Priateľ ma nezačleňuje do svojho života

26. aug 2023

Zaujíma ma názor inych ľudí na tuto situáciu. Mám takmer 4 ročný vzťah s rozvedenym mužom, ktorý ma 13 ročnú dcéru. Je jedináčik. Od nášho zoznámenia prešli uz roky a on sa stále nemá k tomu, aby sme náš vztah kamsi posunuli. Obaja máme svoje byty, no nebyvame spolu, len sa, prevazne počas týždňa, stretávame raz u mňa, raz uňho. So svojimi rodičmi ma nezoznámil, ze asi by boli sklamaní, ze ma nový vztah, nakoľko mu otec po rozvode dal peniaze, aby vyplatil ex z bytu a ze teraz by neprežil, keby ze si on nasťahuje novú ženu k sebe. Ku mne bývať ist nechce. Vikendy trávi prevažne s rodičmi a dcérou, chodia po výletoch, na návštevy. Myslela som, ze to chce čas, ale čím dalej tym viac si uvedomujem, ze cas nic nezmení. On, i jeho rodicia, si za tie roky vytvorili istý stereotyp a on to zrejme meniť nechce. Vyhovuje mu to takto, ze ma akoby dvojitý život, ktorý sa nijako neprelina. Aj dnes šli spolu k vode a ja som s mojou dcérou doma. Akoze môžem ist aj ja kam chcem, ale pointa je ta , ze ma to mrzi, ze oni chodia ako rodinka a my tiež samé, odobitne. Niekoľkokrát som sa s nim o tom rozprávala , prosila, vyhrazala sa, nic sa nezmenilo. Obaja máme po 40 tke. No jeho rodicia na nom a vnucke lipnu a on nemá odvahu mňa zapojiť do ich zauzivanej rutiny. Nebaví ma to uz takto, chcem normálnu rodinu. On trávi takmer všetky sviatky voľno, víkendy so svojimi rodičmi a dcérou. Mali ste to niekto tak? Zmenilo sa niečo niekedy?

abbey1
26. aug 2023

Keď nevidíš žiadny posun za tie 4 roky, neverila by som zmene k lepšiemu. Je mi to ľúto, ale toto nie je skutočný vzťah založený na láske a úcte. Teba neuspokojuje takto žiť a úplne ťa chápem.

slavka1988
26. aug 2023

Stojí ti takýto vzťah nevztah zato? Nechceš od života viac? Hľadáš útechu ale k čomu to pomôže? Už si sa mu aj vyhrozila a jemu to takto vyhovuje ,ukončila by som to máš dobrý vek ešte si nájsť niekoho s kým budeš tvoriť naozaj rodinu .

liz_lemon
26. aug 2023

zrejme ta ma len na sex, neverim, ze by rodicia nechceli, aby sa ich syn po rozvode nemohol s niekym dat dokopy

pinkgirl
26. aug 2023

Nuž, asi to nechceš počuť, ale nezmení sa to. Ty si len priateľka s výhodami - samozrejme sú to iba jeho výhody. Aspoň tak to je z tvojho popisu. Škoda. Možno je naozaj čas posunúť sa ďalej - bez neho, hm🤔?

deti95060810
26. aug 2023

nájdi si iného, z tohto tu svadba ozaj nebude...

kvietok2012
26. aug 2023

Vyznie to kruto, ale má ťa len na sex....nič viac s tebou neplánuje...4roky je dlha doba, nie sú to 4 mesiace...za tak dlhý cas, ta mohol zoznamit s rodicmi, kamaratmi, s dcerou...neurobil tak, lebo nechce...nechce sa posunuť dalej, jemu to vyhovuje...si na vedľajsej kolaji a myslim si, ze tak to aj ostane, kým ty nespravíš nejaký krok...a tym myslim je rozchod...

beata_k
26. aug 2023

Robi si z teba len matrac...

nikpa
26. aug 2023

Tak mu asi vyhovujes len na sex a občasné trávenie času, ostatné veci s tebou netúži zdieľať. Lebo ak mám niekoho rád, takto sa nesprávam...

