Priateľ mi neverí

mizz5678
24. aug 2023

Dobrý,vec sa má takto že priateľ si furt domýšľa že s niekým niečo mám ,pri Tom nikdy som ho nepodviedla ani s nikým nevypisujem..proste včera som bola v obchode a zabudla som si telefón doma,a keď som prišla domov našla som 6neprijatych hovorov...atď a hneď začal že som s nejakým kok...bola atď pri Tom som mu furt hovorila že som zabudla tel.doma že to sú vyhovorky atď...

lucylaw
24. aug 2023

@mizz5678 A ty si s ním ďalej vo vzťahu a toto mu trpíš pretože...? Mne keby toto chlap robil,tak by som ho bez mihnutia oka poslala kadeľahšie..

mrva
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
h2
24. aug 2023

Načo ti je takýto chlap? Potrebuješ celý život dokazovať svoju nevinu?
Okrem toho, v takomto prípade zvykne platiť "podľa seba súdim teba". Čiže, prečo si myslí, že ho podvádzaš, kade chodíš? Lebo to robí on!

komplikovana
24. aug 2023

@mizz5678 lepsie to uz nebude. Bud to budes trpiet, alebo pojdete kazdy svojou cestou. Dovera je zaklad vztahu.

mk22
24. aug 2023

Celý život niečo dokazovať, vysvetľovať.. Počúvať dookola milión otázok, z každej maličkosti vyrobiť problém.. To nedáš aj keby si sa ako snažila.
Dovera je základ..

cacianka
24. aug 2023

hlavný problém nie je že ti neverí, ale že je chorobný žiarlivec, má agresívno psychické prejavy.
najlepšie čo by si mohla urobiť, poslať ho do 3 P. takéhoto chlapa nepotrebuje žiadna normálna žena,

maryetta
24. aug 2023

Ako dlho ste spolu? Pre mna je dovera zaklad vo vztahu.

evkamotka
24. aug 2023

Mala som priatela, raz mi vycital jednu vec, co objektivne nebola pravda. Neslo o neveru. Ten den sme sa vecer rozlucili a viac som sa s nim nikdy nestretla. Neexistuje toto tolerovat. Za rok som spoznala mojho manzela, je uzasny, mame uz dve deti. Takze tebe radim to iste. Poslat ho do kelu

candii
24. aug 2023

Ak nebol taký vždy len teraz v poslednom čase tak by som spozornela pretože to ľudia robia väčšinou keď aj oni robia to isté .. mám to overené. Medzi mnou a ex bola dôvera vždy .. a zrazu ma začal obviňovať .. no preto lebo to robil on tak si myslel že to robím aj ja

laurika999
24. aug 2023

@mizz5678 Buď rada, že je to ešte len priateľ a nie manžel. Od takéhoto utekaj a čo najrýchlejšie. Lebo sa to bude iba stupňovať. Neviem si predstaviť, čo by začal robiť, keby ste boli zosobášení. Veď by si sa nemohla slobodne ani nadýchnuť.

alickapusinka
24. aug 2023

Utekaj čím skôr tým lepšie. žiarlivec sa nikdy nezmení .Moju kamarátku takmer priateľ pripravil o život pre žiarlivosť. ONA zostala na vozíku žije ale je na vozíku a ON za pokus o vraždu dostal 25 rokov basy .Keby sused zo synom nepreskočil plot a nevytrhol mu nožík z ruky už by bola pod zemou. Celý život na vozíku. Odhovárali ju rodiča brat a nechcela kašľala na to že to ON je dobrý .Až pokiaľ nedošlo k osudnému dňu.

alexandraas
24. aug 2023

Odid..bude to horsie

cimage
24. aug 2023

Co by si poradila svojej kamaratke keby ti toto povedala o svojom chlapovi? Ze ma ist co najskor prec. Co ta ma co kontrolovat a nadavat ti, ze kde si bola a co si robila? Hadam mu nebudes vyplnat formular s 24hod rozpisom tvojich cinnosti. Je naozaj chory, to uz je na liecenie. Nakoniec ta zavrie doma, aby si nahodou ani nepozrela na nejakeho chlapa.

larisalarisa
24. aug 2023

Nechcem ťa strašiť dievča, ale tvoj milovaný ťa podvádza o Tom nepochybuje. Takže natvrdo ti radím rozchod. Okamžite.

danica2711
24. aug 2023

@mizz5678 utekaaaj... ale rýchlo a ďaleko!