Priateľ je strašne chamtivý.

mirka912
11. júl 2019

Dobrý deň,

S priateľom sme spolu 4 roky on má 33r a ja 23r prvý rok bol veľmi pozorný všímal si len mňa vždy si spomenul na môj alebo náš sviatok, a posledne 3roky to ide dole vodou povedala som si toto je on v pravom zmysle slova bola to len prvotná zaľúbenosť, no nečakala som že to dospeje až sem, všetko si vyučtuje a vôbec mu nevadí že ja ho pozývam do reštaurácií a vždy platím ja, keď prídem z prace vždy mu donesiem burger a keď má narodky kúpim mu darček mesiac dopredu, niekedy sa stane že sme v obchode a keď mám trebárs 50€ nechcem platiť celou tak sa ho spýtam či nemá drobné 25centov a hneď mi povie nezabudni mi ich vrátiť späť, vždy si vyfakturuje za benzin a nikdy mi nič za posledné 3roky nekupil ani len čokoládu ja to od neho nežiadam som sebestacna ale uráža ma to, na vianoce vôbec a na narodky mi ani negratuloval, čo mám robiť? Keď mu to poviem tak mi len jednoducho odpovie nič mi nemáš kupovať nás to mama neucila gratulovať a ani niekomu niečo dávať buď sa zmieriš s tým alebo si najidem inú inupodobnú sebemmutpopoviem tak mi len odpovie som taká povaha ja od teba nežiada

veronikaszabova
11. júl 2019

@mirka912 hodit spiatocku z takeho vztahu... co ked budu deti a ty na RP?

maminuska
11. júl 2019

@mirka912 no chyba je že to od neho nežiadaš a ďalšia chyby že s ním v tom vzťahu zotrvávaš.

0silvia0
11. júl 2019

@mirka912 ďalšia podobná téma... samy drzgros... bud sa na neho vykašli alebo mu nastav zrkadlo. Nič mu nekupuj, žiadne burgre, žiadne platenie v restike za neho, žiadne gratulácie... rob to co robí on...

barborka291
11. júl 2019

@mirka912 co mas robit? UTEKAJ!!!!!!!!!

bobricek1979
11. júl 2019

@mirka912 nech si nájde

siska165
11. júl 2019

S takymto muzom by som urcite nezila a to este nemate deti. Cim skorej odneho prec.

anabella111
11. júl 2019

@mirka912 ...a načo Ti je taky muž? Jeho lakomstvo vylucuje aj priatelstvo ku Tebe a aj lasku. To ..ze si sebestacna..neznamena...ze ti moze byt dost dobry aj lakomec. To ..ze ta to uraza..je zdravy pocit, lebo on Ta uraza. A rovnako bude urazat aj svoju rodinu...s lakomstvom suvisi aj vypocitavost...a vskutku cely zivotny postoj. Vsetko vo vasom zivote bude lakomstvo ovplyvnovat. Kto je lakomy....ten je málo dobrý. A nakoniec...lakomec ani nemoze byt pritazlivym muzom. U mňa osobne to bola jedna z prvych veci..ktore som na muzovi preverovala. Lebo ak by mal modlu v hmote...bol by mi nanic. Lakomec je totiz ten najchudobnejsi..z chudobnych...☺

jamatkaroka
11. júl 2019

Mňe by až tak nevadilo to že je lakomy, no ak ti povie že sa s tým musíš zmieriť alebo si nájde inú, znamená to že mu na tebe veľmi nezáleží. Vo vzťahu sú predsa dvaja a on úplne kašle na tvoje pocity a prežívanie. To už je vážny problém.

maminuska
11. júl 2019

@0silvia0 no ale prečo sa takéto témy množia ? Prečo pribúda takýchto mužov ? Lebo to my ženy dovolíme . Takýto muži by mali patriť medzi odpad od začiatku s nemožnosťou sa reprodukovať a pripúšťať k sexuálnemu aktu .
Ale keď každej druhej je blbé si podľa dnešnej doby dať zaplatiť aj kávu , lebo už by bola zlatokopka a neviem čo ... nuž potom sa nie čomu ani čudovať.

barborka291
11. júl 2019

@maminuska vies ako sa hovori, laska je slepa.. preto aj takito maju sancu sa "mnozit" lebo kym na to ta zenska pride, uz je neskoro...

ruzasipova
11. júl 2019

Jedna vec je nežiadať a druhá nič nedarovať z lásky. Každopádne, v budúcnosti s ním budeš mať veľký problém, ak ty budeš doma s dieťaťom a on v práci, lebo z tých peňazí nevieš byť sebestačná ani ty a nie to už ty+dieťa. Tak sa ani neoplatí mu nastaviť zrkadlo a nič mu nekúpiť, to nepochopí. Proste utekaj čo najďalej, bude horšie.

maminuska
11. júl 2019

@barborka291 do takýchto osídiel zväčša spadnú submisívne ženy, pretože silná racionálna baba do takéhoto vzťahu jednoducho nevstúpi . Ak by si môj frajer vypýtal na rande drobné na kávu alebo to čo som zjedla na večeru bolo by to prvé a posledné rande. Toto s mne teda chvalabohu nikdy nestalo .
Lenže mnohé mladé baby zdeformované prefeminizovanou dobou toto považujú za úplne normálne . S tou samostatnosťou a nezávislosťou sa to ženie do takých extrémov že potom dostávajú šancu aj takýto pseudosamci.

