Priateľ ma nepočúva, nedokážeme sa rozprávať

8. jan 2021

Ahojte potrebujem sa zveriť.. s priateľom sme spolu 3 roky čakáme prvé babatko momentálne priateľ nechodí do práce musí počkať do februára aby už konečne mohli ísť pracuje v Rakúsku ale to neni podstatné.. 3 roky som si myslela že si skvelo rozumieme že mame podobné záujmy názory ale ja si úplne všímam ako sme odlišný až teraz a neviem prečo.. do teraz sme nemali ako take problémy a aj keď hej ustali sme to ale on poslednú dobu keď sa niečo stane všetko zhadzuje na mňa odíde nerozpráva sa somnou ja nejsom nervacka že by som kričala robila scény len keď mi niečo vadí alebo by som rada niečo zmenila tak mu to slušne poviem ale on ma už v ničom nepočúva..chcem sa snim rozprávať o niečom a on iba pozrie na mňa a povie no musím ísť urobiť toto.. cely deň pracuje u jeho uja a keď príde domov tak si sadne je na telefóne nereaguje tak robím to isté nedokážeme sa už o ničom porozprávať lebo stále ma nepočúva a rozpráva si svoje ja rozprávam o slivke on o jahodach.. všímam si že už nemá ani taký záujem o mňa keď ma niečo dávno bolelo bol mily a keď som ho poprosila urobil mi aj čaj dnes keď som varila zohnutá a seknutá cela v krížoch a bolestiach sa na mna pozrel a že daj si paralen a robí to stále ale sex to by už chcel to áno ... ja už neviem čo robiť mam pocit ako keby mi je cudzí

panelacikova
8. jan 2021

a to robil v AT od samého začiatku vášho vzťahu?

katka281
8. jan 2021

Taku ponorku mame aj my s manzelom, ked je dlhsie doma ako by mal..napr. ked bol na pn asi cca mesiac. Z toho ze nemate rovnaky nazor na nejaku konkretnu vec/situaciu, alebo nemate spolocne zaujmy, si nic nerob. Ono sa to musi clovek naucit respektovat nazor aj toho druheho...napriklad pre mna to bolo mimoriadne tazke pochopit ze aj moj manzel moze mat pravdu/iny nazor 😄 vzdy som si stala len za svojim, len ten moj nazor bol spravny - pravda bola samozrejme niekde inde. A o spolocnych zaujmoch ani nevravim, nam sa ani rovnaka hudba nepaci, ale akosi sa prekoname a sem tam sa jeden pre druheho "obetuje" a robime aj to co nas nie celkom bavi, avsak ked to ma potesit toho druheho, tak preco nie? Nebudu tvoje pocity take aj preto lebo cakate babatko a hormony pracuju? V tej komunikacii mate ale vazny problem, toto by som ja neprekusla, keby ma ignoruje a cumakuje do telefonu, tak ho chytim a smarim ten telefon do kuta 😡

frota3
8. jan 2021

@katka281 podobne a ono tieto veci zbadame az casom, ked z nas akoby ta euforia opadne alebo ako by som to povedala. Vtedy som si zacala vsimat ake mame rozlicne nazory, hobby a teda prislo vytriezvenie :D

arianna25
9. jan 2021

Mozno aj my zeny sa menime a neuvedomujeme di to. Mozno aj nasi muzi by mali o com jovorit.
Skus na neho netlacit. Zvolni trochu. Uvidis ci bude vysledok.

katka281
9. jan 2021

@frota3 presne tak. Ale k fungujucemu vztahu clovek nepotrebuje aby mal s tym druhym rovnake nazory, aspon podla mojho nazoru. Samozrejme je fajn sa aspon v niecom zhodnut 😄 neverila by si ake narocne bolo v nasom pripade sa s muzom zhodnut na zariadeni domu. No nejaku spolocnu cestu sme nakoniec nasli 😄 ale hobby nemame rovnake ani po 8rocnom chodeni a rocnom manzelstve.