Priateľ na mňa totálne kašle

lenula57
15. mar 2015

Ahojte, mam taky problem s priatelom smebsa snazili o babo a neako sa nedarilo tak on si kupil psa a na mna teraz totalne kasle venuje sa len jej a nic mi nekupuje boli vianoce mala som narodeniny a nic som odneho nedostala...v jeho rodine ma nemaju radi...a este mu davam peniaze ☹..neviem v com je chyba ja uz neviem co dalej ☹

pribinak
15. mar 2015

V com je chyba? V tebe! Ze stále cucis vedla takého vola!

mickao
15. mar 2015

@lenula57 nic ta s nim nespaja, tak naco to trpis. Odit od neho. To, ze nemate spolu dieta , ber ako plus. Na svete je kopec chlapov, ktori by o teba stali a ta lubili.

romana19
15. mar 2015

@lenula57 Nedávaj mu vreckové a nebude si mať za čo kupovať zvieratká a začni sa obzerať aj na iné svetové strany. 🙂

lenula57
autor
15. mar 2015

@pribinak sak sa snazim jako debil ale nic s toho ☹

@mickao ano nemam s nim dieta to je asi chyba ale ze sa nam nedari asi vo mne nebude..
@romana19 sak toto lenze on robi a nic mi nekupi ☹

romana19
15. mar 2015

@lenula57 Treba pochopiť, že sú muži čo kupujú a sú čo nekupujú, vzťah by mal byť vzájomné doplňanie sa a nie prerábka toho druhého.

janinah
15. mar 2015

@lenula57 chyba v tebe je a veľká- ideš si robiť dieťa s chlapom,ktorý nestojí o teba ,nevie sa postarať /peniaze od teba?čo nemá ruky,aby robil?/,jeho rodina ťa nechce.....len tak ďalej a o rok tu budeš písať-mám dieťa,frajer na mňa kašle,svadbu nechce,peniaze mi nedáva,jeho rodina o ničom----toto ti treba? spamätaj sa a utekáááááj a ani sa neobzri,dievča zlaté, .nepokaz si život....

sardinka333
15. mar 2015

Prepáč ale vztahy sa buduju na iných základoch ako je ,,dieťa,,. Máte poriešené bývanie, prácu? Ako to bude ked budeš na materskej? Je to typ čo ti bude vykríkať že hlivieš doma a nič nerobíš? Bude ťa potom on finančne podporovať? Ako sa vzájomne poznáte? Ako reaguje v problémových situáciách? Hladá riešenia alebo nervuje prípadne vulgarne nadava? Su mu prednejší kamarati a zabava? Toto su základné klučové otázky tvojho života. Lebo dnes na to idu páry ,,od lesa,, najprv seeeex, deckooo a potom jáááj tu ženy vyplakavaju akých bulov si narazili a už je neskoro lebo práve to dieťa je pojítkom ktoré bráni len tak sa zobrať a odísť...Ved sa ho opýtaj prečo ti nič nekupil. Komunikujte spolu nie len sexujte.

lenula57
autor
15. mar 2015

@romana19 ale ved ja mu kupijem snazim sa ako debil ale vzdy videm najhorsia ja ☹..moje rodicia o tom nevedia lebo by ma zabili neviem preco sa vzdy zalubim do kurevnika s prepacenim za vyraz alebo do lakomca ☹..ale je na mna dobry ale poslednu dobu napriklad v noci spal so psom a nie somnou ☹

lenula57
autor
15. mar 2015

@sardinka333 keby je aj ten sex nie je nic racej spi so psom ako somnou a ja som uz na materskej..

lenula57
autor
15. mar 2015

@janinah ja uz mam dieta k jednim debilom ktory ma mi dal ultimatum potrat alebo koniec a ja som si vybrala..

pribinak
15. mar 2015

@lenula57 asi je cas venovať svoju energiu niekomu inému ;)) neuvažujem aj takúto možnosť?

sardinka333
15. mar 2015

@lenula57 dalšie dieťa si určite nerob! Porieš si vzťah.

lenula57
autor
15. mar 2015

@sardinka333 ale on asi nebude moct mat deti lebo jeho mama tiez nemohla mat az po 12 tich rokoch manzelstva mala jeho tak asi aj preto :-/..lebo co mal byvalku nedarilo sa a ona ma druheto a uz je 4 mesiaci..
@pribinak nie ja uz nemam na to silu som sa uz dva krat popalila ☹

ivivaiveta
15. mar 2015

@lenula57 ahoj...tak ak dobre chapem, dieta uz s jednym debilom mas, ako pises..a teraz pracujes na dietati s druhym debilom?..to preco robis?

