Priateľ mi za všetko nadáva

woman159
6. mar 2022

Maminky neviem ci ste sa s tym uz stretli ale priatel mi vzdy ked je príležitosť nadáva do jebnutych píč a neviem co este. No proste mi to pride ze vyríva naschval aby mi mohol vynadať. On moze vsetko a ja zas nemozem nič. Ze som si nemala robit deti. Tak mu vzdy poviem ze sa nemam rozvádzať a robit si ďalšie dve deti. Dve ma s predošlého manželstva. 😬🤷🏻‍♀️

kitycat
6. mar 2022

Hlavne, ze s nim stale si a nazyvas ho priatelom 🤷‍♀️

0silvia0
6. mar 2022

@woman159 nie, nestretla som sa s tymto. Neznasam vulgarnych ludi pouzivajucich nadavky.
Ci otazka bola aka?

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mima1
6. mar 2022

Vytiahla by som najtazsiu a najvacsiu panvicu co mam a tak by som ho ovalila ze by sa pratal kade lahsie.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zmrzlinka2021
6. mar 2022

@woman159
Prepac, ale pises, ze on si nemal robit dalsie dve deti.
Preco si sa ty ulakomila na neho? Agresivneho chrapuna rozvedeneho...

ummimaryam
6. mar 2022

@woman159 taky chlap na urovne zvery a ma 4 deti. No to ma podrz. Neuveritelne. Ale maju deti asi zvor v takomto cloveku?

woman159
autor
6. mar 2022

@zmrzlinka2021 lebo na začiatku nebol taky aky je teraz vsetko to zacalo postupom času sa začal ukazovať aky naozaj je.

dramaqueen
6. mar 2022

@woman159 jak dlho ste spolu boli ked sa narodilo vase prvé spolocne??

marcellka32
6. mar 2022

Koľko tém ešte založis o svojom partnerovi?? Jeho správanie nie je ok a sama to vieš, takže to môžeš riešiť, záleží či chces

modraslamka
6. mar 2022

cozee to co je toto🙈🙈🙈 a rozhodne sa na tom bavis a nevadi ti to

mabenn
6. mar 2022

vynadaj mu aj ty poriadne a hlavne naposledy

mimisram
6. mar 2022

Poslala by som ho už kade ľahšie. To akože takto chceš fungovať ďalších 20 rokov napríklad??

miriam311077
6. mar 2022

@woman159 zjavne má tvoj akožepriateľ problém sám so sebou. To mu ale nedáva právo, aby si s Tebou robil čo chce. Musí si Ťa vážiť. Vtedy je to normálny vzťah. Nenadávala by som mu...tým by som ublížila iba sama sebe a ty sa predsa máš rada, či nie? Nechaj ho ísť. Urobíš hlavne službu sama sebe. 🙂

nikyball
6. mar 2022

@woman159 takéto nadávky voči žene, plus spraviť si 4 deti a bývať vo svojej detskej izbe o ňom niečo svedčí. Normálna žena si toto nenechá, ale bohužiaľ v tvojom prípade asi s tým nič nenarobis. Jedine sa osamostatniť a odist

sissy27
6. mar 2022

@woman159 hej stretla som sa s tým… akurát že som z neho spravila veľmi rýchlo ex 🤷‍♀️ Ak s ním napriek tomu zostávaš, tak nehnevaj sa, ale asi si fakt to čím ťa nazýva 🙈 normálna žena by mu to netolerovala.

juliasb
6. mar 2022

@woman159 nestretla som sa, nie. Tak by mi priateľ povedal len jediný krát

potomka
7. mar 2022

No pokial to tebe vyhovuje ze ho stale oslovujes priatel tak ok, ja by som s nim nebola keby mi mal niekto takto skaredo hovorit.