Ahoj neviem co vlastne od toho očakávať ale asi sa len vyžadovať s priateľom mame 2 deti a on mi s nimi nepomáha s malou 2r sa vôbec nechce hrať ja robím všetko a on ma len kritizuje už nevládzem už ho nelubim stále sa len hádame ak by tu bol nejaký muž ktorý by si chcel popísať budem rada
A preco s nim mas 2 deti? S priatelom?
@punkerka2510 prečo si potrebujes tu písať s mužom?
nájdi si bývanie a robotu, rozíď sa s frajerom, a potom si hladaj dalšieho chlapa
popísať muž? však tu nie je zoznamka...😉
A sme zas pri virtualnych vztahoch respk priatelstvach😃🤦 co som spominala aj v inej diskusii. Iny chlap popise, pofuka bolacky, bude sa citit lepsie bez toho aby nieco realne musela zmenit vo svojom zivote🤦😃.. toto je coraz vacsi trend
@punkerka2510 tak najprv si uzavri jedno a potom začni druhé. K tomu, že s "priateľom" máš 2 deti sa nevyjadrujem.
@punkerka2510
Snáď sa to nezvrhne na učebnicový príklad použitia simpa ako ET (Emocionálny Tampón) a spare provider-a. Bolo by fajn, keby sa podarilo zachrániť pôvodný vzťah, ak ešte nie je neskoro.
Úprimne prajem, nech to zvládneš čo najlepšie.
Venuj sa ty radšej svojim deťom a nezhanaj teraz žiadnych chlapov. O čom si chceš teraz písať? Ešte natrafis na niekoho, kto ti spraví tretie dieťa a to len potom bude zábava.
@punkerka2510 Kľudne napíš pokecáme.
@punkerka2510 Aj ja som to mala , bola som s deťmi, domácnosť aj tak bolo vždy zle.
@monicka456 tak mi rozumieš ako mi je a ostala si s nim
@punkerka2510 tak sa s ním rozíd, ak ti vzťah s priateľom nevyhovuje