lenula57
autor
15. mar 2015

@ivivaiveta ja neviem ja som si myslela zebjebten pravy ale uz pochybujem ☹

pribinak
15. mar 2015

@lenula57 a sedieť vedla neho silu máš? eeee kde je logika?

ivivaiveta
15. mar 2015

@lenula57 ale prosim ta, ako to moze byt ten pravy??..ved sama si snad pana praveho predstavujes inak...chybu podla mna robis v tom, a tym podobne typy pritahujes, ze sa nechas vyuzivat...to preco mu davas peniaze?..neviem, ako to mate, ale keby spal so psom, namiesto so mnou, pre mna by to bol jasny odkaz"nie si pre mna hodna ani tolko, co ten pes"...je cas sa na vec pozriet triezvo..

lenula57
autor
15. mar 2015

@pribinak uz aj to a prestava bavit?..
@ivivaiveta asi mas pravdu a aj jeho mama vravela ze mu je prednejsi pes ako ona..

ladyblcha
15. mar 2015

Chybu robis v tom ze sa prisposobujes a ustupujes a zmierujes sa so situaciou. Na kompromisy mate byt dvaja, a nie iba ty. Vsetko mu nakoniec tolerujes, tak vie ze hocico spravi, ty sa s tym aj tak vysporiadas a nechas ho vyhrat.

romana19
15. mar 2015

@lenula57 Myslela som si, že človek robí chyby preto, aby ho posunuli a aby sa z nich poučil. No vidím, že som sa mýlila. Niekto je proste nepoučiteľný, napokon aj ja sa stále učím z tohto vyplýva.

lenula57
autor
15. mar 2015

@ladyblcha ale ja som taka nikdy nebola neviem preco som takto polavila :-/
@romana19 mas pravdu ale tolko chyb som spravila z niektorych som sa poucila ale na niekto proste neviem ☹

ladyblcha
15. mar 2015

@lenula57 bojis sa zostat sama bez chlapca? Ak ano, mozno preto. Ale si podla fotky mladucka, najdes si partnera ktori vas bude lubit a s ktorym sa budete tesit na a z dietatka, co ti bude oporou a pomahat ti. Su taki, netreba stracat cas so sebcom. Ani sa s nim uspokojit.

lenula57
autor
15. mar 2015

@ladyblcha ale co uz :-/..a ja mladučka som naozaj teraz idem maturovat ja viem poviete si decko ma decko alebo co ze mozem o zivite vediet ale odzila som ši dost aj za detstva ☹

ladyblcha
15. mar 2015

@lenula57 prave preto ze si si uz aj zazila a odzila, bud na seba dobra a daj si sancu zit pekny zivot s niekym, kto si ta bude vazit a ctit a bude sa bat o vas prist a tak sa bude aj chovat.

ladyblcha
15. mar 2015

Musis si vazit trosku samu seba 🙂

lenula57
autor
15. mar 2015

@ladyblcha no tak s tym vazenim mam problem.. ☹

mima4
15. mar 2015

@lenula57 s jednym debilom mas dieta a s druhym debilom planujes druhe dieta? a preco ak sa mozem spytat?

lenula57
autor
15. mar 2015

@mima4 lebo bol na mna dobry pocit lasky som nezazila dva roky okrem mojho maleho ale tak teraz sa uplne zmebil..

mima4
15. mar 2015

@lenula57
mat dieta "lebo bol na mna dobry" nie je dobry dovod na rodicovstvo. Tymto rozhodnutim si iba sama sebe skomplikujes zivot... predstav si ze priatel ta opusti a ostanu ti dve deticky na krku... co spravis? budes sa vediet o ne sama postarat, zarobit dostatok penazi?
si este velmi mladucka... nekaz si dobrovolne zivot...

Rada: neuvazuj o dalsom dietati, postav sa na vlastne nohy, dostuduj, zamestnaj sa... ak spravne chapem, mas pod20 rokov, ty mas na dalsie dieta cas minimalne 8 rokov, ty sa potrebujes naucit zit, fungovat, pracovat...

lenula57
autor
15. mar 2015

@mima4 potom uz dalsie po takom dlhom case nechcem lebo by toho bolo na mna dost ucit sa s malym atd..