Mám kamarátku ktorá mi aj v núdzi pomohla a aj ja jej ,rozumiem s ňou, môjmu priateľovi ona vafi a zakazuje mi sa s nou baviť lebo ona ma šialeného muža pijaka a ten somariny rozprával že mam prísť za nim a mi urobi decko a take a mojho priateľa sa to dotklo ked som mu to povedala a zakázal sa mi s kamoškou baviť, momentálne spolu čakáme babatko ja a priatel a hwdame sa na tom..ona ma niekedy dosť cudne názory,nema rada mojho priateľa ani on ju ale mne neublížila ....
Neviem čo mM robit ,uz jeeden chlap mi rozkazoval a vlastnil ma :( nechcem aj teraz takto dopadnúť
Tiež by som kontakt zúžila na občasnú kávu v neutrálnom prostredí - len vy dve. Jej manželovi by som sa vyhýbala.
Ja už dopredu ľutujem to dieťa.Bude asi počúvať dosť primitívne témy u vás....
mozno treba obmedzit kontakt s nou. pomohli ste si,ale daj si pozor,aby to nebolo aj naopak.mozeti to sposobit problemy s muzom? ak nerespektuje tvojho muza a jej chlap je voci tebe vulgarny,ani sa necudujem postoju tvojho muza.
Pozri: si tehotna, plus vonku zuri pandemia--- mas dost jasny dovod snad nelabrit po kaviarnach alebo navstevach. Obmedz zatial kamosku na telefon a spravy... a mas pokoj. Kamoska spokojna, ty tiez, a frajer napodobne. Snad uz nebude vacsich problemov u vas ako tento 🤐
A ty si dieta, ze ti muz zakazuje? Ak ma pripomienky ku kamaratkinmu muzovi za nemiestne pripomienky to beriem ale co mu vadi na tvojej kamaratke? Napriek tomu, volila by som na stretka s kamoskou neutralne miesto, akekolvek rozhovory medzii sebou ostanu medzi 4 ocami a na nos svojmu partnerovi by som ich nevesala. Upozornila by som svojho partnera, ze som uz velka, aby mi bolo diktovane s kym sa mam alebo nemam priatelit.
tak muž ti nemá čo zakazovať to je jedna vec, ale možno by si mala prehodnotiť, že či má na teba dobrý vplyv
Ona nerespektuje tvojho partnera, tvoj partner nerespektuje ju s jej partnera. Teraz v tehotenstve v case zuriacej pandemie budes mat ine starosti ako stretavat sa s nou (nevies s kym sedava v krcme jej polovicka...). Vztah je o vzajomnom respekte, mozu sa vase nazory lisit, ale musite respektovat nazor toho druheho a zvazit aky prinos vztah s nou pre teba ma, ci nema na teba ona negativny vplyv, lebo pokial nerespektuje tvojho partnera je zrejme, ze bude prikladat polienka k tomu, aby ste sa vzajomne odcudzili s partnerom.a to rozhodne nepotrebujes. Teraz si potrebujes utriedit priority, aby dieta prislo do priatelskej atmosfery, kde nebudu hadky na dennom poriadku.
Urob kompromis, veď raz za čas na kávu môžte ísť a povedať si čo je nové. Kontakt by som nerušila a takisto jej dala najavo, nech sa na adresu môjho priateľa nevyjadruje