Mam priatela a minie viac penazi,ako ja s dvoma detmi,neviem uz som mu vela krat povedala ze nemame peniaze ale on akoby si nechcel uvedomit,poradte mi co mam urobit,skusim sa s nim este porozpravat a vysvetlit mu vsetko po lopate,strasne vela minie na cigarety a pivo.Uz sa nemienim dalej s detmi na jeho ukor viac uskromnovat,nevladzeme uz to znasat.
@graceful9 - musim suhlasit, kto chlasta a fajci na ukor rodiny je uplny magor :( Jedna vec je, ked to robi, ked s peniazmi vychadzate (a aj vtedy je to blbe), ina, ked to nevychadza a on to nevidi (alias je mu to fuk) a robi si po svojom nadalej :(
@dara7 pochopila som to správne 😕 ...kasu držíš ty a on si berie akoby nejaké vreckové? ...ak hej,tak mu na tie cigarety jednoducho nedaj ,alebo mu ich kúp ty a keď si ich vyfajčí za 1/2dňa tak má smolu 😉 však nemáš 🙂
...ak máte každý svoje peniaze a on ti prispeje na nájomné a niečím na stravu,tak neviem poradiť čo by si mala robiť....jedine pýtať si viac €,na nejaké neočakávané výdaje a to by si vlastne šetrila 🙂
@anjelicek26 Dakujem za odpoved,a plne s tebou suhlasim 🙂
@dara7 nie, nie je hlúpy, je to len egoistická sviňa, čo ti nestojí za nervy,,,