ahojte baby sme s priatelom 4 roky a mame 2 rocnu dcerku boli medzi nami poslednu dobu hadky a podobne veci a vyvrcholilo to az tak ze priatel sa tahal 5 mesiacov s jednou ale si len vypisovali ze sa lubia chodievali spolu vonka ale ako partia nikdy nie sami ani medzi nimi nic nebolo priatela aj tak velmi lubim a vybral si nas s malou ostal pri nas lebo povedal ze snou si nevie predstavit zit a vychovavat jej dieta a svoje len navstevovat...chcem sa opytat ci by ste to brali ako neveru lebo velmi mi je s toho tazko kontakt snou prerusil len byva v tej istej dedine a stale sa pretrča...
priatel povedal ze aj cez vsetky hadky ma lubi a chce byt snami keby nie tak ze by davno uz odisiel aj to olutoval ze cospravil aj sa ospravedlnil....a povedal ze bolo nanho uz vela hadok a podobne veci tak preto chodil vonka s partiou a takto to skoncilo....viem ze ta baba je kur... lebo sa vyspi s kazdym kto jej da....rozhodli sme sa zacat od znova asle tazko sa mi zacina ked viem ze jej v tej istej dedine
@olinamachovicova Ja by som len tak nerozdýchala, že si môj priateľ s niekým vypisoval a hovoril mu, že ho ľúbi. Znamenalo by to pre mňa sklamanie, poníženie a stratu dôvery. Už by som mu asi neverila ani to, že s dotyčnou nič nemal. Ale to som ja.
@olinamachovicova a ty mu veríš že s ňou nič nemal? Len si tak písali 5 mesiacov? Nebuď naivná.
@olinamachovicova asi hľadal porozumenie niekde inde,nakoľko ste sa veľa hádali.myslím,že tak dnes funguje veľa ludi(bohuzial)
Skúste viac komunikovať,nie hádať sa,hádky sú aj tak zbytočne,strácate čas,ktorý by ste mohli využiť úplne inak.
Partner nikdy nebude dokonaly(česť výnimkám)
Vzťahy sú prevažne o kompromisoch,často sa veľa veci nedá riešiť tak,že pravdu bude mat iba jeden(neviem aké ste mali problémy)
Život nie je prechádzka ružovou záhradou,no ako si ho zariadime,taký bude a vo vzťahu to platí pre oboch-nikdy nie je na vine niečomu len jeden,na všetko sú už dvaja a musia si ten spoločný život vytvoriť spolu.hlavne v dobrom.
Verím,že sa to medzi vami dá do poriadku!
Mna by asi viac bolelo, keby si s inou vypisoval, ze ju lubi, ako keby nejaku vyprasil zo skratu. A teda neverila by som, ze nikdy nic nemali. Pre mna by to bol koniec. Ano, je tam dieta, clovek mysli aj na neho, ale ja mam len 1 zivot. To ked zase pride nejake zle obdobie, tak zas bude utekat a bohvieco robit?
@olinamachovicova ona je kurva co kazdemu da ale tvoj priatel s nou chodil IBA von? Zobud sa dievca.
Moc by som na tu babu nekydala lebo tvoj je rovnaky, vsak sa neflakala sama so sebou 😃. A ano, jednoznacne by som to brala ako neveru, uz len z tej vety ze si vybral Teba a dieta mi je na grcanie🤮
Sila ze vybral ... ako v obchode
@0kristina0 vieš ako sa medzi chlapmi hovorí... prostitútka dá každému... kurva dá každému okrem teba 🙂
@olinamachovicova takze koho vlastne lubi??? Teba ci ju??? Ci 5 mesiacov lubil ju a teraz uz ken teba???
Ake druhe decko??? Jej decko??? Pokial byvate v rovnakej dedine, tak zabudni na nejake prerusenie kontaktu... a myslis ze spolu nespali??? Tak to si pekne naivna 👌👌👌
Ze vybral si nas s malou... no dakujem pekne.
Kolko mate rokov preboha?? 15 a 16???
@olinamachovicova Ahoj ty to teraz tak nevidíš ale ťahá ťa za nos ani sekundu by som nerozmýšľala ak mu ukážeš že mu odpustaš a dokonca veríš že spolu nič nemali tak nemáš svedomie hra sa s tebou...Je to len rada ale ver že sa do budúcna budeš viac a viac trápiť. Ak muž dospeje k tomuto kroku ako ten tvoj teba bere už len ako handru! Neponižuj sa a ukáž mu že dokážeš žiť bez neho...Viem aké to je neuveriteľné ťažké ale chce to čas ale musíš spraviť ty ten radikálny krok nikto iný 🙂
To už ako tu na koňovi vidí človek tento nadpis vie, že to je velký špatný 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Veď vlastne podľa teba to je ok, tak čo tu riešiš? Začni si s ním od znova a za pár dní sem môžeš pridávať diskusiu o tom, ako dostať od neho výživné.
Chodili von s partiou,to je problém sa na hodinu vytratiť od partie? Si naivná...ale odpustiť môžeš,ak chceš,zabudnúť na to nikdy nezabudneš...ale nebola by som s chlapom,ktorý problémy vo vzťahu rieši odskočením si inam...
@olinamachovicova Svata prostoto 😱. Chodili spolu von, on ju lubi, ona je zena lahkych mravov. Co chces pocut? Mentalna nevera je horsia ako fyzicky ulet. Ani sa mu necudujem, ze zostava pri rodine. Ziadny muz sa nechvali ojazdenym autom. Uz to zalezi iba od teba ako sa s tym popasujes.
