ahojte volam sa Maja s priatelom sme spolu uz 7 rokov a neustále ma uráža za moj výzor. Pred 7 rokmi som mala o 4 kila menej teraz mam 56 a niesom žiadne skysnute hovädo. Jedávam vsetko, niesom.ziadny bylinozravec co si pochutna iba na salatoch ked mam chut na parené buchty tak si ich dam ale ked vidim ako gula ocami a ako sa tvári tak mi normálne zoberie chut aj dojest. A samozrejme ani on nieje dokonalý brucho ma ako keby bol v 9 mesiaci a preco kto za to moze ? Samozrejme ze ja, lebo ja som sa spustila tak aj on lebo chujoviny varím a co ked chlap ma brucho to všetci maju mam sa pozriet na ine zeny. Žena musi muža prezentovať predsa... Je toto podla vas normálne ??? Ze taky sprosti chlapi existuju ja som to nikdy nevidela ani doma ze by moj otec kritizoval výzor mojej mamy a sťahoval nos na všetkom co zje. A zase nevyzeram tak zle ze by som sa musela za seba hanbiť aspon nemam ten pocit.
@leuska15leuska15 ver mi ze je ... Take by som si nevymyslela
@maja98787 a dovod byt s nim je aky? Ocividne je to primitivny chrapun.. a to som este slusna
pytas sa, ci je to normalne - tak nie, nie je.
je na tebe, co s tym urobis.
Keby mam 56 kg☹️😆
a načo si s takým chlapom? ostatné ženy by ho kopli do riti a nech si kysne na gauči sám
@maja98787 A co si chcela vlastne zvestovat? No, tak si si vybrala hnupa, tak si vyber- bud s nim ostanes, alebo sa rozid.
Ja som bola štíhla ako laň ... počas tehotenstva som pribrala 30 kg ... po pôrode som síce schudla, no už veru nie som štíhla ako laň, zostalo mi brucho ... môj muž mi nikdy, opakujem nikdy, nepovedal, že som tučná, neforemná, že mám so sebou niečo robiť ... nikdy mi nevyčítal čo jem, koľko jem ... toho svojho pusti k vode, v živote sú dôležitejšie veci ako štíhly driek.
By som ho do rici poslala môj priateľ nemal rád sladké ako som s nim a keď urobím aj sladké tak sa nesťažuje a keď má pocit že to predsa so sladkým prehnal tak glbe seba že je tučný a nie mňa že ho zle učím... Nech je tvoj chlap rád že mu navaríš a poriadne chutné jedlá...a v tomto čase najmä... A keď hovoríš že nie si tučná tak možno len za seba nie je schopný zniesť Kritiku a tak váľa na teba...
A mimochodom ste mi spravila chute na buchty na pare ďakujem 😂😂😂😂
Kup si kremese a ako si na nich budes pochutnavat, posli priatela do kelu. Nech si uraza inu obet 😉
Aby zachvilu neostal s tým pupkom sám a bez buchty tiež 😂
načo čakáš? kým budete mať spolu dieťa a bude ešte viac drzí ako teraz? Nie, on sa už nezmení...
@maja98787 koľko merias? Ak máš viac ako 156 CM tak tých 56 kíl nie je veľa. A že si neforemná? Ty sa troškou cvičenia dostaneš do formy ale čo nosí svojim bruchom?
Na tvojom mieste by som trošku pocvicila, sformovala svoje telo do takého aké by sa mu páčilo a dala mu bye bye, lebo on neschudol a nestal sa z neho kulturista.....
Sám sa hanbí za svoje brucho a preto teba kritizuje.... Má mať pevnejšiu vôľu a stravovať sa zdravo a nie tebe nadávať čo a ako varíš a že on priberá.... Lebo on isto za 7 rokov pribral viac ako ty....
@maja98787 Podľa mňa je hlavne dôležité to čo má človek vo vnútri . Parené buchty robievas? S týmto tu si nájdeš chlapa čo ťa na rukách bude nosiť . Ja som uz lenivá koľkokrát a dnes sme mali špagety 🤷
@martina1201 mam 164 cm a mam kus boky ale sportovala som dlhe roky ... A hanbi sa ja viem aj mi to hovorí ale ma možnosti moze chodiť behat, doma cvičiť ale ked je lenivý a to zase ja som na vine lebo ho nemotivujem... Proste sme v zacarovanom kruhu kde za jeho vsetky zlyhania v tomto smere mozem ja
@maja98787 poslať kade ľahšie. Mal by ta na rukách nosiť a nie urážať. Nechápem ženy, ktore také správanie tolerujú a potom na MK hľadajú rady.🤦
vsak mu povedz ak ti povie ze vyzera koli tebe tak ako vyzera to preto, lebo super varim a tebe chuti, keby som nebola taka superna kucharka nevyzeral by si tak a kto by sa o teba postaral som tvoja jedina zachrana a vahu mas supernu
@maja98787 ja ani neverím, že toto je reálny príbeh...