toskanka
26. aug 2023

Nezačlenenie do jeho rodiny by som prežila, sama nemám potrebu širších rodinných väzieb. Ale všetky sviatky a víkendy tráviť osobitne, to teda nie. Toto by som ani nenazyvala vzťahom. Po 40 by mi normálna rodina už asi ani nechýbala, dokážem rešpektovať život partnera, čo má už väčšie deti, ale toto, co ty opisujes, by som ja nedala.

peter0123
26. aug 2023

To je priateľ či známosť s výhodami?

sense
26. aug 2023

Každý chcete od vášho vzťahu niečo iné. Ty chceš rodinu, on len občasny Sex. A úprimne ak by som chcela vzťah niečo takéto by som ne tolerovala 4 roky.

lucylaw
26. aug 2023

Podľa mňa vy ani nemáte vzťah,on ťa berie ako občasnú zábavku,kedy mu to vyhovuje,ja sa ti čudujem,že si toto takto zvládala 4 roky,ja by som tomu dala max.rok a keby to u nás fungovalo takto,ako u vás a on by nechcel žiadnu zmenu,poslala by som ho do kelu..Stracas s ním iba čas..

januska12323
26. aug 2023

Toto nie je vzťah, iba kamarát s výhodami.

ahhola
26. aug 2023

Dcéra ho už za 3 roky nebude potrebovať a potom sa môže cítiť sam.
Vtedy môže prísť tvoja chvíľa. Len neviem, ci by som o ňu stala, keď on nestojí o spoločný čas už 4 roky...len keď sa potrebuje vytriast, si spomenie. 🙈

timea179
26. aug 2023

Všetky ženy tu majú pravdu,absolútne by som toto netolerovala 4 roky.Mna by tieto situácie veľmi ponižovali

marcellka32
26. aug 2023

Ty vnímaš váš vzťah ako vážny, on ho vníma len ako občasné stretnutia za účelom sexu...to ti za 4 roky nedošlo že nechce nič viac a nezmení sa to

mamina7070
26. aug 2023

uz len kvoli svojej dcere to ukonci a najdi si normalneho partnera ktory ta nebude len vyuzivat na sex zadarmo
ak by ta mal len trochu rad tak sa chova inak

0silvia0
26. aug 2023

Toto veru nie je laska z jeho strany.

kornelies
26. aug 2023

Ak dobre chapem, tvoja dcera ho pozna. Priatelova dcera o tebe vie? Ak nie, nema zmysel s nim zostat. Pred rodicmi ta taji, nerata s tebou do buducnosti. Ja by som vztah ukoncila, maj uctu k sebe. Co si podradna osoba, ku ktorej sa nedokaze oficialne priznat?

janinque
26. aug 2023

Poznas sa s jeho dcerou?
4 roky je vela.
Dala by som mu ultimatum a ak to nedodrzi, tak by som to ukoncila.

alickapusinka
26. aug 2023

Nestrácaj zbytočné čas. ON ťa ma ba za kamošku s výhodami ale pre neho nie pre teba. ON ťa nechce ak by ťa chcel tak ťa za taký dlhý čas predstavy doma a aj dcére. Jasne jeho rodičom musí byť jasné že zdravý chlap nikoho nemá. A teraz chytro tu nejakú rozprávku
by si mal vymyslieť. Zbytočná strata času aj keby som videla za 1,5 roka že sa nič nedeje ukončila by som to sama. ON dieťa má a TY budeš sa s ním stretávať a roky TI ujdú a môže byť na dieťa neskoro.MY ženy to mame ináč ako chlapi. Ak by ťa aspoň trošku ľúbil toto by nerobil. Podľa mňa TY to vieš že dobre to nie je ale načo zbytočne bolo dobre že ťa naťahoval. Ide TI čas. ON nechce nič keby chcel a myslel s tebou vážne tak ťa predstaví rodine dcére a kamarátom. Ale ON nič. Kedy potrebuje službu ON príde ak nepotrebuje nič tak ani sa neozve. Toto je vzťah no to vzťah nie je a ani nebude. Koľko máš rokov.

sara07
26. aug 2023

sama si si odpovedala, proste sa rozíd ak chceš vztah hladaj ho lebo takto je to stále požičaný muž na chvile