Mam priatela rozvedny sme spolu asi rok a pol. Obidvaja mame deti z predchadzajucich vztahov. Byvame spolu. Este predtym nez sme sa dali dokopy stale som pocuvala o keho ex hlavne ohladom ich dietata. Prisiel mi ze tu minulost pomaly hadze za hlavu. Boli spolu 10r.ona uz sa o dieta nestara, drogy atd. Kedysi krasna zena. Uz 2x mi hovoril ze ma vela fotiek posttupne ze vymazava a nechava len tie kde su s dcerou. A hop po roku foto v jeho mobile ona s nim, ona sama.. Je to v pohode? Chcel mi ukazat ako vyzerala ledysi no foto nasiel hned aj ked tvrdil ze vymazaval. Az mi je z neho zle. Co s s tym robim len zbytocnu vedu z toho?
nikdy by som kvoli nikomu nemazala svoju minulost
.
@melisss2014 nie, nie je to v poriadku a tiez by ma to zarazilo. Kludne mi napíš, zazila som nieco podobne
@melisss2014 ano, za mňa zbytočne robíš problém tam kde nie. Nech je tá žena akákoľvek, je to matka jeho dieťaťa a bola istý čas súčasťou jeho života. Nevidím dôvod prečo by mal likvidovať akékoľvek dôkazy o jej existencii. Kedysi boli fotky papierové v albumoch, dnes sú prevažne digitálne v mobiloch / pc. Papierové fotky by si tiež žiadala zlikvidovať?
Inak ja tiež mám fotky svojho ex v mobile a neexistuje dôvod ich vymazať. Nič nás už nespája, ale bol súčasťou môjho života, boli to pekné roky, veľa sme spolu zažili a ja tie spomienky mazať nechcem. A áno, občas si ich pozriem, zaspomínam, usmejem sa - a nie je v tom nič zlé, alebo niečo čo by malo niekomu vadiť. Netúžim po ňom ako po chlapovi, nechcem sa vrátiť, tieto veci sú vyriešené, ale hádam si nedám spraviť lobotómiu aby som vymazala zážitky len preto, že on bol ich súčasťou.
Ale ak ti je z neho zle tak nie je o čom - rozíď sa s ním, načo mu máš ničiť život svojou negativitou?
Ked ma s nou deti, nebude chciet niekedy v buducnosti ukazat ako vyzerala ked bola este pri zmysloch? Ano, nema mat co fotky ex a na ne pozerat denno denne.. ale moze to byt pre deti jedina spomienka. Mal by ich dat na harddisk s istotou, ze tam vzdy budu a nie v mobile stale pri sebe.
@melisss2014 ja mam tiez manzela, ktory mal predchádzajúci vztah a z neho mal dceru. Nikdy som od neho nechcela, aby vymazávaj fotky svojej bývalej zeny. Je to predsa matka jeho dietata a vzdy nou ostane. Ja som vzdy chcela, aby mali spolu pekny vztah, aj kvoli dcére. Fotky jeho zeny, ktore boli vo fotoramikoch sme presunuli k dcére do izby, aby ich tam mala pri sebe, a doteraz tam ma fotky, ako su vsetci traja spolu šťastní. Nikdy by mi nenapadlo, aby som robila kvoli tomu rozruch. Ona je, bola, a bude sucastou jeho zivota, a uz aj mojho. Ale na druhej strane musim povedat, ze moj muz ma snou vsetko vysporiadane, majetkovo, právne, aj v srdci aj v hlave. Nikdy mi nedal dovod na nu žiarliť, a jeho dcera uz je velka a tiez chápe, a dokonca rešpektuje ze otec aj mama uz maju iny zivot a mna berie ako kamaratku a rozumieme si. A s jeho bývalou sa navzajom rešpektujeme, a vychádzame spolu.
Takze tym chcem iba povedat, ze ak ma tvoj muz vysporiadany predchádzajúci vztah, a svoju bývalú berie iba ako matku svojho dietata, tak by ti nemuselo vadiť, ze ma jej fotky.
