Priateľ mi neprejavuje lásku, nevšíma si ma. Máme sa rozísť?

ninka2323
11. sep 2019

Dobrý deň, chcem sa Vás spýtať či sa mi dokážete vyjadriť či je môj vzťah s mojím partnerom normálny alebo to úplne nie je normálne a mali by sme ísť od seba..
Sme spolu tri roky, a nikdy som od neho nepočula že by mi povedal niečo pekné, vyznanie lásky typu ľúbim ťa, milujem ťa, čo i len mám ťa rád.. Vždy ked sa ho chcem chytiť doslovne ma odhana, že chce buď spať alebo dá jasne najavo že nechce aby som sa ho chytila.. Nedokáže so mnou ani komunikovať, keď sa chcem rozprávať mam byt ticho, nedokáže ma objať, povedať nič pekne a to nevravím o tom ze pusu.. Najhoršie je ze oekedy sa už ani nepozdravi, odíde bez slova.. Najprv som si myslelal že je taký chladný, ale viem že to dokáže lebo dokáže písať aj komunikovať s kýmkoľvek,myslíte že to asi normalne nie je? Asi by sme sa mali rozísť? Ďakujem Vám za odpovede

klarissa25
11. sep 2019

vážne sa na toto potrebuješ opytať tu na MK či je to normálne? Podla mna nie je normálna ani tato tvoja otazka...

marlenka222
11. sep 2019

@klarissa25 tak ale... Prečo sa nespýtať. Možno sa nájde jedna zo sto ktorá to má rovnako a tým pádom bližšie k norme. Lebo o normálnosti nemôže byť reč. Norma- to, čo majú ostatní, ako žijú ostatní. Normalne- spôsob ako žijú. A teda bližšie k spokojnosti že aj iní tak žijú, autorka nie je jediná ako žije, aký vzťah má.
Ja osobne by som dávno bola za horami nieto čakala kým sa rozhojda povedať mám ťa rád, ľúbim ťa. Potom človek aby 15 rokov čakal na to, kedy dotyčný navrhne svadbu ( ak vôbec). Lebo však keď nedokáže povedať nič pekné, je to bez základu. Ide mu iba o telo?

dzulli1980
11. sep 2019

Takéto správanie nie je normálne ani v štandardných medziľudských vzťahoch ... v zdravo fungujúcom vzťahu je takéto správanie neprípustné, netolerovateľné ... chýba rešpekt, úcta ... ja osobne by som takéto "trápenie" ukončila.

selest
11. sep 2019

A to ste naco potom spolu ked ti nepovie ze ta lubi ani sa ho nemozes dotykat tak to mozes mat vztah aj s digestorom, ten ti tiez bude hucat cely den..najdi si normalne niekoho kto ta chce a kto ta robi stastnou, to je dovod preco si ludia zakladaju vztahy

tiwahe
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
saluda
11. sep 2019

@ninka2323 predstav si, ako budeš takto žiť celý život a najlpešie si odpovies sama. Jedného dňa si budeš tukat po cele, na čo si tak dlho cakala

anna_maria1
11. sep 2019

Ty toto povazujes za vztah? Ja by som to nepovazovala! Ved to je total chladny clovek. Naco ste spolu, ked sa spolu ani nerozpravate a kazdy si zijete svoj vlastny zivot? To cely zivot chces takto prezit? Ja by som s nim uz davno nebola

0silvia0
11. sep 2019

@ninka2323 a ako vyzerá vlastne vaša komunikácia a fungovanie vzťahu? Popíš prosím ťa, váš bežný deň. Vstanem, ticho. Prídem z práce, ticho, lahnem do postele ticho. Asi tak?

limetka69
11. sep 2019

myslim, ze panko sa nevie doclat kedy ho kopnes do zadku, lebo on na to nema gule aby to skoncil.

