Ahojte baby. Čím asi tak začnem...S priateľom som sa zoznámila pred piatimi mesiacmi (láska na prvý pohľad). Bol neskutočne milý, vtipný, proste super chalan. Začali sme sa spolu po nociach stretávať. Má vlastný byt takže sme väčšinou chodili k nemu na vínko a pozerali sme v objatí telku až do rána, poprípade sme sa prechádzali po dedine. Počase sme chodili aj k nám (bývam s maminou). Od Nového roka bývam uňho. A vlastne tu sa to všetko začína......stratila som všetky moje kamošky pretože ho neznášajú a práve preto som sa rozhodla zdôveriť sa vám tu.
Som zúfalá....odkedy bývam uňho neustále je na mobile, na notebooku mne sa vôbec nevenuje a ja neviem čo mám robiť :( stále hrá nejaké posraté hry a mne to už maximálne lezie na nervy....raz mi na to povedal iba toľko že si budem musieť zvyknúť..ale to nieje všetko...včera po nočnej o pol 5 ráno mu cinkla smska a on sa usmieval jak pripečený. Nezmohla som sa ani na slovíčko lebo ma to dosť zaskočilo...už ako mám stále nervy alebo necítim od neho tú lásku tak som sa cestou domou rozplakala..neplakala som veľa ale slzy mi vyšli. Keď sme vystúpili z autobusu v kuse mu cinkali smsky...zapálila som si a až potom si všimol že mi niečo je tak mi dal konečne po celom dni pusu. Ja viem možno toto celé vyznie blbo ale proste ja ho tak ľúbim jak koňa a už neviem čo mám robiť aby si ma všímal. Dnes sa chcem s ním o tom porozprávať ale strašne sa bojím čo mi na to odpovie alebo či nebude nahnevaný že si niečo domýšľam. Buď ma povzbuďte alebo kľudne mi napíšte váš názor čo by ste robili na mojom mieste. Ďakujem že som sa aspoň vám mohla zdôveriť.
@amonet zase niesom na všetko sama pomáha mi aj upratovať, prať niekedy aj variť ale toto na vytáča strašne :(
@daduska6199 ak ti toto staci k spokojnemu vztahu tak nuz🤷♀️ mne by nestacilo,
@amonet veď to že nestačí 😞 necítim tú lásku z jeho strany, pripadá mi jak malé decko keď len čumí do toho notebooku 😞
je ti toto treba? Po 5 mesiacoch by som čakala, že by ste mali byť obaja ešte zamilovaní, ružové okuliare, všetko vo vzťahu super. Ty s ním 2 mesiace bývaš a už si preňho na vedľajšej koľaji, lebo však hry sú dôležitejšie. SMSky v kuse, o divnom čase a s divným úsmevom môžu byť hocičo, ale povedzme si na rovinu, už máš chrobáka v hlave, či to nie je nejaká iná. To chceš naďalej rozmýšľať ako upútať jeho pozornosť a zvykať si, že prednejší je mu mobil a pc? Zamysli sa, ako by taký život vyzeral, keby ste to niekedy v budúcnosti dotiahli až na dieťa - aj to uňho pôjde bokom, lebo však hry? Keď už ho tak veľmi ľúbiš tak si s ním skús sadnúť a ďalšie fungovanie vo vzťahu si vydiskutuje, ale ak nebude mať snahu tak odíď, inak sa kvôli nemu ešte veľa naplačeš...
Máš 23, vyzeráš dobre. Už by som mala zbalené. Buď vďačná, že sa ukázal už teraz a pekne si prečítaj príspevky 30-40 ročných žien, ktoré na tieto varovné signály nezareagovali, ako teraz dopadli.
@daduska6199 veeeelmi odporúčam vypočuť si podcast Ako si nezobrať teľa. Prvá časť - 10 spôsobov ako vstúpiť do zlého vzťahu. O tom, či je schopný milovať. Lebo vzťah je niečo nádherné a keď počúvam aj niektoré moje kamošky, ako to majú ťažké, je mi to strašne ľúto... U nás je to o jednote, priateľstve, smiechu, objatí aj po rokoch manželstva (nielen pri sexe), ...... https://podcasts.apple.com/sk/podcast/10-spôsob...
Byvate spolu len 2m a on sa radsej hra hry a ty sa tam citis ako kus nabytku? Vsetky kamosky si stratila koli chlapovi co poznas 5m? Strasne ho milujes preco ???? ? Ci preco stracas cas vo vztahu kde nie si lubena? Nie si . To snad vies. Lebo takto sa milujuci chlap nechova. Ty si masochistka? Toto je on . Tebto chlap co si Ta k sebe nastahoval a radsej hra hry ten “uzasny” co si sa zalubila neexistuje. On nema zaujem stebou travif cas len exjstovat. . Snazil sa ziskat si Ta. A uz Ta mà a v momente mu padla maska. Keby si venovala aspon polku energie ktoru venujes “milovaniu” tohto cloveka sebe ,tak by si vedela ze toto nie je pre teba dobre. Chod spet k mame cim skor tym lepsie. Najdes si niekoho pri kom sa nikdy nebudes citit neviditelna.
@daduska6199 ahoj a preco ho neznasaju tvoje kamosky?
@daduska6199 Poznáte sa 5 mesiacov a od Nového roka u neho bývaš?No nebolo sa treba k niekomu nasackovat po pár dňoch.