barborka291
11. júl 2019

@maminuska niekedy to tí chlapi na zaciatku hraju a az ked je zalubena, zacnu ukazovat pomaly svoju tvar. No bohuzial, nie kazda je taka osobnost, aby odolala alebo zbadala vcas varovne signaly.

maminuska
11. júl 2019

@barborka291 ano tomu verím , ale lakomec sa zväčša podľa mňa prejaví od začiatku .

renatka1985
11. júl 2019

Nohy na plecia a utekaj

vendulka80
11. júl 2019

Kopnúť do zadku s rozbehom a viac sa ani neotacat. Moja sestra si napriek takýmto varovaniam podobného zobrala lebo zalubena, zaslepená a oci sa jej otvorili uz hned na vlastnej svadbe ked bolo treba vyplácať hudbu atd. A trapi sa s debilom doteraz. Ked zostala na rodicaku tak konecna. Ked chce kupit detom topanky z cinaka tak musi upiecť tortu na zákazku. Takze ti radim utekaj lebo vsetko sa da prežiť ale ozrana a lakomca neprežije nikto.

mala_katie
11. júl 2019

@mirka912 utekaj od neho.. márne si myslís, že sa to zmení.. teda zmení..k horšiemu.. ono sa to síce dá naučiť, ale teda nejak úprimne to nebude.. viem o čom hovorím.. ja som sa snažila,vzali sme hypo, vzali sme sa, snažili o bábo, rozišli sa, odišla som s holou ritou, lebo on si z ušetrených peňazí prerabal, čo nemusel minúť a ja som na neho a jeho rodinu vlastne všetko rozdrbala.. som si mohla radšej odkladať a užívať s niekým čo za to stojí..

zizzinka
11. júl 2019

V tomto pripade by som sa s nim rozisla z fleku!

mirka912
autor
11. júl 2019

Preto s nim deti nechcem mať, uvedomujem si že by som na to dieta musela byť sama, nepočítam s nim do budúcna aj som mu povedala nech si hľadá chamtivu žensku podľa seba či takú najide a že ja sa budem tiež spoznávať s inými a hlavne normálnymi chalanmi on na to povedal ok, som mu povedala som s tebou do vtedy kým nenájdem ineho lebo iba vtedy budem mať odvahu odísť od teba že on to má rovnako, najlepšie zabudneš pri inom, aj keď viem že sklamaná žena nevníma možno ani to že natrafila na ďalšieho grazla

barborka291
11. júl 2019

@mirka912 pane boze ty chces cakat kym si najdes ineho? Az potom odides? To budes zas zaslepena, pretoze pojdes zo vztahu do vztahu, to je riadna somarina, prepac...

deti95060810
11. júl 2019

vrátiť 25 centov? choré...nech sa dá liečiť .

mala_katie
11. júl 2019

@mirka912 ako divné riešenie.. a na toto pristal? No divné.. očividne mu na tebe nezáleží ani omylom..a ani tebe na ňom.. ak si sebestačná odidi aj bez toho, že sa niekto objaví.. btw, ak by si si niekoho reálne našla, budeš tá krava, čo ho opustila kvôli druhému 😃

jamatkaroka
11. júl 2019

@mirka912 Ak od neho odídeš teraz keď nikoho nemáš, len ti to prospeje. Zistíš aká naozaj si keď si sama a nie pod vplyvom partnera. Nepatríš predsa medzi ženy ktoré nedokážu byť samé. Alebo áno?

mirka912
autor
11. júl 2019

Máš pravdu potrebujem byť istý čas sama dať sa dokopy a keď príde ten pravy6tak príde keď nie tak nie, lepšie byť sama ako zas sklamaná

seva22
11. júl 2019

Fuuuj hnus taký chlap... prepáč za úprimnosť...keď už aj 25 centov si od teba pýta tak to je sila!!!

drop755
11. júl 2019

moj byvaly si odomna pytal na benzin aj ked sme sli na nakup potravin vzdy, ja som ho vzdy potesila niecim cestou z roboty a on nic nikdy, bol jedinacik sam mi povedal, ze je lakomy, trpel ked mi musel nieco kupit za svoje peniaze a nieco zaplatit, mal pracu v ktorej mu nevyplatili vyplatu asi 3 mesiace a platila som najom ja sama z mojho platu a vsetko ostatne...no a preto to je byvaly :D nebola by soms nim a radim to aj tebe nebudes stastna

julka828
11. júl 2019

@0silvia0 ale to ze bude robit to iste co on nebude k nicomu... on sa aj tak nezmeni on je prosto taky. Tito ludia sa nemenia nejako to maju v sebe a ozaj sa neoplati s nimi zostavat ak teda nie si dvaja rovnaki ktorym to vyhovuje 😊

seva22
11. júl 2019

@mirka912 to fakt ste si úprimne povedali že budete spolu len kým si nenájdete niekoho iného??? To ma aký zmysel strácať čas s niekým s kým nepočítas do budúcna ? Keď ti ani keks nekúpi? Nestojis mu ani zato aby ti kupil blbu sušienku predpokladam,keď si od teba pýta 25centov...to nemáš žiadnu sebaúctu???

jajka257
11. júl 2019

@mirka912 uprimne? Prec od neho, ale ze sprintom....

natalienka12
11. júl 2019

@mirka912 Urobit hrubu ciaru a koniec. Uz vcera bolo neskoro.