Ahojte
Potrebujem poradiť priateľ je vo väzba zistili mu že je psychicky chorý tak mu budú robiť testy na duševný stav. V pondelok máme ísť za ním na návštevu lenže sme sa pohádali ani sme spolu nevolali a už mu došiel kredit a neviem či tam mám prísť alebo nie. Vyše mesiaca sme sa nevideli a neviem jak skoro by to potom už išlo. Najlepšie keby sa dá pokecať cez správy by som bola rada za radu. Ďakujem
@0silvia0 tam sa kredit dobíja raz týždenne to je prvá vec a druh vec aj hovory sú tam predražené a na týždeň na volanie má 50€ a pokial nevidíte že sme sa pohádali tak vás mohlo napadnúť že sme ani nevolali potom už to neni že si tam zavoláte kedy chcete musíte počkať kedy on zavolá a kedy môže
Čo vyviedol?
@laguna28 preboha to nie je manzelska ppradna ale vazenie
To musi byt ale kvietok ked je az v Leopoldove,ved tam su tí najhorší
@lenuliatko84 nemyslím... Aj v Ilave sedia pekné kvietky....😉
Ja by som určite za ním cestu nemerala. Či Iľava alebo Leopoldov.
Možno kruto to vyznie, ale je vo väzbe v Leopoldove, tam sa nechodí za ukradnutu ceruzku, má duševnú poruchu, pohádali ste sa, aj keď ani nie ste spolu, keďže je tam... Úprimne, treba ti ho tak veľmi k životu?
niektore zeny maju rady bad boys...
psychicky chory priatel vo vazbe v Leopoldove...dievca, teba omrzel zivot?
Na navštevu musiš mať navštivenku.To nieje len tak ako na klavír tam sú veľmi prisne pravidlá.Ked ti neposlal navštívenku tak ťa nepustia.Ty sa musiš pri vchode pri kontolole preukazať občianským preukazom a tou navšívenkou ktorú ti on pošle prechadzaš druhou kontrolou tam tak isto si pýtaju občianský a navštívenku navšívenku dostaneš poštou a tam je datúm kedy a o koľkej môžeš za nim prisť.Nieje to len take jednoduché a už vôbec ako sa povie na blend.Ked nemáš navštívenku ani sa nechystaj.A v Leopoldove a v Ilave kde sú väzni za vraždy ,a ťažke trestné činy je zvlašť veľka ostraha musiš prejsť cez dve kontroli všetko ti skontrolujú veci vysypu kabelku, mobil ked máš musiš nechať tam pri kontrole v sačku nemôžeš ho brať zo sebou policia ty ho na ten čas zadrži, nič mu nesmieš doniesť všetko len poslať aj to už len 3 kg balíky.Susede sa teraz v januári vrátil syn z Leopoldova tak vravela.A čo urobil a koľko dostal tam je asi skupina 3 tak tam je to zvlasť prísne.Ked nemáš navštivenku zbytočné ti ísť neuvidiš ho vôbec.Navštivenku musiš mať aspoň týždeň predtým doma.
V prvom rade zeny asi nerozlisujete vazbu a vykon trestu odnatia slobody. Do vazby sa umiestnuju obvineni podla spadoveho ustavu. Trnavsky kraj ma napriklad Leopoldov, Trenciansky kraj Ilavu atd. Odsudeni sa umiestnuju do ustavu na vykon trestu odnatia slobody.
@natalienka12 presne tak. A vazba je vazba a nie výkon trestu v urcitom stupni strazenia. Vo vazbe je estelen obvineny a vo vykone trestu uz odsudeny.
Dobrý deň chcem sa spýtať môžu v leopodove vo vezbe volat aj v sobotu
@kika1106 áno, ísť.Asi to bude k mentálne jeho jedine potešenie treba si veci vyrozpravat