0silvia0
11. sep 2019

@limetka69 toto je viac ako pravdepodobné👍

maminuska
11. sep 2019

Ja som poznala bývalý manželský pár , kde muž mal len prácu , prácu , k žene sa choval rovnako ako tu spomínaný pán , mali jedno dieťa ..nekomunikoval , chladný a ked žena s dietaťom sa zbalila a odišla od neho , zistil to po 3 dňoch . Je toto vôbec možné v jednom manželstve ?

nikaeli
11. sep 2019

Opytaj sa seba - si takto stastna? Kolko dni, tyzdnov, mesiacov chces este takto zit?

katarinka89
11. sep 2019

@ninka2323 očividne ma voči tebe a verziu,proste nieje mu príjemné tráviť s tebou čas,ani fyzicky,ani mentálne ...robil to od začiatku vášho vzťahu? Ak nie z toho vyplyva- že s najväčšou pravdepodobnosťou má vo výhľade inú šťuku a asi nevie akoby ti to mal povedat

renab
11. sep 2019

Pre kazdeho je normalne nieco ine, nemame vsetci nastavene hranice rovnako. Ak nie si stastna, niekde je chyba.

tiwahe
11. sep 2019

@maminuska 🤯 to fakt?

17juraj17
11. sep 2019

@ninka2323 Myslim ze viac lasky zazijes s vysavacom. Ten aspon vrni ked ho chytis.

maminuska
11. sep 2019

@tiwahe fakt , ani neregistroval že nie je s dieťaťom doma prvé dni.

tiwahe
11. sep 2019

@maminuska 🤦🏻‍♀️ a ako to nakoniec dopadlo?

maminuska
11. sep 2019

@tiwahe rozviedli sa , to ani dopadnut inak nemohlo , žiadne spamätanie sa . Jemu žena a dieťa bola na príťaž , vyrušovali ho , znervózňovali .

majka99999
11. sep 2019

@maminuska skoda, ze to doťycna nezistila skor. ☹

tiwahe
11. sep 2019

@maminuska no dobre mu tak. Aspoň že ona sa spamätala a nečakala na zázrak

maminuska
11. sep 2019

@tiwahe tak zas jemu sa podľa mňa uľavilo . Rada by som vedela čo je s ním , ale vôbec neviem , ja a ani jeho bývalá manželka. Zaplatí výživné a tam to končí .

maminuska
11. sep 2019

@majka99999 no on vraj nikdy nebol nejaký romantik , ale sem tam ju zobral niekde, aj pár slov prehodil , no ale ako sa zobrali po 5 rokoch a hlavne ako sa narodilo dieťa, tak konečná .

tiwahe
11. sep 2019

@maminuska fakt niektorých ľudí nepochopím... založia si rodinu alebo začnú vzťah, a zrazu ich to obťažuje. Ešte kým len vzťah, no budiš.. rozídu sa a hotovo. ale keď to má dopad už aj na deti, je z toho človeku smutno

maminuska
11. sep 2019

@tiwahe tak ja si zas myslím že toto nebol ani nejaký vzťah z jeho strany, ani nie je toho schopný mať vzťah a ak tak len dočasne , po čase potrebuje z toho von . To sú také typy mužov. Horšie je ak do takéhoto životného postoja zatiahnu ženu a dieťa.
Čo ja viem , tak mi kamarátka vravela že on po ročnom už manželstve jej ani telefón nezdvíhal , neodpovedal na pozdrav, ked chcela niečo prebrat tak sa jednoducho bez slova zdvihol a odišiel , komunikácia žiadna . Inú šťuku nemal , nebol to chlap pre rodinný život .

rumba01
11. sep 2019

osobne by som s takym chladnym clovekom nevedela vydrzat asi ani mesiac. zo zaciatku to bolo ine alebo stale taketo?

maminuska
11. sep 2019

@tiwahe ale čo mne aká rarita utkvela osobne v pamäti , bolo ako ho stretla na ulici s kočíkom , oproti išiel on s kolegom a prešiel okolo nej bez slova. Ešte aj kolega mu vraj vravel a obzrel sa ..to je tvoja žena nie ?
No možno bol aj psychopat 🙂

simca06022011
11. sep 2019

UTEKAJ.

janickacrazy
11. sep 2019

@maminuska tak to bol nejaký exot veru, lebo toto som ešte nepočula

zuzubb007
11. sep 2019

To akože srandujes? To ti je načo taký trulo, tiež by ma zaujímalo ako fungujete ako keď sa stretneš na ulici s cudzím a prehodis slovo? Utekaj čím skôr a nájdi šťastie inde potom pochopis čo je ozajstná laska