Priateľ ma psychicky ničí, vyhadzuje ma z bytu

1. júl 2020

Baby mám problém s priateľom. Žijeme v jeho byte s keď sa pohádame a on sa opije, vyhadzuje ma z bytu. Žijeme v zahraničí, v Rakúsku. Som z toho zničená. Vadí mu, že sa mu podľa neho dostatočne nevenujem. Vyhadzuje mi na oči, že ma živil, presťahovala som sa do Rakúska za ním a nejaký čas mi trvalo než som si našla prácu.
On potrebuje neustále hladiť, maznať ako malé dieťa. Ja to nerobím a on sa uráža a potom ma vyhadzuje z bytu.
Keď vytriezvie, tak zrazu už nechce aby som odišla. Je to ako psychoteror 😢

jaass
1. júl 2020

Odíď. Hneď. Teraz.

renatka1985
1. júl 2020

Odid. Rychlo. Toto sa nezlepsi.

autor
1. júl 2020

@jaass
@renatka1985 Nemám kam odísť. Možno k rodičom, ale tí by to nepochopili a boli by na strane môjho priateľa.

pribinak
1. júl 2020

Nájdi si podnájom. Si bez deti, máš mrte možnosti. S dieťaťom to už take jednoduché nebude.
Aj v Rakúsku sa dá prenajať len 1 izba.

autor
1. júl 2020

@pribinak Skôr by som sa vrátila na Slovensko, nemám tu dôvod zostať.

brita7777
1. júl 2020

presne tak..podnajom jedna izba ideal sharovat s niekym, nejakou zenou, dievcatom, pozri si web stranky, kde si najdes podnajom..do 2tyzdnov by si to mohla zmaknut, len mu nic nehovor, iba mu to oznam, ked uz budes vediet, ze sa stahujes, pracu mas hej ?

brita7777
1. júl 2020

tak potom podnajom Slovensko, Bratislava ideal aj kvoli korona situacii, najdes si rychlejsie pracu tam ako inde

autor
1. júl 2020

@brita7777 Lenže to trvá nejaký ten čas a on ma vyhadzuje, neviem čo mám ísť na ulicu? Je ožratý navyše.

renatka1985
1. júl 2020

kolko mas rokov?

autor
1. júl 2020
renatka1985
1. júl 2020

nedaj mu sancu aby ta dalej vyhadzoval. zbal sa a odid sama. aj moj ex to robil. nedopadlo to vobec dobre.

autor
1. júl 2020

@renatka1985 Nemám kam odísť a momentálne ani za čo.

autor
1. júl 2020

@renatka1985 Jedine zavolať mame a to nechcem.

joysi
1. júl 2020

Akože rodičia by boli na jeho strane???? Si predsa ich dieťa a on je len cudzí chlap! Keď sa opije tak ťa vyhadzuje z bytu...to je čo za zakomplexovaneho chlapa?? Ty prídeš do zahraničia za ním....a on sa takto zachová??? Prepáč, ale je to obyčajný smrad! Čím skôr si zožeň podnájom robotu máš...pokiaľ chceš ostať v Rakúsku a pokiaľ nie hybaj domov s takým človekom len stracaš čas...držím palce 😊

autor
1. júl 2020

@joysi Áno, lebo sa mu nevenujem podľa jeho predstáv, nemaznam ho a nehladkam ho.. a som pridlho na telefóne podľa jeho slov. Sám povedal, že očakáva viac ako to, že upracem, operiem a uvarím..

pribinak
1. júl 2020

No tak sa vráť. Nemusíš ísť domov, nájdi si podnájom a hotovo

renatka1985
1. júl 2020

pozri, evidentne este nie si rozhodnuta, ze chces odist. ak by si bola, bolo by ti jedno co povie mama. tu ti nie je rady ani pomoci.
ja len dufam, ze sa nic horsie nestane,...

autor
1. júl 2020

@pribinak Ak sa vrátim na Slovensko, tak nemám kde byť.

pribinak
1. júl 2020

Ty nepracuješ?

autor
1. júl 2020

@renatka1985 Od mamy sa dočkám len kritiky a nadávok.

autor
1. júl 2020

@pribinak Nepracujem už mesiac. Pracovala som v reštaurácii ako servírka, ale prepúšťali, kvôli korona situácií.

renatka1985
1. júl 2020

ak mas dve zdrave ruky a dve zdrave nohy robotu si najdes lahko. Ubytovanie v BA - izba 200€. Nemas sa na co vyhovarat. Ostavat s nim je vlastne tvoje rozhodnutie

joysi
1. júl 2020

Ale on nie je babo o ktoré sa treba starať! Ste obaja dospelí....skús mu vysvetliť, že ty tiež niesi nadšená tým, že keď sa opije ťa vyhadzuje z bytu! Ty vieš najlepšie čo k nemu cítiš a či s nim chceš ostať....ja by som s takým človekom nežila..je od neho nefer, že sa k tebe takto neuctivo správa...odiď ešte kym nie je dieťa...potom to budeš mať oveľa ťažšie....

autor
1. júl 2020

@renatka1985 Musím počkať na poslednú výplatu, inak by som sa nemala ako dostať domov. Ale po tomto výstupe som rozhodnutá odísť.

pribinak
1. júl 2020

Však už aj Rakúsko sa rozbehlo. Rýchlo si niečo nájdi. Byt bez peňazí a závislá na hentakom chlapovi je zúfaleeee

To nemáš nič usporené?

s_a
1. júl 2020

a to si za ten mesiac minula všetko, čo si zarobila? že by si nemala ani na prenájom izby na slovensku? alebo nemáš na slovensku žiadnu kamarátku, u ktorej by si mohla pár týždňov bývať?

fiafia
1. júl 2020

Bože chlapi sú idioti. Už fakt neviem kde sú daky normálny 😪 myslia si ,že sú pupok sveta a všetko sa musí točiť okolo nich 😧 v tomto prípade bez záväzkov to nieje taký problém, zbaliť sa a ísť. Takéto vykrikovacky keby otehotnies budeš denne počúvať ,že ťa živí a nielen teba ale aj dieťa a drankat sa o € . Rodičom to vysvetliť pochybujem,že sa nájde rodič ,ktorý bude tolerovať takéto správanie voči svojmu dieťaťu. Kopni ho do riti, nedaj si zničiť zivot, čas sa späť vratit nedá....

deti95060810
1. júl 2020

ale jasné že chce aby si odišla...veď predsa každý vie že len opití a malé deti hovoria pravdu....
a je to veľký problém odísť od neho? to chceš celý život takéto hovädiny počúvať? Ja už by som sa pakovala odtiaľ PREČ.

autor
1. júl 2020

@s_a Kamošky mám, ale majú už svoje rodiny, deti.

eva112014
1. júl 2020

Nájdi si kamarátku a choďte spolu do podnájmu.