ANI MNE TO NEPRIDE ZE JE TO V PORIADKU ..mal by si uvedomit ze je s tebou!! A vazit si teba ..tvoje fotky nech ma v mobile a nie byvalej! Moja dam ti asi hlupu radu ale daj si do telefonu aj ty fotky tvojho ex ;) ..vies ked on to berie tak ze su to len fotky tak to ber aj ty tak a tiez mu ukaz fotky tvojho ex ..ja by som to asi takto kruto riesila..mal by si vazit teba a ne pozerat na jej fotky 🙂
Bože ženy... Vy by ste boli najradšej aby chlap žil v bubline a nepoznal a nevenoval sa ničomu inému len vám 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Jeho ex je bohvie kde zdrogovana, možno aj mŕtva... Keď bude chcieť jeho dieťa vidieť fotky svojej matky, rodičov spolu, tak čo mu povie? Vieš čo, nie nie, ja žiadne nemam lebo tvojej macoche bolo zo mňa zle, keď som mal fotky tvojej mamy 👌 wau, tlieskam 🤦♀️
@dada153 Kruto? A čo je na tom kruté? To, že má niekto fotky bývalého, alebo bývalej, predsa neznamená, že sa na nich denne zaľúbene pozerá. Jeho bývalá je matka jeho dieťaťa. Ja mám kopu fotiek s bývalým frajerom, bola som s ním 10 rokov. A to ani nemáme spoločné dieťa. A teraz Ťa asi úplne šokujem: bývalá môjho muža bola na krstinách a prvých narodeninách môjho syna. Ako pozvaný hosť. A odvtedy som sa s ňou stretla už veľakrát, na rôznych oslavách ich spoločných dcér.
Pre takéto hovadiny su partnerské nezhody, a že prečo toľko rozvodov, keď človek hľadá dôvody na to, pozerať sa dopredu a život bude krajsi
@melisss2014 ci sa ti to paci, alebo nie. Je to sucast jeho zivota, aj ked minulost. Asi by ma to trochu mrzelo, ale zas maju za sebou roky spolocneho zivota takze ho chapem ze sa uplne vsetkeho nevie vzdat
🙃
Ved pises, ze je to troska co sa zlikvidovala drogami a o dieta nejavi zaujem.... tak na takuto ides ziarlit? Su to prenho len spomienky na minule obdobie. MINULÉ. ked chces byt jeho buducnost, nenic pritomnost.
Som rozvedená a hop aj ja mam určite niekde v mobile foto kde je ex a možno aj kde sme spolu... A teda vôbec netuzim al nemám nejaký zaujem o ex.... Keby mam tak neplánujem budúcnosť s priateľom...
Tak áno za mňa robíš zbytočne haló... Alebo ty si všetko týkajúce sa tvojej minulosti vymazala nielen z telefónu ale aj života?... Aši nie, lebo ci sa ti to paci al nie aj ta minulosť bola súčasťou tvojho života...
@melisss2014 v živote by som neriešila, že má v mobile MATKU svojho dieťaťa. Preboha. Stále je u neho niečo viac ako ty. Prežil s ňou niečo, čo s tebou neprežil. Je to bývala MANŽELKA.
Ja sa vám fakt niektorým nedivím, že ste slobodné matky alebo rozvedené. Normálne sa za hlavu chytám. A ak ti je z tohto zle, odporúčam nájsť slobodného, bezdetného starého mládenca. Najlepšie panica. A budeš spokojná.
@melisss2014 no, je to od veci, aj moje dcéry vyťahovali fotku s mojim ex, svadobnú a ta jeho, robila scény... Tiež sme mali spoločnú foto zo stužkovej s dcérou a opäť scény. A to ja vydatá druhý x a mam 7 ročne dieťa.
