Priateľ ma nechce predstaviť rodine. Tolerovali by ste to vo vzťahu?

20. jún 2021

Po 14 mesiacoch vztahu ma moj priatel nie je ochotný predstaviť rodine, ani známym, vziat mojho syna na futbal a povedat kolegom, ze to je syn jeho priateľky. Vraj preto, ze by si mohli myslieť, ze vlastne dieťa tam nema a berie cudzie. Z prveho vztahu ma jedno dieťa, ktoré mu ex nechce vzdy dávať. Veľmi ma to zabolelo a rozisla som sa s nim. Dá sa to tolerovat?

slecnazkosic
20. jún 2021

Myslím si že dobre ste to urobili. Po 14 mes.by sa to patrilo. Takýto vzťah vlastne nie je vzťah keď vás "tají". Súcitim s vami.

asia83
20. jún 2021

Dobre ste urobili. Mali ste aj skôr.

elizabet173
20. jún 2021

Ak ťa po 14 mesiacoch nepredstavil rodine, tak to nemyslel vážne. Syna by som mu na futbal nestrkala, išla by som prípadne s ním a to, že mu ex nechce dávať dieťa, je len výhovorka, obrátil sa na súd, alebo to zobral ako fakt? Myslím, že nemáš za čím ľutovať

kaja118
20. jún 2021

Ked som si precitala nadpis, pomyslela som si, ze sa mozno len hanbi za svoju rodinu, a preto ta predstavit nechce… No ale ked som si precitala text, ktory si popisala, tak tu nemam slov. Bud sa za teba hanbi alebo to s tebou nemyslel vazne, uprimne.. inak by ta davno predstavil a bolo by mu jedno, co si pomyslia nejaki kolegovia na futbale.
Dobre si urobila, netrap sa nim, niekde caka muz pre teba, nie takyto chlapec.🙂

zuzikak
20. jún 2021

uplny suhlas s @elizabet173. Nepredstavil lebo nechcel. Ze mu nedava ex dieta je vyhovorka. Ak chce - zabojuje on. Nemyslel to vazne a nechcel dalsi vztah a rodinu.

sandrika1986
20. jún 2021

Nemas preco za nim lutovat...dobre si urobila !

miadi
20. jún 2021

Nema zaujem o vlastne dieta nema ani o tvoje a zalezi mu viac na tom co si myslia druhi nez na tebe. Nikto o tebe nemoze vediet lebo by to prenho potom bol officialny vztah. Co on nechce.

deti95060810
20. jún 2021

ak ti to vadilo tak dobre si spravila...

evkamotka
20. jún 2021

Nemyslel to s tebou vaznr

dilino
20. jún 2021

Jasne že to s tebou nemyslel važne za 14 mesiacov ťa nepredstaviť rodine keby dajme tomu 3 mesiace alebo aj 4 no ešte pochopim ale nie viac ako po roku.A ešte že tvojho syna nevezme na futbal s argumetom že cudzie dieťa tam mal a svoje nie no to by ma nahnevalo ved ste spolu tak čo zrejme to nemyslel vážne a dokazal sa pretvarovať.Co by na to povedali jeho kolegovia základa si na tom čo povedia druhý.Už len samotný fakt že ma dieťa s inou a nestara sa oňho je nie priliš zodpovedne.Ze mu ex nechce davať dieťa no lepšie čosi by vymyslieť nevedel.Dobre si urobila že si sa s nim rozišla načo ti je taký.Asi nemal potrebu aspoň si zistila aký je horšie by bolo keby si to zistila dajme tomu po 3 rokoch.Caka ťa niečo lepšie.Vykašli sa naňho.