Priateľ nadáva na moju zosnulú mamu, ktorú ani nepoznal

simona745
9. mar 2022

Vas nazor na to je normalny ked stale berie moju mamu nebohu do ust ked ju ani nepoznal nadava na nu hnusne nechapem to

ninka99865
9. mar 2022

@simona745 spravila by som z neho bývalého priateľa 🤷‍♀️

vifoncitta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
0silvia0
9. mar 2022

@simona745 a tohoto priatela si si vybrala na zaklade coho prosim ta?

terry2003
9. mar 2022

Ja by som sa na takého hlupáka vykaslala a opustila ho.

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
petamich
9. mar 2022

uprimne si neviem predstavit za co moze nadavat osobe alebo na osobu, ktoru nepoznal 🤷‍♀️ kazdopadne nie nie je to v poriadku, zeny ja naozaj neviem, kde na tieto typy chodite, to sa niekde objednava a v selekcnich kriteriach je bulo, idiot, hulvat?

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zdenkastanka
9. mar 2022

A aky ma na to dovod?aj keby ju poznal tak nema na nu co nadavat... to je co zas za suterena?🤨

simona745
autor
9. mar 2022

@zdenkastanka praveze ju vobec nepoznal a ja som mu ani nikdy nevravela o nej rad ponizuje druhych neni to prvy krat co ju urazal a mne to dost ublizuje jemu mama tiez zomrela ale nedovolila by som si ju urazit ani nic vsak som ju ani nepoznala

mishka81
9. mar 2022

@simona745 nestrpela by som ani jedno krive slovo na moju mamu!! Blbec jeden nevychovany, taku by dostal po papuli hned v tej sekunde.

lintu
9. mar 2022

Mňa by tiež zaujímalo v akej súvislosti na ňu nadáva. Ak už aj na ňu pekného slova nemá, mohol by si to aspoň iba myslieť a nehovoriť nahlas pred tebou. Inak, tebe ešte nenadáva? Podľa mňa aj k tomu raz príde, keďže rád ponižuje iných.

simona745
autor
9. mar 2022

@lintu ked sa nowco pohadame praveze mne tiez nadava a vie ze mi to ublizuje tak aj preto nadava na nu

mishka81
9. mar 2022

@simona745 este len spolu chodite a uz nadava tebe aj na tvoju maminu. Dievca zlate, dam ti dobru radu, utekaj ako sa da. Casom sa to zial bude stupnovat a nerada by som aby si o rok dva pisala ze ta este aj mlati 😕

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zdenkastanka
9. mar 2022

@simona745 utekaj od neho... hovado jedno nevychovane... nadava aj tebe... ked si to nechas tak zájde aj dalej... skončila by som to uz davno... takto sa nespráva milujuci chlap.

simona745
autor
9. mar 2022

@mishka81 no mam snim dieta uz 4 roky ma povedala som mu ze koncim snim lebo aj tak vobec neni snami a ked cez vikend je tak len hrat hokej na ps4 alebo mobil v ruke ja xhodim tiwz do prace a stale som na nohach ale ze by mi povedal odychni si nikdy

mamutka
9. mar 2022

Ach jaj, nepochopím prečo ženy chodia s 💩 a hovoria tomu priateľ. A ešte s tým aj spia 🤮 a potom keď prídu deti, tak plaču, že je k nim zlý....

maminkadeticiek
9. mar 2022

Nasla si si debila a este sa ides s nami radit co mas robit.No co mas asi robit?Potrebujes byt do konca zivota s debilom?

lubka261
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bu1bu
9. mar 2022

Toto je už x-ty príbeh o tom ako partner nemá úctu voči partnerke alebo rodine... Mne to proste už nedá... Ženy to kde chodíte na takých bulov? To vám ich prideľujú? Nejaká " super výhodná akcia" v obchoďákoch? Za trest? Ci ako? Normálne mi rozum neberie ze si ROZUMNÁ žena niečo také DOBROVOĽNE zavesí na krk...

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sirka9
9. mar 2022

@simona745 a stale ho nazyvas priatelom? urobil by to raz, prislo vy upozornenie. ak by to spravil este raz, bolo by to posledny. aj keby neviem co moji rodicia urobili, nikto nema pravo ich urazat, nadavat na nich. a to hovorim ako dieta, ktore otec opustil po narodeni a nikdy o mna neprejavil zaujem. prvykrat som ho stretla po 28 rokoch a to bolo prvy a posledny. ale nikto ho nebude urazat. ked moja mama na neho nepovie zleho slova a mohla by.

kitycat
9. mar 2022

Dalsia co ma v hlave iba 🥒🥒🥒 Nepochopim. Ze vraj priatel, pche

svetlonos
10. mar 2022

@simona745 ked rad ponizuje, je to zakomplexovany bezchsrakterny debil. Zamysli sa preco pritshujes takeho blba aby si si aj dalsieho nenasla rovnakeho.

brembo
10. mar 2022

@simona745 už mal byť bývalý. Ukázať mu správnu cestu,dvermi von a nikdy naspäť.

rora
10. mar 2022

Pises ze rad ponizuje druhych.... s takymto prosim ta mas vztah?? nerob zo seba rohozku do ktorej si bude utierat spinave topanky.... zjavne ich ma za*rane dost...

zmrzlinka2021
10. mar 2022

@simona745
Ste frajeri, takze rozchod je vecou toho, ze sa zbalis a na neho vykasles.
Nemohla by som existovat s clovekom, ktory je take hovado.

1sally12
11. mar 2022

@bu1bu tieto typy si zavesia na krk hocikoho len aby niekoho mali...chorá doba