. Choré podľa mňa, ale nevadí, chudák ex... Ale tak ma co chcel
@melisss2014 mojaaaa! Chod sa dat liecit
@melisss2014 a? 😄 Ja mám tiež fotky bývalého v telefóne. A som tehotná s mojim terajším priateľom. Čo je na tom? Veď máme spolu nejakú budúcnosť ktorú nikto nikdy nevymaže. S bývalým sa nestretávam a ani s ním nekomunikujem ale rada si nechávam v mobile spomienky nech sú akékoľvek. Nikdy som sa nad tým nezamýšlala a ani som nikdy neriešila čo má priateľ v telefóne. Veď ja viem že mal iné frajerky to mu mám dať vymazať pamäť? 😄 Robíte z komára somára podľa mňa
@melisss2014
Ahoj môj názor je taký že minulosť sa a nedá zmazať a áno aj ja mám rozvedené priateľa a mám s ním dieťa..A popravde nepotrebujem mať foto svojich ex a spomínať aká som bola blbá že som si s nimi vlastné začala.. Taktiež si priateľ vymazal svoje foto s Ex pretože ho vymenila po 20 rokoch manželstva za mladšiu verziu 🤣 PS: Tie ktoré si nechávajú foto svojích ,,ex,,tak očividne ste zažili veľmi pekné chvíle 😄 Nuž ja nie..A ani na to nechcem myslieť..Pretože má to potom len zbytočne ubíja aká som bola blbá že som si s takýmit individuámi začala🙂
@melisss2014 ja by som to neriešila. Môj manžel má z bývalého manželstva dcéru 6 ročnú, žije s mamou.
Má v mobile tiež všeličo, aj fotky ex a nevadí mi to vôbec. Komunikuje s ňou, dokonca sa poznáme aj my, pomáhame si. Bol prípad, že sme jej pomohli, nemá to ľahké.
Malá chodí aj k nám, neriešime takéto blbosti.
No tote vase komentate :D moje zlate jak vidno ze to musite mat tazke....:D ano vsetko dovolte priatelom nech si aj dobre robia nad fotkami byvalych ano aj im pri tom pomozte :D ..je jedno ci ma dieta z ex alebo ne a jd rozdiel nschat si spolocne fotky a iba jej...moje zlate vydno ze vam rovnovaha vo vztahu nic nehovori :D a neviem ktora trubka mi povedala ze som dietatko no moja poviem ti len ze sa preber to ze ty mas mozno 40r a ja skoro 27 neznamena ze som dieta :* a keby aj blbe ze ja dieta mam dieta :D...niektore vase komenty na mna su top ..musite byt prestrasne slepe ked si niektore veci nevsimate...
@dada153 mne staci kuknut ako pises a vidim, ze tebe chyba rovnovaha v hlave 🙈
@dada153 ano môj priateľ onanuje nad fotkami bývalých frajeriek 😄 a ja som vlastne blbá že mu neprikazujem vymazávať si súkromné foto z telefónu. To že máte priateľa neznamená že ho mate ovládať a riadiť mu život. Tiež mám bývalého v telefóne na nejakých fotkách a veru nemastrubujem pri pohľade na ne 😄 Musíte mať vyspelý vzťah a byť vyrovnaná sama so sebou aby ste niečo také pochopili. Tak ako môj bývalý patril do môjho života a zažili sme aj pekné chvíľky tak isto aj on zažil časť života s inou ženou. To je fakt a minulosť a to sa zmazať nedá. Masturbovať nad bývalou môže aj bez fotiek a dokonca si ju môže aj pri sexe s vami predstavovať 😄 čo s tým urobíte? No nič. Či aj z hlavy si má vymazať všetky ženy sveta? 😄
Nie,nie je to v poriadku. Žiadny môj bývalý nemá fotky v telefóne so mnou a to som s nimi v kontakte.
@melisss2014 To nemyslíš vážne! Áno, robíš z toho zbytočnú vedu. A že Ti je kvôli tomu z neho zle, tak to ani nekomentujem. 🙄