Priateľ je vo väzbe v Leopoldove

kika1106
10. júl 2020

Ahojte
Potrebujem poradiť priateľ je vo väzba zistili mu že je psychicky chorý tak mu budú robiť testy na duševný stav. V pondelok máme ísť za ním na návštevu lenže sme sa pohádali ani sme spolu nevolali a už mu došiel kredit a neviem či tam mám prísť alebo nie. Vyše mesiaca sme sa nevideli a neviem jak skoro by to potom už išlo. Najlepšie keby sa dá pokecať cez správy by som bola rada za radu. Ďakujem

luccija
10. júl 2020

@kika1106 áno, ísť.Asi to bude k mentálne jeho jedine potešenie treba si veci vyrozpravat

0silvia0
10. júl 2020

@kika1106 co mu nevies dobit kredit, ked sa potrebujes spytat ci ta chce vidiet ci nie? Tebe takato jednoducha vec nenapadne?

marlent
10. júl 2020

@0silvia0 neni to v base na pridel?

0silvia0
10. júl 2020

@marlent ja netusim, ja som v base nikdy nikoho blizkeho nemala, ale autorka pise, ze mu dosiel kredit. Tak mi pripada logicke kredit dobit, aby mohli riesit ich partnerske etudy...

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kika1106
autor
10. júl 2020

@0silvia0 tam sa kredit dobíja raz týždenne to je prvá vec a druh vec aj hovory sú tam predražené a na týždeň na volanie má 50€ a pokial nevidíte že sme sa pohádali tak vás mohlo napadnúť že sme ani nevolali potom už to neni že si tam zavoláte kedy chcete musíte počkať kedy on zavolá a kedy môže

laguna28
10. júl 2020

@kika1106 zavolaj do väznice aby ti zistili, či by tvoju návštevu prijal. Ak áno tak choď.

damtiporiti
10. júl 2020

Čo vyviedol?

kika1106
autor
10. júl 2020

@marlent áno má nárok na návštevu raz za mesiac a je vo väzba nie v base a to si musí dať ziadanku na to aby mu to riaditeľ schválil tam len tak prísť nemôžete

0silvia0
10. júl 2020

@kika1106 no z tvojho popisu nebolo jasne ci ste sa pohadali pred kreditom ci po kredite🤷‍♀️
Ved tam chod, prinajhorsom ta posle domov a budes vediet na com si😥

marlent
10. júl 2020

@0silvia0 ani ja som nemala videla som to vo filmoch 😂🤣

lenuliatko84
11. júl 2020

@laguna28 preboha to nie je manzelska ppradna ale vazenie

lenuliatko84
11. júl 2020

To musi byt ale kvietok ked je az v Leopoldove,ved tam su tí najhorší

deti95060810
11. júl 2020

@lenuliatko84 nemyslím... Aj v Ilave sedia pekné kvietky....😉

zirafienka
11. júl 2020

Ja by som určite za ním cestu nemerala. Či Iľava alebo Leopoldov.

zooeynka
11. júl 2020

@kika1106 nechces od zivota viac ako riesit psychicky choreho priatela(takmer)v base? Z vazby je to na krok...

stela01
11. júl 2020

@kika1106 pošli mu peniaze , aby si vedel nabiť kredit a vedel ti zatelefonovať , už tam majú telefón “ použiteľný kedy kolvek “ podľa toho ktorá je skupina .

Určite chod za ním . Tam sa nieje moc na čo tešiť keď tak na návštevu , list alebo cesta do bufetu .

jaskolka
11. júl 2020

Možno kruto to vyznie, ale je vo väzbe v Leopoldove, tam sa nechodí za ukradnutu ceruzku, má duševnú poruchu, pohádali ste sa, aj keď ani nie ste spolu, keďže je tam... Úprimne, treba ti ho tak veľmi k životu?

leuchtturm
11. júl 2020

niektore zeny maju rady bad boys...

leuchtturm
11. júl 2020

psychicky chory priatel vo vazbe v Leopoldove...dievca, teba omrzel zivot?

dilino
11. júl 2020

Na navštevu musiš mať navštivenku.To nieje len tak ako na klavír tam sú veľmi prisne pravidlá.Ked ti neposlal navštívenku tak ťa nepustia.Ty sa musiš pri vchode pri kontolole preukazať občianským preukazom a tou navšívenkou ktorú ti on pošle prechadzaš druhou kontrolou tam tak isto si pýtaju občianský a navštívenku navšívenku dostaneš poštou a tam je datúm kedy a o koľkej môžeš za nim prisť.Nieje to len take jednoduché a už vôbec ako sa povie na blend.Ked nemáš navštívenku ani sa nechystaj.A v Leopoldove a v Ilave kde sú väzni za vraždy ,a ťažke trestné činy je zvlašť veľka ostraha musiš prejsť cez dve kontroli všetko ti skontrolujú veci vysypu kabelku, mobil ked máš musiš nechať tam pri kontrole v sačku nemôžeš ho brať zo sebou policia ty ho na ten čas zadrži, nič mu nesmieš doniesť všetko len poslať aj to už len 3 kg balíky.Susede sa teraz v januári vrátil syn z Leopoldova tak vravela.A čo urobil a koľko dostal tam je asi skupina 3 tak tam je to zvlasť prísne.Ked nemáš navštivenku zbytočné ti ísť neuvidiš ho vôbec.Navštivenku musiš mať aspoň týždeň predtým doma.

makova333
11. júl 2020

@kika1106 naozaj je toto jediny chlap, ktoreho si vies do zivota predstavit? Leopoldov nie su Hrnciarovce....

natalienka12
11. júl 2020

V prvom rade zeny asi nerozlisujete vazbu a vykon trestu odnatia slobody. Do vazby sa umiestnuju obvineni podla spadoveho ustavu. Trnavsky kraj ma napriklad Leopoldov, Trenciansky kraj Ilavu atd. Odsudeni sa umiestnuju do ustavu na vykon trestu odnatia slobody.

adka1978
13. júl 2020

@natalienka12 presne tak. A vazba je vazba a nie výkon trestu v urcitom stupni strazenia. Vo vazbe je estelen obvineny a vo vykone trestu uz odsudeny.

simibogi
4. máj 2021

@kika1106 mohli by sme sa rozpravat v SS?

simibogi
8. máj 2021

@kika1106 mozem ti napisat SS moj priatel tiez je tam a potrebujem pomoc

kika1106
autor
13. máj 2021

@simibogi môžte

nikola236
27. júl 2024

Dobrý deň chcem sa spýtať môžu v leopodove vo vezbe volat aj v sobotu