Chcem sa spýtať ako postupovať pri tom keď ma priateľ vyhodil s bytu a odmieta mi dať moje osobne veci ? Poprípade ak mi to vyhodí
Podľa mňa polícia pôjde s tebou pre veci do bytu. Treba sa ísť informovať.
@princezna211 určite polícia.
ty nemas kluce ?
@princezna211 mala som podobny pripad. Vyhodil mna a deti z bytu. Nedal mi moje osobne veci a detom hracky. Byt bol napisany na neho, odhlasil ma z trvaleho bydliska. Policia nemohla ist so mnou do bytu. Po upozorneni mi nejake veci dal na chodbu pred schody, aj tak nedal vsetko. Pytaj si nech spise preberaci protokol a ty poriadne kontroluj veci
@alickapusinka policia nemoze vojst do bytu
@draculla Boli ste manželia?
Polícia nepomôže, moju svokru muž vyhodil z domu aj s deťmi, odmietal im dať doklady, osobné veci... išla na Políciu a oni jej odmietli pomôcť, že ak je dom jeho oni tam nesmú vstúpiť, potom išla k príbuzným a až cez nich ho nejako prehovorili, ale veľa vecí už nikdy nevidela... o majetok sa súdili strašne dlho
@zuzanockamt boli sme po rozvodovom konani asi 2 tyzdne
@draculla Preto sa pýtam, lebo počas manželstva to urobiť nemôže, ani zrušiť TP.
@princezna211 zavolala som políciu,išli so mnou až pred dvere.Aj tak mi dal čo uznal za vhodné
@princezna211 Políciu by bolo dobré zavolať. Ak sa s ním nejde dohodnúť po dobrom.
A ja mam priamu skusenost, ex mi vydal tak 70% mojich veci a ziadne hracky pre deti. Pritom som to riesila aj s kuratelou, kedze sa jednalo o malolete deti. Mohla som dat navrh na civilne konanie, lenze chceli vsetky pokladnicne bloky od tych veci, presny opis ake su to velkosti, ako vyzerali, farby.... no proste vsetko. Sam pravnik mi povedal, ze toto je na velmi "dlhe lakte" tak som sa na to vykaslala. Takze znova pisem, policia nic s tym nemoze urobit, ani nezaklope na dvere, proste nic.
zalezi od toho kolko ma rokov. na niekoho pomoze rodina jeho, na inehi policia. hladaj najschodnejsiu cestu.