Priateľ mi zakazuje vyhadzovať jedlo

5. aug 2022

Priateľ keď je u mňa mi zakazuje vyhodiť čo uz len kúsok jedla,minule som vyhodila pár kúskov zeleniny to sme mali vidieť ten cirkus jak vrieskal ,aj vám robia toto muži ? Ako je pravda že nákupy platí on ale ja nevyhadzujem jedlo stale ale raz za čas sa stane

lenagawel
5. aug 2022

moj muz stale cosi vyhadzuje 😂

pribinak
5. aug 2022

Priateľ vrieskal? Hľadala by som priateľa ktorý nevrieska

tosomja
5. aug 2022

Priatel ti robí nákupy a nežije s tebou? Hmm. Zaujímavé. A keď zaplati a nezjete, tak mu to nabudúce zabal na cestu.

casavina
5. aug 2022

No keď si vyhodila asi bolo zlé...celkom by ma zaujímalo čo by urobil on... zjedol? Takisto vyhodil? To už by bolo ok lebo to urobil on? Divný človek.. nájdi si lepšieho, ktorý bude ok...s tebou, s jedlom, so všetkým 🙂

melanta
5. aug 2022

Vrieskať je neprípustné z akéhokoľvek dôvodu. Dovi.

sense
5. aug 2022

Nie u mňa by si chlap nedovolil vrieskat, ak to platil mu to nabudúce zábal, ze ostalo a nechceš to vyhadzovať keď to zaplatil

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sardinka32
5. aug 2022

Vsak mu tie zvysky zabal a nech dojeda doma. Su ludia, ktori zjedia aj spod seba. Ak by vyslovene vrieskal, zvazila by som, ci chcem s takym clovekom byt. Teraz vrieska kvoli zbytkom, nabuduce kvoli comu bude?

bimbambom
5. aug 2022

No poviem ti to takto , nevieš ako žil , čo videl doma , v rodine . Možno mal aj on nedostatok len ti to nepovie , alebo rodičia a preto ho tak učili . Nesúďme hneď lebo kričal . A veru niekedy keď počúvam príbehy od známych , že veľakrát nemali čo jesť , alebo vidím teraz ako to je , tak mi je až zle. Len ukazovať prstom je jednoduchšie no ...

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bimbambom
5. aug 2022

@elizabet173 neboli sme tam . Každā strana má dve mince . Toto je len jedna verzia príbehu

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
haley7897
5. aug 2022

Ja rozhodne nepodporujem plytvanie jedlom ale toto je cez. Naozaj si vieš toto predstaviť celý život? Predstav si ze mate dieťa. Tento typ ti nedovolí minúť viac ako 1 obrúsok na detský zadok, decko bude musieť plienku precurat ze z nej bude tiecť aby si mala dovolené dat mu druhu. Počas materskej budeš na ňom pravdepodobne značne finančne závislá. Bude ti vydelovat koľko môžeš na čo minút - to ak budes mat šťastie. Úprimne, nechcela by som.

viestta
5. aug 2022

@bimbambom nič, ale naozaj nič, neospravedlni vrieskanie a agresiu. Ak je šetrný a nemá rád plytvanie, môže to vykomunikovat aj inac, nemusí hneť ziapat.
Autorka: Ak je okrem nekontrovanej agresie ešte aj lakomy, tak je pre partnerstvo nepoužiteľný, a skončila by som taky vzťah.

kornelies
6. aug 2022

Pre niekoho vrieskanie, pre niekoho zvyseny hlaa. Tazko sudit. V prvom rade si kupuj za vlastne peniaze a vyhnes sa konfliktom.

katkami123
6. aug 2022

Ja tiež nemám rada vyhadzovanie jedla, len to riešim inak/ dám do dózy, môj dedko ma psa, sliepky, barany, tak za 4 dni v doze nazhrňam v chladničke a zanesiem mu, nech dá sliepkam, suché pečivo baranom. Niekedy dostanem ako odmenu zas domáce 🥚🥚

zdenkastanka
6. aug 2022

Myslim ze vyhadzovanie jedla nebude u neho jediny problem🙄adios...

belasy_motylik
6. aug 2022

@bimbambom takto sa dá ospravedlniť každé patologické správanie, aj týranie a akýkoľvek stupeň agresie. Lebo toto už je ukážková forma týrania a agresie. A taktiež vnímanie viny na oboch stranách. To je presne manipulačná technika, ktorú používajú tí, o ktorých píšem vyššie a ktorú vnímajú ich obete.

bimbambom
6. aug 2022

@belasy_motylik a možno ani nekričal len zvýšil hlas , možno je to vymyslené , možno má slečna skreslenú realitu a je labilná , možno to bolo jeden jediný krát čo na ňu zvýšil hlas, a možno nevyhadzuje jedlo občas ale častejšie a on na to maká a tak dále ... To sú také témy tu donekonečna " ako to máte vy ?" , " čo si o tom myslíte " , " to aj vaši muži takto ....? "
A hlavne anonymne a odpovedať na jednu otázku zo sto , teda ak vôbec
Ja som z odboru , nemusíš mi hovoriť o patologickom správaní

danyelia
6. aug 2022

...tak mu tie ,,zvyšky,, daj potom na jeden tanier a nech ich dojedá 🤭

gertrudaosem
6. aug 2022

@pribinak to je ľahké povedať nič to nestojí len slová

gertrudaosem
6. aug 2022

@danyelia dobrý nápad 💪👍

tykat
6. aug 2022

Nabuduce vyhod priatela. Uvidis ci bude vrieskat jedlo 😁

1ryba
22. aug 2024

Keby vyhodím mamuta, môj muž si to ani nevšimne.

angelous1991
22. aug 2024

@gertrudaosem áno presne navarila by som mu z toho 😂😅 niečo čo by ho fajne pres… ralo 😂😂😂😂 a zmenil by názor potom hneď 😂

lossless
22. aug 2024

Suhlasim s komentom vyssie ze nevieme ako vyrastal a co ma za sebou. Moj mal nedostatok ako dieta, nemali co resp nemal kto navarit a castokrat sa vynachadzal co s cim. Aj teraz veci ktore by som ja vyhodila nejako spracuje a zje, velmi ho rozhodi akekolvek plytvanie. Kazdopadne porozpravaj sa s nim sme chapes ze sa hneva no reakcia s krik je cez ciaru. A uvidis ako zareaguje nabuduce.