Priateľ ma napadol

ada4326
8. feb 2013

Ahojte, som celá ešte rozklepaná, tak prepáčte sa prípadne chyby. Neviem ako ďalej. Asi pred hodinou sme sa s priateľom pohádali, napadol ma, udrel. Mám tržnú ranu pod okom a monokel, otlačky jeho ruky sa svojom tele....... Mám syna v škôlke. Volala som 112 odkázali ma na obvodného lekára. Nemám sa k nemu ako dostať, som odkázaná na autobus a hlavne musím sa postarať o synčeka, pre ktorého musím stihnúť ísť do škôlky. Bývam 350 km od rodičov, som tu sama a neviem ako ďalej. Toto nebolo prvý krát, dokonca som už raz aj odišla, ale dala som druhú šancu. Asi som to nemala robiť.... prepáčte, ale som v koncoch.

sissy27
8. feb 2013

@ada4326 k lekárovi pre papier a s tým na políciu podať trestné oznámenie a to nestiahnuť alebo nerobiť nič, len už ho k sebe nepúšťať... a ak neurobíš nič a ešte ho aj k sebe pustíš, tak sa s tým ani nikde nechváľ, lebo si budú všetci myslieť svoje...

andrejka1974
8. feb 2013

urychlene od neho odid a daj na neho tresne oznamenie , on si uz nic ine nezasluzi

vadimka
8. feb 2013

=k doktorovi, nech spise zazanam
=na policiu, dettto
=odstahovat sa, ak je v tvojom vyhnat
=ist ku kamoske= proste neignoruj, konaj...

tremonti
8. feb 2013

Utekaj cim skor na pohotovost a na policiu,mozno aj oni zavolaju v nemocke policiu.kym on bude na policii rychlo sa zbal pajdi po drobca a rychlo na vlak k rodicom!!!nedaj mu sancu spravit to este raz a podaj nanho trestne oznamenia a hlavne ho nestiahni spät!

gubcikova
8. feb 2013

odíd ak raz siahne ver že už to nikdy neskončí a bude to len pokračovať a potom aj na synčekovi utekaj k lekárovi pre papier,hned na políciu pre malého do škôlky.daj policajtom adresu kde budeš

mata1001
8. feb 2013

@ada4326 chod pre maleho do skolky(ked ti ho nema kto postrazit),bež k lekarovi a hned na policiu...ked to spravil raz,spravi aj druhy aj treti krat...si ludska bytost,nikto nema pravo ta bit..a uz vonkoncom nie priatel...

sisaha
8. feb 2013

@ada4326 zavolaj si taxik, nechaj sa odviezt k lekarovi a potom sup na policiu podat trestne oznamenie. Svoje modriny si takisto zdokumentuj fotkami. Miesto 112 si mala volat hned policajtov. ale nevadi. Ak sa ti da, synceka zver na chvilu susedom kym dovybavujes veci, alebo kamaratke.

mariettka27
8. feb 2013

ahoj,na tvojom mieste by som zbalila seba aj syna a utekala odtiaľ kade ľahšie...dnes napadol teba,no čo ak zajtra napadne tvoje dieťa?a to nemusí mať také "šťastie" ako ty,môže to dopadnúť oveľa horšie...
takýto chlap si druhú šancu nezaslúži...neviem koľko máš rokov,ako si na tom finančne...ale nič, vôbec nič nie je také zlé,aby nemohlo byť ešte horšie....držím palce,aby si to vyriešila čím skôr, a aby si našla najlepšiu cestu pre seba ako aj pre svojho malého...

xenicka13
8. feb 2013

☹ toto uz nikdy nedovol, rychlostou svetla od neho prec

ada4326
autor
8. feb 2013

Písala som, ale nevidím tu svoju odpoveď. Tak ešte raz píšem. Nemôžem odísť okamžite. Mám tu prácu a tiež synček má odnedlho v škôlke karneval a teší sa - neviem čo robiť. Lekárka už nepracuje a pohotovosť je až večer......

ada4326
autor
8. feb 2013

a polícia? Už som som mala tú skúsenosť. Neurobili nič, nedali mi žiaden zápis, žiaden papier, nič...... pozerali sa na mňa tak zvláštne..... sú to muži.....

sissy27
8. feb 2013

@ada4326 môžeš ísť k hocijakému službukonajúcemu chirurgovi a prosím ťa nevyhováraj sa, že nedá sa, lebo toto sú tak vážne veci, že dá sa vždy, nie je ani pol druhej, škôlka je isto aspoň do 16.00 a za pol hodinu sedenia pri nete si mohla byť aspoň na polceste k lekárovi... ak nechceš nič robiť, tak nerob, ale nehovor prosím že sa nedá...
na polícii ale musíš aj povedať, že chceš podať trestné oznámenie a zápisnicu s tebou spísať musia, to je ich zákonná povinnosť ...

rebeka25
8. feb 2013

@ada4326 - nedokazem ti poradit ☹ , ale dufam ze sa ti tato situacia co najskor vyriesi...

yukki
8. feb 2013

@ada4326 u kolegyni z práce by si nevedela pobývať začas? Zobrať si dovolenku? to že sa chlapec teší na karneval neberiem ako dôvod, prečo si nechať rozbíjať fasádu, navyše ak sa to má stať trebars pred deckom....to radšej kľud ako karneval a dobitú mater....A keď je pohotovosť až večer, tak choď najprv po chlapca, nechaj ho u niekoho, choď na políciu a stamade na pohotovosť. a pofoť sa a fotky niekde zálohuj-pošli súrodencom, kamarátke, rodiččom.....
Ak tu budeš všetkým na všetko odpisovať "to sa nedá a hento sa nedá preto a preto" tak potom ako ti má kto poradiť.

