Ahojte mám vzťah a priateľ ma porovnáva s jeho ex. Ktorá je fitnesska. Jednak v jej dĺžke vlasov a typ postavy. Mne to je veľmi nepríjemne. Prekáža mi aj to že ju ma naďalej v priateľoch aj keď o tom vie že ja si to neprajem. Viete mi poradiť
@labela76 a povedala si mu, ze ti to vadi? Pride mi hnusne pokial vie, ze ti to vadi a robi to aj tak.
Toto bude zrejme chlap, ktorý je stále buchnuty do svojej bývalej.
Rozišla by som sa
mozno by som s nim na malu chvilu zahrala hru, "a vies co? moj byvaly/ brat/ otec/ kamarat je takyto a takyto"... Ak mu to nedocvakne a mieni sa ta stale porovnavat, tak tam nemas velku sancu. To sa neda vydrzat dlhsiu dobu.
Mala som podobný prípad, ( prečo nehrajem bowling ako jeho bývalá, jeho bývalá toto a hento a tamto ) prestalo ma to baviť, po našom rozchode sa vrátil k bývalej... prečo asi
🤣🤣 uteč čím skôr, bude ti lepšie, príde ti do cesty oveľa lepší muž , nie tento chrapúň
vzťah o ničom... môže sa stať že ťa bude porovnávať ešte pekne dlho...😉
mňa by to ponižovalo a bolelo...
@labela76 To je stale tento priatel/snubenec, ci uz niekto iny?
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/svokor-nam-riadi-zivot/?scrollto=first
https://www.modrykonik.sk/forum/za-dverami-nasich-spalni/citim-sa-byt-vyuzivana-kvoli-sexu/
Ak je to ten isty, tka stale plati, ze utekaj. Ak je to niekto novy, tak znovu plati, ze utekaj.
@labela76 poslala by som ho do čerta, ale ešte pred tým by som ho začala porovnávať s bývalým a to pri sexe. Úbožiak
Keď už tu píšeš o tom ,tak vieš sama že to nie je v poriadku. Odíď od neho .sú aj muži, ktorí NEPOROVNAVAJU
nech nadalej onanuje nad jej fitnes fotkami a ty si najdi niekoho pre koho budes jedinecna
Nabudúce mu pri sexe povedz, že Tvoj bývalý ho mal väčšieho, dlhšie vydržal a celkovo bol lepší. Alebo, ešte lepšie, už s ním ani nesexuj a rovno ho vymeň za niekoho normálneho.
@nafka0483 tak potom to má pestré😀
zjavne este nie je zrely na dalsi vztah
porovnavaj ho aj ty s byvalym
Tak ho posli k tej bývalej fitnesske a ty si nájdi muža, pre ktorého budeš jedinečná a dokonalá
@labela76 zazila som to, bola som vtedy este mlada a hlupa (teraz by uz s tymto neuspel 😅). U nehoto neznamenalo lasku k byvalej, ale vyvysovanie si svojho ega tym, ze mna ponizoval. Ale ako pisem, bola som vtedy hlupucka, nevidela som, ze ten chudak sa na mne cely cas vyvrsoval a udupaval moje sebavedomie. Len co mi to dockvaklo, ukoncila som to. Bol to najhorsi chlap, akeho som v zivote spoznala. Nastastie je to uz davna minulost.
A na základe čoho pomenuvavas tohto človeka "priateľ=partner". Myslím,že chlapec si na tebe potrebuje zvýšiť iba svoje ego a ty by si ho mala tiež využiť vo svoj prospech,ak nejaký vôbec je,ale určite by som tohto pána nenazvala priateľom v zmysle partnera a u vôbec nie vzťahom. Ak by mi s ním vyhovoval sex,využila by som ho na sex,možno na voľný čas a nech si robí čo chce,kým nestretneme niekoho vhodnejšieho.
Moj EX toto robil. A nie kvoli tomu je teraz ex, ale vybavila som to s nim rychlo.. po neviem kolkom porovnavani (podotykam, ze s touto svetovou randil asi tak dva tyzdne a raz sa spolu vyspali a dost, cize v podstate islo vylucne o vyzorove porovnavanie stale a aka bola.. no aka? ved ju ani nepoznal) som sa ho opytala, preco s nou teda nie je, ked bola taka svetova a perfektna. Ak chce moze ist, ale asi si o neho pri takychto sprostych reciach ani bicykel neoprie a teda moze byt rad a nohy mi bozkavat, ze sa vobec s nim zahadzujem :D Ako bola som pripravena, ze sa rozideme, ja by som sa veru hned, o nejake "veronicke" sa mi pocuvat nechcelo, ktora hykala nad jeho .. no... :D ale pochopil a viac som o nej nepocula. Horsie bolo, ze casom sa ukazalo, ze on je velmi vyzorovo orientovany, nic ine pre neho nebolo podstatne, len vyzor a sex, a tym padom som minimalneneustale obzeranie inych zien riesila...
Radšej ho opusti. Nech sa vráti k tej sprostej fitnesske.
@simply_aura a preco je ta firneska sprosta? Ty ju poznas?
S takým som chodila. Netocilo sa sice vsetko okolo jeho ex, ale velmi rad ju spominal a to spolu boli asi len týždeň a rozisla sa s ním. 😂 Vtedy mi vtlacal do hlavy, že ziarlim a preháňam. Teraz s odstupom času mi to príde, že naschvál o nej takto hovoril. Je to proste taký spôsob triangulacie, ked v tebe podvedomie hovori, že "musím byť pre neho lepšia ako ona" . Je to určitým spôsobom manipulácia, lebo on ti dáva podnety a čaká kým sa chytis a zacnes sa porovnavat. A uz len tým momentom, jak sa porovnavas - samu seba stavias do nižšej pozicie. V prvom rade mu to never. V druhom by si sa mala ty zamyslat, akého chlapa chces ty a nepozerať sa na to z jeho pohladu, že ako on sníva o fitnesske. Ži svoj život len zo svojho pohľadu a podľa seba. A v treťom rade ho pošli kade ľahšie, lebo ti bude zabíjať sebavedomie. Časom stretneš chlapa, pre ktorého budes ty ta uzasna, o ktorej bude všetkým hovoriť a vážiť si ju. Na bývalú si ani nespomenie a keď hej, tak bude rád, že je minulosť a že žije s tebou. 😊
@lindusss2016 ja ju nepoznám, ale z rozprávania mi tak príde. Myslí si že je dokonalá keď ju dookola porovnávajú
Vymeniť priateľa...