Ahojte baby čo by ste si mysleli keby váš priateľ je neustále na messengri a na whatsapp, má zaheslovaný mobil, hneď ako mu pípne správa odpisuje aj keď ležím vedľa neho, ale nevidím mu tam... veľa sme sa už pohádali skrz to a mňa to už nebaví, teraz posledný mesiac je kľud, ale on to stále robí a ja sa vnútorne zožieram. Keď chcem vedieť s kým si píše tak,že by som ho musela zabiť aby mi to ukázal, ale že má svoje hranice, ktoré nikdy neprekročí, a že som jediná žena ktorú naozaj miluje a že by ma nikdy nepodviedol... čo vy na to? Verili by ste?
@klaudi31 Prepac. Ale to uz clovek naozaj nema narok na svoje sukromie? To ci by sme mu verili my je absolutne nepodstatne. To ci mu veris ty je dolezite. Ja tiez nevidim absolutny dovod na to preco by som mal zene ukazovat mobil a takisto ani po nej nechcem ten jej. Vies ono existuju take milosrdne klamstva. Ked sa ma spyta ci moc pribrala co myslis co poviem a ako ? Ale ked si pisem napr s neterou alebo svagrovou tak na plnu hubu poviem ze to a to. Ci by ju par x nemohli zobrat sportovat.
@17juraj17 dvaja dospeli ludia, ktori spolu ziju ako par, sa maju vediet normalne rozpravat. A ano, aj o tom, ci ten druhy nahodou trochu nepribral. A co? Taketo vase akoze "milosrdne klamstva" a odvolavanie sa na svoje sukromie, to su take sracky ze az...
@klaudi31 presne, moj si tiez pise obcas, a nie vzdy, ale niekexy sa opytam, ze co tolko tuka. A normalne mi povie to a to. A je to tak aj opacne, ked vypisujem ja. Co je na tom? Ked nie je co tajit tak mebudem kvoli tomu vyvolavat pochybnosti a hadky. Tu zrejme je co tajit a aj ked mozno zrovna nepodvadza, vie, ze urcite by sa ti nepacilo, co a s kym vypisuje...
@17juraj17 milosrdné klamstvá nemajú čo medzi dvomi dospelými ľuďmi (partnermi) robiť. Je to obyčajná poondiata faloš nič viac. Zbytočne tomu dávaš iné “krajšie” pomenovania. Ja ako žena ti napíšem, že takúto milosrdnosť by si môj partner mohol strčiť. Radšej úprimnosť ako byť vraj milosrdne ťahaná za nos a poza môj chrbát to a to. A k téme - prekážalo by mi to.
@tt247 presne moja rec. Akoze: "tutuli mutuli, poviem ti co chces pocut ty chudinka, aby si bola spokojnucka". A este sam seba bude tlapkat po pleci, aky je hrdina a ako zvladol tu kozicku zas o**bat a tie kecy mu zozrala... Fuj takeho chlapa by som v zivote nechcela.
@klaudi31 neverila by som mu, prave preto, ze nechce povedat s kym si pise...to vlasne nie je doverny vztah, ale mate medzi sebou tajnosti.
@mrkvicka060 Pravda. Ja by som takého chlapa takisto nechcela. Mňa by takéto “milosrdné” klamstvá vrcholne urážali. Som dostatočne inteligentná na to, aby sa so mnou partner bavil priamo. A ak by to nedokázal, nech si hľadá seberovnú a nechá mi priestor nájsť si vyspelého jedinca.
@17juraj17 Čo splietaš prosím ťa? Keď sa svojho priateľa opýtam, či vyzerám ako haraburda tak chcem počuť normálnu odpoveď, keď mi povie áno, tak sa to snažím zmeniť. V opačnom prípade to dopadne tak, že ja budem spokojná aká som "super" a on si tú dokonalú nájde na facebooku. Záleží mi na tom, aby bol úprimný, takéto "milosrdné" lži tolerujem len v súvislosti s chorým človekom.
Ohľadom toho súkromia - keď si ťuká do mobilu, spýtam sa ho, s kým si píše. Odpovie mi, okej, neriešim. Sem-tam sa spýtam, čo je také dôležité že to rieši pri mne, tiež povie. Súkromie by som mu nabúrala v prípade, že by som sa mu snažila dostať do mobilu a chcela by som všetko lustrovať. Takéto tajnôstky vo vzťahu absolútne netolerujem. Ak chce špekulovať, nech sa vráti späť k rodičom a môže opäť klamať mame.
@klaudi31 ahoj. Moj nazor urcite pise nieco co chce pred tebou utajit. Podla jeho odpovede ze by si ho musela najprv zabit tak predpokladam ze ide skor o prekvapenie. Mozno planuje ziadost o ruku alebo romanticku dovolenku na Bali. Dalej si myslim ze keby si vypisoval s inymi zenami ohladom nieco co by sa ti nepacilo robil by to tak aby si o tom ani nahodou netusila a nie tak ze mu pipne mobil a hnet odpisuje. Mal by vypnute zvonenie na mobile, odpisoval by na zachode a co i len pri malom naznaku takejto temy by sa odul a pripadne aj odisiel. Takze moja rada ano sralo by ma to ako kazdu ale nerob z komara somara. Muzi su z Marsu a zeny z Venuse. Muzi su priami a nerobia konspiracie ako mi zeny 😉
Mne muz povedal, aby som zablokovala mesenger, a vsetky "siete" ...a ked som mu povedala, ze ja si mobil neheslujem, ma ho k dispozicii, ale nech mi ukaze ten svoj... Zbledol a uz mi "dovolil" aj pisat 😁 asi tak.