@olinamachovicova jasne baba je Kurva a tvoj priateľ je vlastne v tom nevinne..len ste sa hádali, tak si odbocil... správa sa ako nezrely pubertiak
@olinamachovicova no fajn,a ked pridu medzi vami znova nedorozumenia zas sa bude flakat? Ked to nebude tato,bude to ina. Toto by som ja nerozdychala.
už by som sa s ním ani nebavila....
Že spolu nič nemali, by som až tak neverila. Myslíš, že keď si 5 mesiac písali, že sa ľúbia, aj chodili kade tade, tak že si len do očí hľadeli. Ale mne oveľa väčšia drzosť príde to, že chce zostať pri vás. A vieš prečo? Lebo mu je tam dobre, navarené, upratané, opraté, žena doma... Tá slečna moze byť k***va, to tebe môže byť jedno, ale ak tvoj partner na natom rovnaký podiel viny, lebo mohla by byť aj najväčšia sľapka, ale pokiaľ by on nemal záujem, tak by nič nebolo.
No neviem či by som verila že spolu nič nemali ... za mna ... “ľúbim ta” nastupuje až po nejakom ublížení (nemyslím hneď sex) minimálne my sme to tak s teraz už manželom mali že najskôr bolo nejaké to iskrenie, vodenie za ruky, bozkávačky, hladkačky, tulenia a iné spoločne aktivity než z nás vyšlo prvé “ľúbim ta” ... to je podľa mna vec ktorú nehovoris a nepíšeš len tak niekomu kto ti nič nie je... tobôž keď máš niekde inde dieťa a ženu na ktorých ti záleží 🤷♀️ A 5 mesiacov nie je jeden šialený víkend po hádke a skrat, to už je cielene a vedome konanie, veď pre dvoj ročne dieťa je 5 mesiacov života dost dlha doba, takze za mna by to stačilo na koniec
@olinamachovicova je jasné, že tam prebehla sexuálna aktivita a uz sa "ľúbia" časom.
Vidí to aj slepí 😄
Ťažko povedať, či spolu nič nemali, v tomto by som mu asi neverila, keďže 5 mesiacov je dosť dlhá doba. Viem, že vnímaš moc pozitívne halvne to, že ostal s vami, no mne by asi trvalo dlhšie, pokiaľ by som mu zas ako tak začala veriť
brala by som to ako neveru a velku zradu... hentake vypisovacky su nevera a tiez velmi silno pochybujem, ze to bolo len o pisani... a co, ze je ta baba k*rva? to ma akoze tvojho chlapa ospravedlnit, ze on je chudacik a ona zla nenasytna kukurica ho zlanarila? no nie nie... kto je prvy vinovaty je tvoj chlap! tam by som riesila jeho a nie ju.
osobne by mi trvalo velmi dlho toto prekusnut a ci vobec, najma este ked to bolo dlhodobejsieho charakteru a slova "lubim ta" + samozrejme nepridava ani to k tomu, ze zijete v jednej oblasti, kde je riziko stretavania vysoke, osobne by som sa bala, ci mne doma netaha medove motuzy, aby si ma ucicikal a pri najblizsej krize k nej bude utekat znova alebo aj k hocijakej inej.
A keby ti povedal,že s ňou strávil noc u nej alebo u neho, ale netr*kali spolu tomu by s verila viac?
@olinamachovicova no tak nehnevaj sa.... Nevera to je. Ved skus ty s niekym hcodit von, vypisovat mu ze ho lubis atd. A ze spolu nic nemali, to si mozes len mysliet. Ak je tvoj frajer taky ze ma na kahu, tak s nou aj spaval a tvari sa ze nie a nikdy sa ti neprizna...nehnevaj sa otras.... Ja by som mojho poslala do psej riti. Co i len za jednu sms!!!!
ach jaj, dalsia naivka bez stipky sebaucty
@olinamachovicova nemyslim si, ze ti pomoze, ako by to brali ine, podstatne je, ako to beries ty. Zbytocne sa asi utesujes, ze spolu nic nemali a ze je to k...a, ktora da kazdemu. Preco by ten tvoj mal byt vynimkou, ked jej pisal, ze ju lubi? Klames sama seba a veris jeho rozpravkam. Neviem, co bolo pricinou vasich hadok, ale ak si sa rozhodla s nim zostat, tak sa ich vyvarujte. Ty sa vykasli na to, ze pat mesiacov mal inu, nevytahuj to pri ziadnej prilezitosti a dufaj, ze ked budete mat zase zle obdobie, tak nepojde za nou alebo za inou. Je uplne jedno, ci byva v tej istej dedine, ak tvoj priatel nedokaze riesit problemy vo vztahu inak, ako utekom za kamaratmi a inou zenou, je fakt uplne jedno, kde byva. Ja by som uz z takym muzom byt nechcela, bez ohladu na to, ci s druhou spal alebo nie. Pat mesiacov sa s nou stretaval, pisal jej, ze ju lubi, stale by som trpla kde je, aj keby bol s kolegom na kave a toto nepotrebujem. Neverila by som mu uz
Neviem ci by som vedela prijat to, ze inej pisal, ze ju lubi, to by som asi nevedela len tak nechat ist, to by ma dost bolelo.
@olinamachovicova pokial aspolu nic nemali a ty si o tom aj tak vedela tak to nevera nebola ... to ze si vybral teba a dieta je pekne a co si na zachranu vztahu spravila ty? predpokladam ze za tym odlucenim nebol len priatel sam ale i ty si mala svoju vinu ci? bud mu budes verit a naozaj zacnete od zaciatku ale ty musis prekusnut co bolo a sustredis sa na to co bude albo sa budes uzierat cely cas az vas vztah pochovas uplne .. odstahovat sa asi nemate kam ..