Priateľ mi povedal, že sa obliekam staromódne

29. okt 2022

Dobrý deň prajem,priateľ mi dnes povedal že sa obliekam staromódne,dosť sa ma to dotklo ,pritom mám pocit že sa obliekam normálne ,ako by ste to vnímali ?

zmrzlinka2021
29. okt 2022

Spýtala by som sa ho na konkretnosti, čo je podľa neho staromódne

petamich
29. okt 2022

nema sa ta to preco dotknut 🙂 povedz mu, ze ty sa takto citis dobre, kazdopadne spytaj sa ho, ktore kusky sa mu zdaju staromodne

ja tiez manzelovi vysvetlujem, ze infantilne tricka s radoby vtipnymi napismi nie su uplne cool a obzvlast nie, ked mas 35+ a on mi povie, ze jemu sa take pacia, okej, rozvadzat sa nebudem a dokonca som mu na narodeniny take kupila

queen_mary
29. okt 2022

Ja by som mu povedala ze oki, nech ma vezme na nakupy 😜

stanulienkat
29. okt 2022

My nevieme ako sa obliekas. Mozno ma pravdu.

sense
29. okt 2022

A ako sa obliekas? Koľko máš rokov?....
A čo je pre neho moderné?

miadi
29. okt 2022

@petamich tricka s vtipnymi napismi su cool v kazdom veku 😆a to take ani nenosim 🤪

petamich
29. okt 2022

@miadi 😂😂 no dobre teda, tak uz nebudem somrat, len nech vybera fakt vtipne

zuzubb007
29. okt 2022

Zalezi co nosis, poznam babu co sa tiez oblieka staromodne, a pritom si kupuje nove oblecko, bohuzial taky styl, ze to vyzera ako 20 rocne veci, mozno ma priatel pravdu, to by si musela pridat fotku co nosis a potom zhodnotime

koniarova
29. okt 2022

Už aj by som ho brala do obchodu. Nech mi teda kúpi,čo sa mu páči. 😁

gertrudaosem
29. okt 2022

Daj nejakú foto

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miadi
29. okt 2022

@petamich presne musi najst fakt podarene 😆nie kazde je ..

lauriik
29. okt 2022

Napriklad moj muz vobec nerozumie mode, kazdu chvillu cosi komentuje. Ci su to boyfriend dziny, ci kulotky, teraz ked sa zase zacali nosit rozsirene gate tak to boli reci co som si to kupila 😅 Uplne by som nazor chlapa na modu nebrala az tak smerodatne 😂 Ostatni ludia si tiez myslia, ze mas staromodne oblecenie?

dilino
29. okt 2022

Staromodne je široký pojem.

babulkomale
29. okt 2022

Nuz, dufala som ze devatdesiatky sa uz nevratia a ups, zasa ma mata moda strednej skoly 🤦😃 takze ak nosis trendy, ano, je to aj staromodne, moda sa stale toci dokola. Keby si mala skladovaci priestor nekonecny, mozes si nechavat vsetky modne veci do dalsich desatroci a len ich vytahovat.
Osobne by som sa tesila keby sa vratil ten prelom medzi modou 19. storocia a svadsiatymi rokmi 20. storocia. To bola nadhera..

xsandrax
29. okt 2022

Priateľ nech Ti odovzdá kartu a zajtra hor sa na nákupy, toto treba využiť 😄💪

xxmariankaxx1
30. okt 2022

U nas je opacny problem..mojmu manzelovi nie je po voli,ze som elegantny typ,niekedy extravagantny,ze vytrcam z davu..a hlavne vysoke opatky 🙈 tvojmu sa zas nepaci,ze si seda mys.. chlapom nevyhovies 😄

daeen
30. okt 2022

@queen_mary veľmi rafinovane 🙂)

mandzula
30. okt 2022

Ak si ta nasiel v tvojom beznom obleceni, teda v takom, ktore sa mu teraz zda staromodne, a nie na nudaplazi, nerozumiem jeho myslienkovym pochodom.

jaskolka
30. okt 2022

Co je staromódne? Móda sa točí dokola a teraz mam dojem, že to funguje tak, že čo si oblečies, to sa nosí

katka700
30. okt 2022

Ak chceš daj sem fotky toho čo bežne nosíš a zhodnotime 😄 Teraz sa nosí všetko, stačí sa pozrieť na videá z módnych prehliadok alebo street štýle blogy. Ešte ma napadlo či nie je tvoj priateľ z dediny alebo malého mesta, kde sa všetci poznajú a niečo je "moderné" lebo si to v Poľsku na trhu kúpila Gabika ktorá postuje na ig, Janka ktorá si o sebe myslí že je módna ikona, a tak to majú všetky 🤣 presvedčene aké sú svetové. Potom môže mať naozaj skreslenu predstavu o tom čo je moderne.

marca12
30. okt 2022

Aj ja sa obliekam staromodne,nenosim leskle leginy,bielu volnu koselu dobreze nie po kolena a na tom sveter po pupok.... Keby mi moj povedal,ze sa obliekam staromodne,tak by som suhlasila,lebo to viem. Nemam sa preco zduvat.

domak2
30. okt 2022

Ved sa trochu rozpis, čo nosíš. Ak krinolinu a cepiec, možno to fakt pôsobí staromódne 😅
Chcela som napísať aj krpce, sle UGG sú dosť popularne 😁

jana_eyre_2
30. okt 2022

Myslím že v dnešných časoch nie je nič staromódne, lebo móda má taký široký záber že pojem nová moda uz ani neexistuje..

Veď teraz je moderné byť oblečený ako v 80 alebo 90tych rokoch, mrkvace vytiahnuté po pás a široká košeľa s klobúkom, boy George je stále in.. staromódne sa neoblieka nikto, jedine ak sa obliekas inak ako je predstava priateľa ale to nie je tvoj problém ale jeho problém..

Asi by sa ma dotklo ak by môj partner mal potrebu hodnotiť môj štýl obliekania, našťastie to nikdy nerobil.. ja si napríklad neviem predstaviť že sa raz začnem bežne obliekať elegantné ako dáma, lebo to proste nejde ku mne.. obliekam sa ležérne a viac športovo, prakticky, tak aj môj muž.. určite sme za ten čas čo sme spolu sa aj ovplyvňovali čo sa obliekania týka, ale nikdy sme sa navzájom nekritizovali.. to mi príde troška cez..