@klaudi31 je zvláštne, že ani nevieš s kým si píše. Sú hranice medzi mať súkromie, a mať tajnosti. Mať súkromie je, keď vieš s kým partner zhruba píše, trávi čas alebo máš aspoň nejakú predstavu o jeho spoločensom živote. Nemusíš vedieť o čom sa bavia, a každý jeho krok. Tajnosti sú, že ti partner cielene tají čo a s kým robí. Odrádza ťa rečami, cukrovaním, vyhrážaním, ponižovaním ... V ktorej kategórií sa cítiš ty?
@17juraj17 ti tu riadne nalozili 😂😂😂😂 ale chapem tvoju odpoved ale skus najst pre svoju zenu uprimnu ale taktnejsiu odpoved ako ano pribrala si dost rob nieco so sebou. Asi by si bol mesiac na suchej veceri 😂😂😂😂. Skus jej povedat draha vyzeras dobre ale ten zadocek trosku spevnit nech je este vzrusujucejsi sa lepsie pocuva a aj motivuje 😉
@klaudi31 Môj manžel nie je aktívny na žiadnej sociálnej sieti, ale ja cez jednu pomerne aktívne komunikujem s priateľmi žijúcimi v zahraničí, prípadne so sestrou, ktorá žije na opačnom konci SR. Keď sa ma spýta, čo je také dôležité, že sa venujem telefónu a nie jemu, tak mu normálne odpoviem - komunikujem s tým a tým človekom, ak to nie je nejaká chúlostivá téma, tak aj o čom, prípadne mu ukážem niektoré fotografie a pod (väčšinu z tých ľudí pozná osobne aj on)... Ale prístup do konverzácie, by som mu nedala. Nie preto, že ja pred ním niečo tajím (cez sociálnu sieť sa nezdôverujem so žiadnymi informáciami, ktoré by môj muž nemohol vedieť), ale tieto konverzácie obsahujú aj "tajomstvá", prípadne informácie intímnejšieho charakteru, ktoré boli určené pre mňa a nie pre môjho muža. Je niečo iné povedať "Píšem s XY, boli sa lyžovať v Dolomitoch, aha aké krásne počasie mali..." a iné "Píšem s XY, zasa má problémy s vaginálnou mykózou/matkou/manželom..."
Takže osobne považujem v poriadku, ak nemáš prístup k obsahu messengra a na whatsapu svojho priateľa, ale aby Ti ani neodpovedal na otázku s kým je toľko v kontakte, mi príde pri najmenšom zvláštne...
Som dost inteligentna na to, aby mi manžel priamo povedal, áno láska, pribrala si, davaj si pozor na to, alebo začni športovať, alebo niečo, hlavne na rovinu.
Tie milosrdne klamstvá sú trápne a mohol by si mi s nimi vyskočiť na hrb. Je to obycajna falos a nestal by si mi ani za pohlad.
A k téme sa vyjadrim : je to kkt. Prepáč. Uz by som tam nebola.
Moja tiez si myslim, ze nieco skryva prípadne taji ... mrzi ma to, ale co to je potom z jeho strany? mozno len flirtuje a naozaj ma hranice,ale aj tak... nemal by to pred tebov robit ...
Jasne hlave byt treba uprimny. Co tu kecate za kraviny s vasim predstieranym orgazmom a ked si kupite novu podprdu hned to idete vesat muzovi na nos pozri aka krasna iba za 50 evri.
Či si partneri kukajú do mobilov je na ich vzájomnej dohode. Každý vzťah je iný. Ja by som nevydržal vo vzťahu, kedy by som si nemohol pozrieť s kým a o čom si píše moja žena. Zvedavosť by ma zožrala. Viem to a preto máme nastavený vzťah tak, že je úplne prirodzené, že si obidvaja môžeme pozerať do mobilov, emailov, atď. Ja sa priznám si občas kuknem ak viem, že komunikuje s nejakým mužom, zistím, že o nič nejde a mám pokoj na dho.. Manželka ma myslím ani nikdy nekontroluje. Poznám páry, ktoré sa partnerovho telefóna nemôžu dotknúť a vyhovuje im to.. Je to na dohode... Ty si to tiež zariaď so svojim priateľom tak, aby ste boli obidvaja spokojní.
@17juraj17 ano ano, pekne si odprezentoval svoje urazene ego. Ty budes dobre mimo...
@marseillefan aj my tak máme. Žiadne tajnosti, a keďže vieme, že máme prístup a nikto si mobil nestráži, tak tam ani nekukáme. Nemáme potrebu keďže dôvera je prvoradá
Mne by vadil atá závislosť a večne mobil v ruke..život je o inom,ak si ho chlap chce prežiť na zavesnený na mobile a nete,tak nechsapáči,ale bezo mňa....to bude treba dieťa prebaliť,jesť nachystať,do obchodu zbehnúť a nebude mať kto,lebo mobil.....mám takú kolegyňu,čo jej furt pípka ten mesenger a je to na nervy pre okolie,jej to nedochádza.....
@janinah presne... A nech mi ziadna zena nepovie, ze dokaze sa sustredit na viac veci naraz... Áno, mozno tak varit, pritom si pospevovat, alebo rozprávať s detmi, utrieť kuchyňu.... Ale akonahle ma v ruke mobil, cela je v bubline... A len "pockaj, ...áno?... OK... Co si hovoril? ...joj, pockaj, pisem... " preto ak pridem z roboty, položím mobil a v mojej bubline som s dcerou.... Muz na mobile.
@klaudi31 nie, urcite by mi takato "zalepoči" odpoved nestacila...