Priateľ mi vulgárne nadáva

rinakat
25. jún 2024

Ahojte, potrebujem sa uz mozno vyrozpravat a nejakú radu ako dalej… ide o to ze priatel mi vulgarne nadava a stale sa to len zhorsuje…. Sme spolu 3 roky, byvame spolu uz rok a pol(brali sme si hypoteku) a mame 5,5 mesačnu dcerku. Proste strasne ma to mrzi stale , on je strasne prchka povaha a vobec sa nevie ovladat hocico ho rozzuri napriklad naposledy to bolo ze sme isli do kauflandu a mne sa vybil mobil kde som mala vernostnu kartu a samozrejme aj platim mobilom cize musel platit on a nemali by sme tie “horybilne” zlavy co su s tou kartou …ja som sa snazila to nejak vyriesit ze nech sa on zaregistruje cez svoj mobil atd… bola som jeb*** pi** neschpna a ja z neho robim kk* a plno dalsich nadavok .. nakoniec sa to nejak ustalo kedze ja vzdy ustupim a snazim sa nejak to neriesit.. no vystupnovalo to dnes ked som si na terase dala kavu kym malinka spala v kociku(pred tym som sa ho pytala ci su da-odpoved bola nie dam si neskor a isiel daco robit do zahrady ) neskor prisiel za mnou arogantne ze mam tahat mu po kavu okamzite tak ja ze nepojdem ked sa mieni takto chovat a chcela som ist prec tak to zacala ..bola som bravcova hlava leniva ku*** pi* zacal kopat do psa ze kym mu nedonesiem kavu ho zaj**** (neprehanam) a ja samozrejme hned plač a isla som s malou dnu…potom vnutri to pokracovalo az k tomu ze mam zdochnut a ze nech ma do rana natiahne potom odisiel do roboty so slovami ze mam si hladat robotu aby som zaplatila ucty (ucty plati on a domacnost nakupy potreby pre malu ja) … momentalne som zbalena a chcem ist prec aj ked mi to trha srdce pretoze mi na nom stale zalezi a aj malinka ho ma rada :( ale nechcem si predstavit ze by sa aj k nej takto choval :(

ptvw
25. jún 2024

odid prec od psychopata kým vás zabije obe, k rodine, známym, priateľom, do krízových centier, len preč od neho, baby ti tu isto napíšu linky kde sa obrátiť, drz sa

zojazoja
25. jún 2024

@rinakat normalne sa ta opytam narovinu: od nas cakas čo? radu aku? ako spravit to, aby ti uz nenadaval, nekopal do psa, aby si nemusela ist preč alebo ako co nejlepsie odist od neho?

0silvia0
25. jún 2024

@rinakat odid prec a zober okrem dietata aj toho psa prosim

tanyan
25. jún 2024

"... pretože mi na ňom stále záleží...!
Takéto psychické násilie je neakceptovateľné. Dnes kopal do psa, zajtra do teba a potom do dcéry. Aké znamenie ešte potrebuješ, aby si začala chrániť seba a svoje dieťa? Ak si aspoň trochu vážiš sama seba a máš kam ísť, tak neváhaj.

pribinak
25. jún 2024

Dievča zlate! Ty utekaj preč od hentakeho blázna
Zober si svojich 7 slivak, decko do kočíka a ťahaj preč

Malinká ho má rada 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️malinká bude mat rada každého. Je to bábätko.

pribinak
25. jún 2024

Ps: zober aj dunca. Ten je týraný tiež

enmery
25. jún 2024

Akože, za čo ho máš rada?Aj vo vzťahu môže prísť k nesúhlasu. Ten sa ale dá vyjadriť normálne. Ty nemáš normálny vzťah. Keď by mi muž len raz povedal, že som pi, už by ma nebolo. A 5 mesačné dieťa len ťažko môže mať niekoho rado, ono potrebuje matku, spokojnú a šťastnú matku. A kopať do psa?To je už úplne strop, ktorý by mi ukázal, že ten človek JE CHORÝ A ZLÝ ČLOVEK. Ty len pekne odíď, pretože toto sa nezmení a bude sa to len zhoršovať a neskôr to bude zažívať aj Tvoja dcéra!!!Prosím, choď od neho preč!!!

veronicka1901
25. jún 2024

Bože môj, pre nič za nič takéto nadávky? Máš kam ísť? Utekaj, čo ti šípy stačia. Lego nabudúce už možno nebude kopať do psa ale do teba 😭

deti95060810
25. jún 2024

radšej od neho preč, pretože tento magor sa nikdy nezmení.
On potrebuje liečbu psychiatra, ale keďže on je "pravý" hrdina - liečbu odmietne.
radšej s ním nebyť ani v kontakte...

lubkovaandrejka
25. jún 2024

@rinakat to je magor level 💯. Tu nic ine ako odchod nepomoze.

