Priateľ ma nechápe. Mám chápať ja jeho?

28. jún 2020

Som v situácii kedy vo mne vrú veci ako starať sa o deti,rešim domácnosť,učim sa byť ženou ako sa patrí.Nemala som detstvo s otcom a mama bola stále psychicky chorá, nezodpovedná i lahostajná.Mojim snom vždy boli mať rodinu.Som si ale neuvedomovala čo všetko to znamená a že deti ma tak psychicky nezložia ako partner.Pre neho som len sklamanie,neviem mu prejaviť rešpekt,lásku,i keď starostlivá som.

sunny8
28. jún 2020

V čom konkrétne ti máme poradiť ?

janickacrazy
28. jún 2020

No tak neviem kde je chyba, píšeš len veľmi všeobecne, musí byť asi pre teba ťažké mať rodinu a správať sa normálne, ked si ten vzor nevidela vo svojej rodine, možno by stálo zato sa porozprávať s psychologom, je to náročné prejavovať lásku, ked si ju veľmi nedostala v detstve. No tvoj partner by mal byť tiež tolerantný k tebe, ked vie, ako si vyrastala. Láska a rešpekt by mali byť obojstranné.

autor
28. jún 2020

@janickacrazy Tlači na mňa,stále mi to opakuje ako si nanho nenájdem čas,ja nemám kam dať deti aby sme śli spolu do welness alebo sa jednoducho len prejsť po meste,niekam sa najesť.Jemu stači ak vycítim že ma potrebuje,ako že leži na gauči či kdekolvek v byte.Často keď sedíme pri tv mi leží na nohách a ja som ho škrabkala.Viem ho i zavolať tak zvodne do spálne,i vyzívavo sa nafintím.Pre beho sú toeto gestá len omrvinky,proste to nestači.

sissy27
28. jún 2020

A tie deti sú jeho? Čo nechápe na tom, že nie je reálne nechať deti 3 dni alebo večer samé doma a ísť na wellness? Veď nech im zabezpečí stráženie a môžete vyraziť. Teda predpokladám, že sa bavíme o malých deťoch...

leuchtturm
28. jún 2020

Sak s nim chod a Zober aj deti so sebou...ho ten wellnes rychlo prejde 😀 Ale skor ta chce deptat. Nedaj sa 😉

lintu
28. jún 2020

Zdá sa, že ako partnerka sa oňho zaujímaš. Jediným problémom je teda, že nechodíte von? Ak by bolo o deti postarané, si schopná ísť s ním von? Navrhol iniciatívne aj nejaké riešenie vašej situácie?

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
barboritta
29. jún 2020

Vsak nech zaplati opatrovatelku a chodte aj na tyzden niekam

rene2
29. jún 2020

Podľa mňa určite choď s ním niekde...aby ste boli sami a porozprávali sa...mohlo by sa tak vyriešiť veľa vecí...držím palce😍