Ahojte, zaujíma ma váš názor na nadávky bo vzťahu.
Partner mi veľmi hrubo nadáva, v zmysle že som debilka pi*a, psychopatka, chorá na hlavu a posledne aj chudera.
Dlhodobo mu to tolerujem, nakoľko mám niečo ako úzkosti, respektíve nie priamo fyzické prejavy, ale proste po niektorých udalostiach som ostala dosť taká uzavretá a bojím sa trošku chodiť medzi ľudí a on občas po mne chce veci, ktoré sú úplne normálne, ale mám s nimi problém a kvôli tomu mám aj problém ho rešpektovať a urobiť niekedy niečo čo po mne chce, lebo je aj mojím šéfom v práci. Má to so mnou veľmi ťažké a preto som úplne chápala, že mi nadáva. Ospravedlňovala som mu to, nakoľko sa bojím, že niekto iný by dávno nado mnou zlomil palicu a našiel si radšej niekoho "normálneho". Avšak aj dnes som mala s niečím problém urobiť, lebo opäť to chcelo sa premôcť a nemal trpezlivosť a strašne mi začal nadávať, že som chudera a debilka a chorá na hlavu. Veľmi ma to bolí a rozmýšľam, že by som ten vzťah ukončila.
@trisha72knr tento vzťah mal byt už dávno ukončený, tu nie je nad čím premýšľať.
"Má to so mnou veľmi ťažké a preto som úplne chápala, že mi nadáva" no vyborne...natolko ta psychicky tyra, ze este ty sa citis vinna a ospravedlnujes sa mu...zena, zacni si vazit samu seba a odid, toto nie je normalne
@trisha72knr takto sa milujúci partner nespráva. Odid lebo ťa psychicky zničí.
@kikus_96 on už ma zničil.
Odíď. Ešte že to je len priateľ. Keby to bol manžel je to komplikovanejšie.
@trisha72knr Čudujem sa, že partner už nie je expartner. Nikdy by som nechcela mať partnera za šéfa. Riadim sa heslom "Co je v domě, není pro mně". Aspoň potom človek nemusí riešiť takéto komplikované situácie. Lebo ak sa s ním rozídete, isto Vám bude robiť peklo v práci, pravdepodobne Vás vyhodí. Ak sa nerozídete, budete stále zažívať jeho urážky... V príspevku zhadzujete samu seba, neveríte si, nevážite si samu seba, preto Vám on ubližuje, lebo mu to Vy dovolíte, tolerujete...
odísť od neho zo vzťahu aj z práce...
Kedysi som bola silná, možno ako vy, len slobodná. Neverila som, že by som ja mohla byť jedna z tých. Našiel moju achilovú pätu. Sú ňou úzkosti. Otázka je, či by boli, nebyť jeho.
Ale čo keby on napíše príspevok o tom, ako ja mám svoje stavy a nezvláda to so mnou. Možno i jemu by niekto radil, aby sa so mnou rozišiel, nech mi to netoleruje. Ak je chyba na mojej strane...Ja sa vždy viem zmeniť. Mám dobré srdce, úprimne ho milujem a nikdy mu neublizujem schválne. A zase úzkosť nie je schizofrénia. Dá sa to vyliečiť. Tiež mám kopec vecí, za ktoré by sa mohol so mnou rozísť. Napríklad chorobná žiarlivosť.
@trisha72knr milujuci partner nepodraza nohy cloveku s barlami. A ten kto to spravi, je totalnu chrapun a uboziak. Naozaj si myslis, ze tento typ ti pomoze dat sa psychicky do poriadku?
Treba z neho urobit ex priatela
Tie psychicke problemy mas pravdepodobne aj z neho...
@trisha72knr okrem iného máš uzkostnu poruchu. Frajera kopni do riti a ty chod k psychiatrovi
@makova333 Toto bolo výstižne. Tiež mám pocit, akoby ma kopal niekedy na zemi. Každý niečo má, s niečím bojuje. Teraz sa trocha bojím socializovať a nadáva mi, že nikdy nebudem mať kamarátky. Keď budem tehotná, bude mi nadávať, že som nebodaj tučná? Môj problém je že som neskutočne sebakritická.
@yollanda Ďakujem, že mám uzkostnú poruchu som potrebovala počuť 😂
Mám úzkosť z toho, že sa bojím, že mám uzkostnú poruchu, lebo som si ju do veľkej mieri nahovorila. Mojim cieľom je uveriť, že ju nemám a že nemusím so všetkým bežať k psychiatrovi.