alex49
25. jún 2024

Zbal sa a odid, jemu na tebe, malej a dokonca ani psovi nezáleží. Už pri prvej na dávke si mala odísť, chceš aby tento hulvat bol vzorom pre malú? Raz trestne tebe, potom sa už spamätáš?

crazy_cat_lady
25. jún 2024

zalezi ti na nom? a preco? lebo jemu na tebe absolutne nie, ani na dietati, inak by sa takto nechoval. zbalena si mala byt uz davno, pri prvom takomto vystupe. a idealne zbal aj psa a chodte od neho prec. hlavne si to nerozmysli, lebo tu nie je nad cim premyslat..

jaond19
25. jún 2024

@rinakat s hulvatom si si zalozila rodinu, ignorovala a ignorujes vsetky rozumne dovody preco s nim neostat. Tuna si precitas pár polutovaní a povzbudivych slov, stiahnes chvost a budes pokracovat v tomto bludnom kruhu. A on ma pravdu, ale nepoviem to vulgarne, si sprostá. Svojej dcere od malicka ukazujes ze toto je normalne a toto raz bude vyhladavat, chlapsku trosku vyvrsujucu sa na slabsej zene. Odides od neho? Neodides.

tahomi
25. jún 2024

Magor sprosty. Prosim odid a zober aj toho psa.

stanulienkat
25. jún 2024

Co ta prinutilo si s nim robit decko? Ste spolu kratko-uz mas s debilom dieta a hypo. Naco? Vy ste mali este len randit a medzitym by si spoznala co je zac. Utekaj.

tim23
25. jún 2024

@rinakat odíď, prosím 🙏

axve
25. jún 2024

@rinakat tak to musi byt riadny magor, urcite ho nechaj

enmery
25. jún 2024

A teraz napíšem niečo hnusné. Videla som veľa dokumentov o deťoch, kde bola matka týraná. Čo cítili, ako to prežívali. Ako boli doslova odkázané na rozhodnutie matky zmeniť im žiť k lepšiemu svojím odchodom a tie matky to neurobili. A potom si tu prečítam, že po tom, ako "máš zdochnúť a natiahnuť do rána" žena napíše, že jej na ňom záleží. K pointe. Tie deti ako dospelé sa tam vyjadrovali a zaznela tam veta-kiežby ma niekto vzal z domu a od mamy, pretože ona mohla odísť, ja nie. ODÍĎ!

princkrason
25. jún 2024

mna by zaujimalo co si na nom videla zo zaciatku vztahu..

sss777
25. jún 2024

@rinakat
Je mi ľúto, že tvoj sen o spokojnej rodine skončil takto.
Dúfam, že vieš, že takto to nemá vyzerať.
V spokojnej rodine sa nekričí pre blbosti, v spokojnej rodine partner v pohode zaplatí nákup, lebo je to normálne. V normálnej rodine nikto nikomu nenadava a žiadny zdravy človek nekope do živej bytosti.
Neexistuje žiadne ospravedlnenie pre správanie toho človeka. Vezmi malú, psa a utekaj, tvoja dcéra si nezaslúži pozerať sa na to ako niekto týra jej mamu. Zo vzťahu sa spamatáš a určite ťa čaká niečo lepšie. Lebo teda ťažko by to mohlo byť horšie.
Držím palce!

esterr_ka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
januska12323
25. jún 2024

Nechápem čo môžeš mať na takom idiotovi rada. Zbaľ sa kým je v práci a utekaj aj so psom.

really8
25. jún 2024

Tomuto pribehu sa ani neda verit. Nechutne.

oblecenie99
25. jún 2024

Máš dcéru. Uvedom si prosím aj to, že to, čo bude vidieť tvoja dcéra doma, si ponesie zo sebou do svojho budúceho života. Veľmi to ovplyvní, o. i. Aj výber jej budúceho partnera. Je a bude v pozícii rukojemníka, a jej život ako aj budúcnosť je teraz v tvojich rukách, ako sa rozhodneš TERAZ.
Ak ti ma na niekom zaležat, tak nech je to ona a ty.

jaond19
25. jún 2024

@enmery bola som takym dietatom a vzdy ked toto citam mi je od zaludka zle, citim hnev, smutok, vsetko mozné dokopy.... ako niekto dobrovolne takto moze zit?! Ako niekto moze slobodne zvolit týranie seba a aj dietata?! Jedinu sprostu odpoved co som na to kedy dostala bola "aby sa nerozbila rodina". Smutne a smiesne zaroven. Rozbit nieco co je uz davno rozbité

esterr_ka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vler
25. jún 2024

@esterr_ka deti a zvierata= ti ktori sa sami odist rozhodnut nemozu

oblecenie99
25. jún 2024

Čiže keby si ty v tom momente v strachu a v šoku nevstala, psa by dokopal..? Bola by už táto skutočnosť dostatočným dôvodom na odchod?

ankare
25. jún 2024

@rinakat preboha 😢 prosím, hlavne kvôli dcérke... Okamžite odíď a nikdy sa nevracaj.

rinakat
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz