Ahojte. Chcela by som sa s vami poradiť ohľadom môjho vzťahu.
Aký máte názor na to keby bol Váš priateľ s vami málo? Pretože my sme na začiatku (pár mesiacov) a nie je to také aké by to podľa mňa málo byť. Má veľa práce a potom je unavený.Na prechádzke/rande sme neboli už dlho, no bol aj chorý, čo samozrejme chápem.
Ale väčšinou je to tak, že sa vidíme len večer, prespí u mňa alebo ja u neho(bez sexu), ráno ide do práce a potom sa nevidíme aj 3 dni a viac. Ja mam v jednom týždni veľa voľna a v druhom menej,tak sa vidíme možno raz za týždeň v tom druhom týždňi(aj to na noc).
Vôbec sa nemáme šancu spoznávať. Keď mu to poviem, tak jeho odpoveď je, že on so mnou chce byť, že to tak vôbec nie je.
... Ale má toho veľa, veľa práce.
Chodím von s kamarátkami, som s rodinou a svoj čas sa snažím naozaj využiť naplno. Ale on mi tak veľmi chýba.
Nemám s ním skoro žiadne zážitky, pritom mne stačí tak málo,len byť s ním.Aj keby sme len na kávu išli cez týždeň, že ma pozve po jeho práci. Mám pocit, že nie som pre neho tak dôležitá, aj keď on tvrdí, že áno.
Niekedy sa predbežne dohodneme na dni a on to v ten deň zruší, že má toho zase veľa aj doma si musí porobiť,ale veľmi ho to mrzí.
Dnes sme mali byť spolu, ale nie sme.
Lebo sme sa pohádali opäť kvôli tomuto celému 😞
A už to nedávame nejako.
Podľa mňa by sme na začiatku mali po sebe túžiť a tešiť sa jeden na druhého. Aspoň ja som na tom tak a vždy ma to potom sklame. Viem, že má toho veľa a nemám už 15 rokov, ale je to pre mňa ťažké.
Nepotrebujem s ním byť každý deň,ale toto je zase veľmi málo.Veľakrát som toto s ním už riešila a boli dni kedy sme naozaj boli spolu viac,lenže ja by som chcela aby to sám chcel a chcel byť so mnou a nie preto, že som smutná, alebo aby mal pocit, že to vyžadujem(čo nie je pravda).
Viem, že každý vníma vzťah inakšie a každý to má inak nastavené. Dá sa ale takto fungovať? Ja už nechcem nič riešiť, chcem aby to bolo všetko super a také prirodzené.
Urobil pre mňa veľa krásnych vecí a vážim si ich veľmi a veľmi mi na ňom záleží.
Keď už teraz, na začiatku, nie si šťastná, rozíď sa s ním, tam iná cesta neexistuje ... ak budeš tlačiť na pílu, robiť mu výčitky, tlačiť na neho, nechá Ťa on ... vždy lepšie, keď na Teba nemá čas kvôli práci, ako keby ho nemal kvôli kamarátom, iným ženským atď.
Už teraz to nefunguje. Nie si jeho priorita, ak by chcel, určite by si vedel nájsť viac času
nie je to prirodzené, že v začiatkoch vzťahu nerobí všetko pre to, aby ste spolu boli čo najviac. Keď máš pochybnosti už teraz (aj aj by som ich mala, keby zrušil dohodnuté stretnutie s tým, že si musí porobiť), časom to bude len horšie. Nestrácaj s ním čas, ukonči to
Akú má prácu, že je z nej taký unavený? Keď nie si pre neho prioritou v začiatkoch keď je vzťah nový a všetko vzrušujúce, zamilovaný človek urobí všetko pre to aby bol čo i len chvíľku s osobou na ktorej mu záleží..tak neskôr to lepšie nebude.
Aj moj manzel mal vzdy vela prace, aj ked sme spolu zacinali chodit. Ale predsa kazdy sa po praci musi najest napriklad. Tak ma zavolal von na veceru aspon.
