som trocha taka ako keby vespelejsia nez on. On je stale taky ,,maminkyn milacik,,. Lubime sa ale stale rozmyslam ze ci cakat alebo hladat dalej.on ma stale vyhovorky (ked bude dom a pod). Pritom mozme ist byvat k mojej mame ktora nam aj ponukla byvanie .on stale hlada výhovorky.aj som mu povedala ze mne sa krati cas jemu nie. Vedeli by ste mi poradit ako dalej? Dakujem vam a prajem krásny mdž 🙂

3nana13
8. mar 2022

Určite by som nechcela dieťa, pokiaľ by som bývala v podnájme alebo u rodičov, to už vôbec 🙈🙈

vler
8. mar 2022

Zasadna otazka: kolko mate rokov, hlavne Ty?

fleur1111
8. mar 2022

Tazko povedat, ale priviest dieta na svet, ked este nie ste zabezpeceni je viac nez nezodpovedne.

nely1704
8. mar 2022

Určite splodí vedome dieťa a nasťahuje sa ku svokre 🤦
Záleží naozaj aj od Vášho veku

anjelicek26
8. mar 2022

Urcite nie dieta do byvania s tvojou mamou, nad tym ani neuvazuj. Dieta v podnajme je realne - ale financne narocne a vlastne byvanie v nedohladne, lebo po materskej jedna prijde materska dva atp... chlapi toto vidia dost racionalne a ano, tvoj argument je velmi dobry - cas co sa tyka plodnosti rozdal zenam velmi neferove karty... skuste si dat casovy horizont - byvanie, svadba, dieta, ked sa nebude mat k tym dalsim krokom, tak to ruzovo nevidim...

denden77
8. mar 2022

a co takto poriesit najprv to vlastne byvanie? 🤔

sense
8. mar 2022

Koľko máte rokov?

uhnakova
8. mar 2022

tak bývať k rodičom určite nie, to nerobí dobrotu, raz dva budete dovadení a rozídení. Môžete mať aj dieťa v podnájme, prečo nie, ale musí vám to vychádzať z priateľovho príjmu, keďže ty budeš na materskej a rodičovskej. Ideálne najprv poriešiť vlastné bývanie a potom mať dieťa.

daddyasmr
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mb2021
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sasitimi17
8. mar 2022

Až keď nájdeš normálneho muža tak premýšlaj nad dieťaťom. V dobrom ti vravím

mamina0078
8. mar 2022

@daddyasmr Niečo mi uslo už je 3svetova? 🤣🤣🤣

martinmmartin
8. mar 2022

Nie kazdy je vhodny adept na dieta a dieta vela ludom ovela viac dokaze zobrat ako im dat len sa o tom nehovori. A dalsi problem je ze problemy s byt rodicom su vzdy uplne jasne a zrozumitelne definovane ( Peniaze, spanie, dovolenky, krik, plac, plienky) a naopak tie pozitivne veci su vzdy abstraktne a lyricke ( usmev, objatie...atd) a chlapsky mozog vela krat spracuje iba to prve..... .
K tomu mat dieta nieje pre kazdeho a je vela ludi co ked maju nieco v zivote lutovat budu to radsej lutovat az na konci zivota poslednych par rokov a nie cely produktivny zivot.

1gramofon
8. mar 2022

Ja sa mu nedivím, no tak nechce bývať s tvojou mamkou, ale radšej by chcel mať svoje bývanie so svojou rodinou. Co je na tom divne? A v podnájme s dieťaťom, to je dosť náročné. neviem koľko zarába, ale bud rada, že rozmýšľa a chce sa postarať lepšie než takto

miadi
9. mar 2022

Kolko mas rokov ? Lebo vyzretejsia neposobis ty ale priatel . Ty posobis ako male decko. Uz mam chut mat dieta tak šup do toho Lebo Ja chcem! A kludne mozeme byvat u mamky nech sa postara. Ale priatel je maminkyn milacik? Lebo chce Najprv vyriesit vasu existencnu situaciu? ( odhadujem ti tak 25r max s predcasne tikajucimi bio ⏰) takymto stylom mas velke sance ze tvoj dalsi prispevok sem o 2r bude - zijem s babom v mojej detskej izbe priatel nas opustil vecne sme sa hadali nepacilo sa mu u nas.. normalny clovek ani neuvazuje ze si zalozi rodinu a pojde zit k mame.To robia deti ktore maju deti .. alebo zufale zeny ktore nemaju kam inde ist tak idu k rodicom . Dieta by malo byt chcene oboma rodicmi a mala by si mat prenho domov zazemie nejake istoty a otca. ., ale ak mas 38r tak sorry rychlo sa rozid a hladaj chlapa co chce ASAP rodinku.

pupavocka101
9. mar 2022

obaja sa na to inak pozerate, ty vidis len dieta, lenze myslim, ze tvoj priatel vidi za tym aj to, ze ste v podnajme, to ze chce aby ste mali zabezpecene vsetko pre drobca, aby ste nemuseli byt v strese, ked nahodou z podnajmu sa budete musiet odstahovat alebo nieco

bestmate
9. mar 2022

už len tá myšlienka, chcieť dieťa, potom ísť bývať k rodičom, nútiť chlapa mať decko ... jedna "vražda" za druhou .... však si užívaj pokiaľ sa dá, športuj, cestuj, atd.

ailiba
9. mar 2022

Tak uvazuje vacsina muzov. Maloktory, kym nema vlastne byvanie, chce dieťa. Potom sa zas boja, ci ho uzivia a budu mat pracu... To aj moj muz, najprv sa citil na dieta velmi mlady a potom uz moc stary😅. Vela muzov priamo netuzi po dietati. Skuste sa nejako dohodnut a urobit si casovy horizont.