Maminky neviem ci ste sa s tym uz stretli ale priatel mi vzdy ked je príležitosť nadáva do jebnutych píč a neviem co este. No proste mi to pride ze vyríva naschval aby mi mohol vynadať. On moze vsetko a ja zas nemozem nič. Ze som si nemala robit deti. Tak mu vzdy poviem ze sa nemam rozvádzať a robit si ďalšie dve deti. Dve ma s predošlého manželstva. 😬🤷🏻♀️
Vytiahla by som najtazsiu a najvacsiu panvicu co mam a tak by som ho ovalila ze by sa pratal kade lahsie.
@woman159
Prepac, ale pises, ze on si nemal robit dalsie dve deti.
Preco si sa ty ulakomila na neho? Agresivneho chrapuna rozvedeneho...
@woman159 taky chlap na urovne zvery a ma 4 deti. No to ma podrz. Neuveritelne. Ale maju deti asi zvor v takomto cloveku?
@zmrzlinka2021 lebo na začiatku nebol taky aky je teraz vsetko to zacalo postupom času sa začal ukazovať aky naozaj je.
@woman159 jak dlho ste spolu boli ked sa narodilo vase prvé spolocne??
Koľko tém ešte založis o svojom partnerovi?? Jeho správanie nie je ok a sama to vieš, takže to môžeš riešiť, záleží či chces
cozee to co je toto🙈🙈🙈 a rozhodne sa na tom bavis a nevadi ti to
vynadaj mu aj ty poriadne a hlavne naposledy
Poslala by som ho už kade ľahšie. To akože takto chceš fungovať ďalších 20 rokov napríklad??
@woman159 zjavne má tvoj akožepriateľ problém sám so sebou. To mu ale nedáva právo, aby si s Tebou robil čo chce. Musí si Ťa vážiť. Vtedy je to normálny vzťah. Nenadávala by som mu...tým by som ublížila iba sama sebe a ty sa predsa máš rada, či nie? Nechaj ho ísť. Urobíš hlavne službu sama sebe. 🙂
No pokial to tebe vyhovuje ze ho stale oslovujes priatel tak ok, ja by som s nim nebola keby mi mal niekto takto skaredo hovorit.
Hlavne, ze s nim stale si a nazyvas ho priatelom 🤷♀️