Vas nazor na to je normalny ked stale berie moju mamu nebohu do ust ked ju ani nepoznal nadava na nu hnusne nechapem to
Ja by som sa na takého hlupáka vykaslala a opustila ho.
uprimne si neviem predstavit za co moze nadavat osobe alebo na osobu, ktoru nepoznal 🤷♀️ kazdopadne nie nie je to v poriadku, zeny ja naozaj neviem, kde na tieto typy chodite, to sa niekde objednava a v selekcnich kriteriach je bulo, idiot, hulvat?
A aky ma na to dovod?aj keby ju poznal tak nema na nu co nadavat... to je co zas za suterena?🤨
@zdenkastanka praveze ju vobec nepoznal a ja som mu ani nikdy nevravela o nej rad ponizuje druhych neni to prvy krat co ju urazal a mne to dost ublizuje jemu mama tiez zomrela ale nedovolila by som si ju urazit ani nic vsak som ju ani nepoznala
Mňa by tiež zaujímalo v akej súvislosti na ňu nadáva. Ak už aj na ňu pekného slova nemá, mohol by si to aspoň iba myslieť a nehovoriť nahlas pred tebou. Inak, tebe ešte nenadáva? Podľa mňa aj k tomu raz príde, keďže rád ponižuje iných.
@simona745 utekaj od neho... hovado jedno nevychovane... nadava aj tebe... ked si to nechas tak zájde aj dalej... skončila by som to uz davno... takto sa nespráva milujuci chlap.
Ach jaj, nepochopím prečo ženy chodia s 💩 a hovoria tomu priateľ. A ešte s tým aj spia 🤮 a potom keď prídu deti, tak plaču, že je k nim zlý....
Nasla si si debila a este sa ides s nami radit co mas robit.No co mas asi robit?Potrebujes byt do konca zivota s debilom?
Toto je už x-ty príbeh o tom ako partner nemá úctu voči partnerke alebo rodine... Mne to proste už nedá... Ženy to kde chodíte na takých bulov? To vám ich prideľujú? Nejaká " super výhodná akcia" v obchoďákoch? Za trest? Ci ako? Normálne mi rozum neberie ze si ROZUMNÁ žena niečo také DOBROVOĽNE zavesí na krk...
@simona745 a stale ho nazyvas priatelom? urobil by to raz, prislo vy upozornenie. ak by to spravil este raz, bolo by to posledny. aj keby neviem co moji rodicia urobili, nikto nema pravo ich urazat, nadavat na nich. a to hovorim ako dieta, ktore otec opustil po narodeni a nikdy o mna neprejavil zaujem. prvykrat som ho stretla po 28 rokoch a to bolo prvy a posledny. ale nikto ho nebude urazat. ked moja mama na neho nepovie zleho slova a mohla by.
Dalsia co ma v hlave iba 🥒🥒🥒 Nepochopim. Ze vraj priatel, pche
Pises ze rad ponizuje druhych.... s takymto prosim ta mas vztah?? nerob zo seba rohozku do ktorej si bude utierat spinave topanky.... zjavne ich ma za*rane dost...
@simona745
Ste frajeri, takze rozchod je vecou toho, ze sa zbalis a na neho vykasles.
Nemohla by som existovat s clovekom, ktory je take hovado.
@simona745 spravila by som z neho bývalého priateľa 🤷♀️