sakura77
8. feb 2013

taxik,lekar,policia,skolka....a vykopni ho do prdele.... 😠 😠 😠 alebo prinajhorsom policiu vynechaj ale utekaj od neho kade lahsie....

haslerka27
8. feb 2013

ak odisiel,chod po syna,zamkni byt a nevpusti ho dnu.zavolaj na policiu nech pridu k tebe do bytu,vysvetli im situaciu,nasledne podaj trestne oznamenie za napadnutie a poziadaj o to,aby sa k tebe nemohol problizit.ak porusi sudny prikaz,ide sediet.hlavne sa upokoj aby to syn nespozoroval.zavolaj tu policiu,vysvetli ze si ranena,oni pridu.vypocuju,podaj oznamenie a ihned na to poziadaj o zakaz priblizenia.viac ti poradit neviem

sisaha
8. feb 2013

@ada4326 ak pojdes do prvej nemocnice na chirurgiu, prijme ta hocikto. Na policii uvedies, ze chces podat trestne oznamenie. Ak ti povedia nie (co pochybujem, lebo musia to s tebou spisať), kludne im povedz, ze sa budes na nich stazovať a vypytas si ich mena a sluzobne cisla...NEHLADAJ PROSIM DOVODY, PRECO TO NEJDE!

hradnapani
8. feb 2013

@ada4326 mas doma fotoaparat? odfot sa sama alebo niekomu, nech mas dokazy! idealne, aby bol aj viditelny aj datum a hodina, kedy si fotila. kludne chod aj do skolky, nech to vidia aj ucitelky, bude to v tvoj prospech. Co najskor vyhladat lekarske osetrenie a odist so zaznamom. Potom s tym ist na policiu a nenechat sa odbit, ziadat zaznam.
... a opustit take hovado je snad samozrejmostou...

ada4326
autor
8. feb 2013

pracujem doma, som sama. Som rozhodnuté to tak nenechať, volala som už aj lekárke. Budem to riešiť, to je samozrejmé. Nemám dieťa kde nechať, bude musieť so mnou.

yukki
8. feb 2013

@ada4326 aj ja som si furt myslela, že nemám kde nechať dieťa a keď som kolabovala a v snehovej kalamite ma na jeepe viezli k doktorovi tak proste ostala u susedy malá....

mata1001
8. feb 2013

@ada4326 inak chcela by som vediet ze na co este cakas...???prvy prispevok si pisala o 12.50h a uz daaaaavno si mohla ist k dr,potom po maleho a potom na policiu...ja viem,nam sa lahko pise,ale chces to riesit tak uz sa zdvihni a chod...necakaj kym znova pride priatel a zacne ta prehovarat aby si mu odpustila...prinajhorsom znova jednu schytas...a maly tiez...

libka1
8. feb 2013

@ada4326 nemozes zavolat rodicom aby prisli? alebo nejakej kamaratke, aby si nebola na to sama... a na tu policiu chod, zapis musia spravit, prave preto by bolo dobre keby s tebou niekto bol, budes silnejsia...

ada4326
autor
8. feb 2013

Mám za susedky, len veľmi staré babky a nikdy u žiadnej z nich nebol, takže nevyhnem sa tomu a budem musieť dieťa vziať zo sebou. Ďakujem za aspoň takúto pomoc.

ada4326
autor
8. feb 2013

Viem, že sa vám zdá, že nič nerobím..... musím ísť najprv pre syna do škôlky, keďže lekárka už od dvanástej nerobí, nemám zatiaľ inú možnosť, len čakať do večera na pohotovosť. 112 som volal ako prvú, ale nie som v život ohrozujúcom stave, takže ma odkázali na moju lekárku. Tak už nepracovala, keď som tam volala. Volala som si aj linku pomoci, tí ma opäť odkázali na 112.... Rodičia sú 350 ďaleko a momentálne obaja ležia s chrípkou. Ale nejaké riešenie sa nájde, ibaže niekdy to nejde hneď. ďakujem

digysa
8. feb 2013

@ada4326 No ale tie rany si hadam odfotit mozes...ak nemas fotak, tak pouzi mobil....
Odfot vsetky rany, ktore ti sposobil, ako dokaz.
Nemusis odist hned, ale urcite by som hned zacala "vybavovat" potrebne veci na odlucenie.

Tak isto nechapem preco musis ist ku svojej lekarke....chod k lekarovi akemukolvek...

libka1
8. feb 2013

@ada4326 a nehrozi ze sa tvoj partner vrati domov? aby ta nenapadol znovu... ja by som sa obavala aj tohto...

vadimka
8. feb 2013

@ada4326

preco by si cakala az na vecernu pohotovost /je sanca, ze si to do vecera rozmyslis/.....
...co tak chirurgia? dr. si ta poobzera od hlavy az po paty a spise modriny,podliatiny.....mozno aj na policii ta odfotia....to chces povedat, ze v tom meste nemas ziadnu kamaratku, znamu???? mozno nejaka mamicka zo skolky by ti mohla pomoct....a byte v ktorom byvate teraz komu patri?

lulu19
8. feb 2013

presne nemusis ist ku svojmu obvodnemu a ja mam policajta brata a ten ti odkazuje treba zavolat na policii a povedat co sa stalo ridu domou ku tebe a zoberu ta aj na osetrenie a mozes si zobrat aj synceka ku sebe ked ho nemas kde nechat len konaj

libka1
8. feb 2013

@lulu19 to je vynikajuci napad!!!

sisaha
8. feb 2013

@ada4326 obvodna lekarka ta posle k chirurgovi, alebo neurologovi. Uplne zbytocne cakas na nu. Bud chod s malym rovno do nemocnice na chirurgiu, alebo neurologiu a s papierom a fotkami na policiu