Priateľ mojej sestry minie každý mesiac 1 000 eur z výplaty na hry

18. jún 2022

Strucne prejdem k veci. Sestrin priatel, s ktorym ma tri deti, kazdy mesiac minie zo svojej vyplaty cca 1000€ na nejake mobile hry ci co… Sestra sa s nim kvoli tomu hada, dohovarala mu, lebo im potom chybaju tie peniaze v rodinnom rozpocte a on to aj tak stale robi. Neda si povedat. Zufala ma uz prosila o pomoc. No ja neviem, co s tym. Boli ste niekto v podobnej situacii? Ako ste to riesili? Da sa to riesit nejakym liecenim, kedze je to v podstate ako taka zavislost, akurat ze na hry na telefone..

pribinak
18. jún 2022

Dať si určit výživné na deti a odchod od gamebleara

deti95060810
18. jún 2022

áno lieči sa to, len to musí chcieť aj on.... viac info na psych. klinike, alebo u psychiatra ktorý sa zaoberá závislosťami...

autor
18. jún 2022

@deti95060810 no len toto je problem.. klasicky typ, ktory si neprizna problem a obera deti o to, co im patri… A sestra od neho proste neodide.. to je pribeh nadlho..

sissy27
18. jún 2022

Jediné riešenie je určenie výživného, rozchod a liečba ak on bude mať záujem. Ale on nechce, sestra nechce, takže nič.

jaskolka
18. jún 2022

Tak keď obaja nechcu, neurobíš nič

zmrzlinka2021
18. jún 2022

Ak sestra od svojho priatela nechce odist a on "nema tiez problem", tak ako takymto ludom pomoct?
Zial, najviac si to odskacu tie deti...

elizabet173
18. jún 2022

Preco to riesis ty? Ked to nechce riesit sestra, nech sa v tom macha. Liecenie pomoze len tomu, kto si uvedomuje, ze ma vazny problem a hlavne chce sa liecit on sam