@trisha72knr prave ze mas s tym ist k psychiatrovi, aby sa tie problemy neprehlbili... budes este lutovat, ze si nesla skor... ja nechapem, co dodnes maju ludia s psychiatra nejake "fobie", ako keby to bola hanba ist sa niekomu vyrozpravat...
@trisha72knr smer dobry psychoterapeut
@anjelicek26 Chodím k psychologičke a nemyslí si, že potrebujem lieky. Neprehlbuje sa to, zlepšuje sa to. Ibaže musím viac chodiť medzi ľudí a nadväzovať kontakty. Nie je to fóbia, je to nezvyk a úzkosť, ktorú má každý, ibaže ja momentálne v zvýšenej miere, neznamená to, že hneď sa musím ísť dať sfetovať.
Ale nič proti tebe, aj tvoj názor je názor a ja ho akceptujem a vo všeobecnosti máš 100% pravdu. Ja tiež nechápem, prečo ľudia robia z toho také haló. Mala som psychiatra veľmi blízkeho človeka, on ale zomrel. Mám na psychiatriu iný pohľad vďaka nemu. A aj vďaka nemu viem, že som zdravá, lebo trochu týmto veciam rozumiem. Ale áno, mám problém. Lieky pomôžu, lebo ho potlačia.
@trisha72knr si taká sebakritická, až je to veľmi veľmi zlaté... každopádne, partnera kopni do zadku a čo najskôr. Pravidlo číslo jeden je - nebuď s človekom, ktorý ťa nerobí šťastným. Načo je vzťah, ktorý ti zhoršuje sebavedomie? Musíš byť v tomto smere sebecká a myslieť len a len na seba..
@trisha72knr kym budes s nim, nedostanes sa z toho. sebavedomie ti nestupne, budes sa obvinovat za to, ze si len clovek. ked sa zbavis toho balvanu, budes sa moct nadychnut a uz sa nebudes citit tak "uzko". drzim palce
@marseillefan že som zlatá počúvam často kvôli výzoru, lebo vyzerám trochu ako dieťa ževraj, ale kvôli tomuto, to mi ešte nikto nikdy nepovedal 😂
@trisha72knr toto nemoze byt laska .. s mojim muzom sme spolu 15 rokov . prezili sme si velmi vela. mozno viac ako polovica parov, co su spolu cely zivot.
pohadame sa, pokricime na seba. mame nervy. mame aj vybuch hnevu .
ale nikdy sme si nepovedali takto skaredo. raz zo mna vyletelo, ze je debil . hned ma to aj mrzelo, lebo moji rodicia sa velmi vulgarne vedeli oslovovat a nechcem tak dopadnut .
on mi povedal najhorsie slovo Krava .
nie je to o tom, ze mame potrebu sa vyjadrovat slusne. je to o tom, ze si jeden druheho vazime a nechceme ho zranit . co sa nie vzdy podari a v navale hadky a v zlosti obcas povieme, co nechceme, ale vzdy to ma svoje hranice .
zacni si vazit samu seba a zahod takyto chory vztah daleko za seba
priatel nech sa spamata a ty odid a najdi si niekoho, kto sa bude k tebe spravat normalne 🙂 nerozumiem preco zeny, ak teda nemaju zavazky ako dieta a tak, ze je to zlozitejsie, sa v takychto vztahoch nezoberu a neodidu hned.
Neviem si predstavit ze by som tak vulgarne hovorila osobe ktoru milujem... a to sme si s manzelom presli vselijakymi tazkymi "hadkami", ale nikdy sme si vulgarne nenadavali. Podla mna si ovela silnejsia, nez si myslis a asi aj vies co mas robit, uz len nabrat odvahu a zacat si verit 🙂 stoji ti to za to byt s clovekom co si ta nevazi? Aj keby to mal s tebou neviemako tazke to ho neospravedlnuje, nadavkami ti nepomoze, hlavne ked pises ze je to uz dlhodoby problem
@trisha72knr akože prepáč chceš si o tom len písať lebo keby títo nevyhovovalo tak ako to je už dávno si preč, a nepýta sa na koňovi ztie sprostosti typu že ho ľúbiš sú úplne postavené na hlavu resp predpokladám ze ta živí a nemáš kam ísť tak potom ostaň tam kde si a nech ti nadáva do...a nepýtaj sa na koňa co máš robit🤦🏻♀️
jój, poslala by som ho do kelu hneď, ešte ťa aj psychicky deptá, toto nevyzerá vôbec dobre pre teba, ja by som sa osobne veľmi trápila, keby niekto mi len nadáva a nič dobré by nevidel :/
@trisha72knr A prečo ho obhajuješ, keď ťa už zničil?
@trisha72knr nerozmyslaj, ukonci...