dobry den prajem
mame taky problem a neviem ako riesit
mame dceru a ona zije s jej prietelom v rodinom dome , ktory je v kojsove.
maju spolu rocneho syceka.
uz vela krat ju zbil jej priatel, chce aby odisla a chlapcek ma tam ostat.
poradte nam co mame robit.
ak moja dcera chce odist so synom a jej priatel nepusti, tak na koho moze obratit.
dakujem
asi 50km od SNV, smer KE
@jaro11011 ak je to tu na Slovensku, tak nech sa obráti ona alebo ty napr na https://centrumnadej.sk/kontakt/
Sú tam šikovne baby, poradia jej ako bezpečne odísť
Žiadosť na súd o zverenie syna do opatery.
Viem lebo som to zažila
Do 30d ma na papieri že syn má byť pri matke!
@pozitivnaenergia da sa dat aj neodkladne opatrenie a to je do 24hod
To neviete vy ako jej rodicia pristavit auto k domu a odviezť ? Naj ked ten tupy geroj nebude chvilu doma. Ved musi občas odísť. Do potravin, na poštu. Dcera si potajme moze vopred pobalit vsetky doklady, svoje cennejsie predmety, nenapadne bezne oblecenie. Moze poprosit dobru susedu u ktorej si odloží zopar bananovych krabic v garáži. A potom šup a brnk.
Nechapem ze vy rodičia ju v tom nechavate a dávno ste jej nepomohli.
Alebo ona nechce odísť ?
PS. Odchod matky s dieťaťom nie je únos.
Plus policia a odbor socialnych vecí a rodiny na UPSVaR
Nech vypadne odtiaľ, keď tam nie je. A jasné, súbežne papierovačky.
@jaro11011 odviesť ju nieje problém, stačí vziať do auta dvoch urastených chlapov (opýtaj sa v nejakej SBS spoločnosti) a prísť po dcéru aj s dieťaťom. Taky co mlatia baby si na seberových netrufnu.
Horsie bude udržať ju doma, väčšinou každá po týždni beží späť za tyranom len čo sa zahoja monokle. Dostať babu z násilného vzťahu je niekedy vykon nad ľudské sily, pokiaľ sa sama naozaj nerozhodne nedá sa jej pomôct.
@jaro11011 nerozumiem ,preco ty ako matka si ju odtial davno neodviezla aj so synom, treba kuk ako co najrychlejsie postupovat ohladom zverenia starostlivosti o syna , ja neviem ,nemam s tym skusenost ,ale urcite sa to da aj vygooglit...a fachcit pre nu ,co sa toho geroj zata bojite ci co
tu na MK je bezplatná skupina Právne poradenstvo.hned v uvode je mrte podkladov ako postupovať, od renomovanej právničky. V príspevkoch stovky prikladov. Stačí čítať
Tiež nerozumiem prečo po ňu nejdete sami a nechávate ju a dieťa v takom prostredí??? Zavolajte si na pomoc nejakých urastených silných chlapov a vec je vybavená. V kľude nech sa pobalí aj za jeho prítomnosti. A takto by to bolo aj najlepšie dať mu najavo kde je jeho miesto a nech sa ani neopováži na ňu viac zdvihnúť ruku 😠
@jaro11011 Kosove? Tak potom centrum medzinarodno-právnej ochrany deti a mládeže
Ak je to obec u nás, zbije ju, tak 158 a lekár