Ahojte ja sa chcem opýtať na vaše názory alebo ako mam pokračovať ďalej ja us nevladzem moj priateľ ma stale podozrieva ze ho podvádzam núti ma hovoriť to co nieje pravda stale rieši minulosť us ma aj udrel pre to mame spolu dve deti ja us fakt nemôžem nemám sa komu zdôveriť som us psychicky na dňe 😢😢😢
Podľa mňa tá podvádza on, podľa seba súdim teba. Preč od neho.
@gabriela2952 Viem veľa krát som mu našla správy v mobile od inich žien dokonca aj dnes 😢 ale ja sa bojím urobiť ten krok a odísť nemám ani kam z deťmi ísť
@dommy ved urcite mas rodinu, tak odid k nim. Rozved sa a neboj sa ho. On vyhladava situacie v ktorych si zla, aby ta mohol trestat, je to psychopat. Ale o tom sa s nim nebav. Priprav si odchod a ked budes u rodiny, zacni veci riesit, podaj na rozvod a nebav sa s nim, az na sude, idealne by bolo mat pri sebe i noveho priatela, aby si nedovoloval...ale to pride samo casom...
@dommy tak je to už na tebe, keď chceš takto žiť a chceš aby boli pri tom tvoje deti ...
@dommy tak podľa seba súdi teba. Nepomôže nič len sa ho zbaviť. Keď už ťa udrel, niet iného riešenia. To by musel on chcieť niečo na sebe zmeniť, ty nemôžeš nič urobiť nemôžeš mu vyhovieť pretože už cnostnejšia nemôžeš byť a aj keby si sa rozkrájala on sa nezmení. Len ak by si odišla a on by o teba Zabojoval zmenou svojho správania.
Pravdepodobne sa to bude stupňovať. On sa nezmení. Má v hlave strašné sračky,ktoré mu nikto nevyhovorí.
Ide o to,čo pre teba bude ten impulz odísť.
Možno, keď ti ublíži tak,že skončíš v nemocnici.
Možno keď schválne ublíži dieťaťu,aby si trpela.
Ale odísť je jediná možnosť, keď chceš prežiť v zdraví duševnom a možno aj telesnom.
@dommy A co presne chces pocut, ake nazory? Ved sama vies a pises, ake je jedine riesenie, ale odist nechces lebo nemas kam...
nerozumiem. prečo dve deti? dvojičky?
@dommy urob prvý krok,keď nie kvôli sebe,urob to pre svoje deti.Zavolaj prosím na krízovú linku a pýtaj sa,začni hneď 🙏🏻
To je chorobna ziarlivost a neda sa s tym spravit nic. Iba odist a nevratit sa.
Preco mas s debilom 2 deti????? Predpokladam, ze volakedy taky nebol.🤔🙄
Zobrat sa a odist, kym si nespravite 3 dieta.
@dommy ľahko sa to povie , že "odísť" - ako prvý krok by som si našla psychologičku/psychológa, ten ťa prevedie cez to čo prežívaš, vysvetlí čo tým sleduje tvoj chlap (zrejme je manipulátor, z toho čo píšeš) a povzbudí, poradí a posunie ťa krok za krokom ako sa v tom zorientovať a ako z toho von. Sama si už hovoríš že nevládzeš, čiže už vieš že takto žiť nechceš - prvý krok už si urobila.
uS by bol najvyssi cas aby si s takym debilom nezdielala jednu domacnost. Ak si si myslele, ze detmi ho vyliecis z jeho debility, tak si sa velmi mylila