Priateľ mi neodpísal na správu

4. mar 2023

Ahojte zienky,chcem počuť váš nazor
Priateľ šiel piť s pár kamošmi sú tam čisto len muži a pravidelne mi odpisuje,akurát som mu pisala že ho ľúbim a na to neodpovedal,ale odpisal na správu predtym
Co si o tom myslite?

viestta
4. mar 2023

Ze si stihacka

anjelicek26
4. mar 2023

Ze mu kamosi vzali mobil, nech sa im venuje... nerob prosim ta stihacku... ze ho milujes si mu mohla povedat pred tym a aj na sto krat, ked sa vrati domov, dovol mu zit pre pana aj bez teba chvilu...

jamimo
4. mar 2023

nebuď úzkostlivá, aj chlap potrebuje svoj priestor. Možno práve diskutujú o nejakom športe, kosení trávnika a CNC technológii v bývalých závodoch ťažkého strojárstva. 😉

viera27
4. mar 2023

Ze ho otravujes.

janai1
4. mar 2023

že je to dobrý trkvas keď je s kamošmi vonku a venuje sa telefónu a že ty by si sa mala správať ako dospelá žena a nie otravná stíhačka

januska12323
4. mar 2023

Choď spať.

bajka16
4. mar 2023

Načo mu vypisuješ? On išiel von, aby bol s kamošmi a nie aby odpisoval tebe každú sekundu, keď príde domov aj tak bude zase len s tebou. Niesi normálna prepáč. Ja som žena, ale takéhoto chlapa čo mi nedá dýchať, by som kopla do prdele to má koho baviť. Potom tu nezabudni písať, že stratil o teba záujem, ale nevieš kde si urobila chybu. 🙈🤣

h2
4. mar 2023

Načo mu píšeš, že ho ľúbiš, keď išiel chlastať s kamošmi?

pribinak
4. mar 2023

Potrebuješ od opitého chlapa si prečítať smsku že aj on teba? Alebo čo?
Chod spat a nežiarli

janka54321
4. mar 2023

Ze mu máš dať pokoj, tam je s partiou a budeš ho otravovať, veď ho nechaj dýchať ...koľko máš rokov?...čistá puberta

janka_23
4. mar 2023

Panebože, ani nechcem vedieť co si asi tak musia o tebe myslieť jeho kamoši 🤦🏼‍♀️ viem si predstaviť ako im chudák hovorí ze sorry, musím jej odpísať lebo bude oheň na streche 😄 ak chceš mať aj naďalej priateľa daj mu dýchať a nechaj ho užiť si čas s priateľmi. K čomu ti pomôže ze mu vypisujes?

nenne9
5. mar 2023

Toto je dufam vtip

ivangeline
5. mar 2023

?? ...ze ho nevyrusuj,ked siel von.

226lenka
5. mar 2023

Nechaj ho žiť lebo stratí s tebou trpezlivosť a bude to bývalý priateľ

amiaja
5. mar 2023

Naco mu vypisujes ked je s kamosmi? Mala si si najst aj ty program, ist sa zabavit von s babami a nemala by si cas rozmyslat nad hovadinami

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzkaa1991
5. mar 2023

Ze bol spity ze nevedel odpísať 🤣🤣🤣
Muz ked tak ide raz za cas tak viem ze je na tom zle ;),

dzulli1980
5. mar 2023

Nepochopím takéto stíhačky ... v živote som žiadnemu partnerovi nevypisovala, keď šiel s kamarátmi von ...

vilma7
5. mar 2023

Nechaj toho chlapa žiť!!! Koľko máš prosím ťa rokov?

patus_2
5. mar 2023

Išiel piť s kamarátmi. Možno je o pol noci už v takom stave, že radšej objíma záchodovú misu ako tebe odpisuje, že ťa ľúbi.
Koľko sms si mu už za ten čas poslala?

sandyan
5. mar 2023

Ja si neviem predstavit,ze by som mojmu vypisovala ked isiel von chlastat s kamosmi😁😁...pride mi to naozaj take stihackovske..ved pride domov a mozes mu hovorit ako velmi ho lubis,,sazmorejme ked sa neurazis ,ze ti panko neodpisal😅

vroni
5. mar 2023

Moje nervy, mat takuto strelenu pri sebe, co mi vypisuje koniny, tak už sa ani domov nevrátim, nie ze neodpíšem.....

kukulda1234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viky173
5. mar 2023

baby Ta tu riadne spucovali, ale maju pravdu, nie je OK mu vypisovat, ked ide von pokecat s kamosmi, ved s Tebou je zvysok casu
ked pojde nabuduce von, nalej si poharik vina, daj si chipsy, nutellu alebo hocico, co mas rada, zapni si nejaku komediu alebo hudbu, napusti si vanu proste vyuzi cas pre seba a oddych 😉

danica2711
5. mar 2023

že už má šťastlivo vypité toľko, aby zabudol, že má doma otravnú stíhačku

sejjby
5. mar 2023

Byť chlapom a mať takú ženu ako ty, by som ťa kopla do prdele😃

slavomira236
5. mar 2023

Ze si trafena

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sasitimi17
5. mar 2023

To fakt musíte takto útočne písať pre jednu správu? Veď nič strašné neurobila a vy tu útočíte ako keby niekoho zabila 😀 tiež ste potom riadne drama queens🙈🤣
Z chlapa robíte chudáka týraného skoro pre nič

janka_23
5. mar 2023

@sasitimi17 napisala: pravidelne mi odpisuje, prave som mu napísala ze ho ľúbim na to neodpisal, ale odpísal na správu predtým. Takže nemyslím ze mu napísala iba jednu správu 😉