@daduska6199 zbaliť sa odísť.. Myslím si ze takýto vzťah ti za to nestojí... Mat závisláka na mobile, koniec.
A prečo ho neznášajú tvoje kamosky?
@daduska6199 chyba ti sebaucta. Prahnes po tom, aby si ta vsimal a on vie, ze ta ma istu. Zacni mat viac rada seba ako jeho a najdes odpoved.
Tak mozno na odlahcenie, stavaju sa aj horsie veci, ktore sa tykaju rozpadu vztahu. Ak to este nie je uplne stratene medzi vami mozno by stalo za pokus to nejako zachranit ale nech preto nieco robi aj on lebo o teba pride.
@daduska6199 tvoje kamarátky ho neznášajú, on je v kuse na mobile a PC, zrejme nie si jediná v jeho živote, ešte stále ti nebliká kontrolka? Mne by už svietil maják a húkala siréna.
@athom úžasná rada, fakt. Zrejme nepozerá celé hodiny baby, ale hrá hry, s tými neviem, ako by súperila. A ak by som mala súťažiť s nejakými virtuálnymi vyretušovanými kráskami o pozornosť muža, tak sa na neho rovno vybodnem.
@daduska6199 bože ženy, to fakt máte niektoré v tých hlavách úplne prázdno? Ste spolu 5 mesiacov a už teraz trávi všetok čas na mobile a počítači. Kedy ti dôjde, že toto nie je vhodný partner do života? Až keď budeš mať 2 deti a budeš na všetko sama, pretože on aj vtedy bude tráviť všetok čas na mobile? A veru nie, toto by som nijak nezachraňovala ako tu píše jedna. Ľudia, ktorí sú spolu 5 mesiacov majú byť ešte nalepení na sebe. Ak po 5 mesiacoch chlap radšej trávi čas na mobile ako s priateľkou, tak tam nie je nič, čo by stálo za záchranu.
@daduska6199 pozri čo riešis po 5mes, čo budeš riešiť o 15r? Že sa od mobilu ani nepohne?
@daduska6199
Chapem ze asi zijes niekde na dedine a chces sa vydat, lebo tvoje kamosky sa uz vydavaju, ale toto?
Vidis tu jedinu odpoved, ktora by "chapala" spravanie tvojho priatela?
On ma proste svoj svet, bud to akceptujes alebo odid.
@jancazvalova Ale prosím ťa, ak toto robí sám od seba tak je len otázka času kedy by takéto správanie začal robiť znova a horšie. Sú neskutočne krátko spolu na to aby sa k nej správal takto. Môže po dohovore nejaký čas hrať divadlo a snažiť sa, ale načo? Najlepšie je fakt odísť, keď sa jej ešte smeje a ignoruje. Je mladá, nepotrebuje si takto komplikovať život a zachraňovať niečo čo nemá perspektívu.
Ale noo taak, ruku na srdce, kazda z vas co tu pisete, nikdy ste nepadli v zivote na hubu? Vsak ona zisti, co je zac... Len si tym musi celym prejst, popalit sa. Ona vie, ze je to nevhodny partner, ale este ma ruzove okuliare a nechape, ze je to zaciatok konca. Ved on toto, ved on hento... Ja som v tom veku tiez bola sprosta a teraz mam dvakrat viac rokov a doma ma na rukach nosia. Musi si tym prejst a poriadne sa zranit, az potom pochopi.
no clovek sa uci na vlastnych chybach, niekedy rady z okolia idu jednym uchom dnu a druhym von 🙂
@janetinka27 to vôbec neviem 🤷♀️
@daduska6199 jednoznačne rozchod.
Jednoznacne rozchod, na co ti je takyto chlap?
A ze si musis zvyknut?
Nech si on zvykne ze si zasluzis lepsieho
Daj na siesty zmysel, z tohto nic dobre nebude
Baby ja neviem. Skoro všetky mi tu píšete že rozchod. Áno som zaľúbená až po uši ale skúsim sa s ním dnes porozprávať a uvidíme čo mi na to povie. Keď mi povie zase iba to že si mám zvyknúť tak odídem 😞 ja už som sa natrápila v živote dosť. A to mám len 23 (týranie od otca keď som bola malá, gemblér, ďaľší ma vyfackal po štvorročnom vzťahu a posledný bol skôr ako môj kamarát=žiadny sex, nič). Už som dúfala že aspoň tento bude normálny. Najväčší šok keby sa s ním rozídem by bol pre jeho rodinu lebo tá ma zbožňuje. Ale keď on nejaví žiadny záujem tak neviem načo by som mala zostávať v tomto vzťahu...uvidíme porozprávam sa s ním dnes a dám vedieť ako to dopadlo.
@daduska6199 Z osobnej skúsenosti viem, že potrebuješ nájsť si psychológa. Lebo potom stále budeš si hľadať takýchto toxických či nevhodných partnerov, kým si nezačneš vážiť si samu seba a svoj čas.
@kandelabra úplne súhlasím
@daduska6199 som zvedavá 🤞
zbalila sa a sla prec, vztah je o dvoch, vies si predstavit ze budes vzdy na vsetko sama? nie kazdy vztah je na cely zivot niektore ta maju naucit lubit samu seba skor ako nejakeho chlapa🤷♀️