Ja to vnímam tak, že keď muž chce, tak chce.... Môj manžel, keď sme spočiatku radili, chodil za mnou 30 km tam a 30 km nazad domov, 1-2x do týždňa. Koľko krát aj len na hodinku, dve. Kebyže ja dovolím, tak by prišiel aj každý deň. Ale to ja som bola spočiatku ta rezervovana. Jediný raz zrušil rande, keď nasnezilo a nevedel sa vyhrabať s autom. Ale teda je možne, že každý chlap je iný. Ale teda pri nom som pochopila, že naozaj on chce.
No....mali by ste este po sebe skakat,v zaciatkoch.
Kazdu chvilku sa pusinkovat,objimat...nemusi byt non stop sex,ale proste vyhovarat sa ze je unaveny,ked ta 2-3 dni nevidi ...
To nie je u nas ani po 13 rokoch manzelstva🤔
povedala by som ti tak, že ak by chcel, spravil by všetko preto aby bol s tebou. proste musí si nájsť čas aj na teba, lebo nie si samozrejmosť, ktorá bude na neho neustále čakať a prispôsobovať sa mu. zváž či ho miluješ až natoľko, aby si to takto zvládala aj ďalej alebo ho opustíš a nájdeš si niekoho, kto na teba budete chcieť mať čas
Ty pracujes na smeny? Podla mna na neho celkom dost vyvyjas natlak tak sa stiahni.. Pockaj tyzden, ci ta na to rande zavila alebo pri najblizsej prespavacke prediskutujte co za vztah to mate
Chlap ak chce byť so ženou, tak po práci uteká za ňou a je mu jedno že je unavený...ja som nikdy nepočula od muža, že je unavený, keď mal byť so mnou
No viem o com píšeš. Ja mam niečo podobné. Tiež sa stretavame len po večeroch. A na takýto vzťah som není zvyknutá veru. Keď som mala pred tým vzťah preplaval by aj Dunaj jak sa povie kvôli mne.Nonstop chcel byť somnou. No toto je o inom a prišli na rad už aj hádky výčitky aj s jeho strany nesedíme si povahovo. Sme spolu 4mes neviem ci sa to zmení ale skôr nie ako ano. Začiatky sú vždy pekne no toto není. Neviem ale nedávam tomu vzťahu dlhú perspektívu...
Zažila som niečo podobné... Bol víkend keď sme od piatku do nedele boli spolu, wau všetko super, a bol víkend keď sa ani neozval, že je doma (práca v inom meste 150km). Bolo to ako na nejakej husenkovej dráhe, raz hore - raz dole... Bola som z toho smutná, zmagorena, veľmi sa mi páčil aj ako človek aj ako chlap, len on bol totálny workoholik :( A raz som teda zaujala polohu mŕtveho chrobáka, neozývat sa a ze bude ako bude, nebudem sa ja vnucovať predsa, ostali sme bez kontaktu, ale keď sme sa náhodne stretli opäť to začalo :( išli sme na čaj pokecat, zase sa to javilo že teda bude z toho niečo, a dokonca sa začal ozývať častejšie, začalo to naberať správny smer, hodinové rozhovory keď bol preč cez týždeň, normálne stretka, večere, dokonca s rodinou ma zoznámil a potom zrazu bum... Ticho... A v smske mi oznámil ze je v Prahe, a ja ze fajn, uži si sluzobku... A on ze je tam súkromne... Vtedy mi to cele došlo že sa vrátil k nejakej ex-ke...ale skoro rok ma takto naťahoval. Veľmi ma to ranilo, lebo sme si ozaj rozumeli ale keď si našli cestu k sebe späť s ex fajn. Len z toho mohol mňa vynechat. Ale stalo sa. Preto ak vidíš ze uz od začiatku to nefunguje podľa tvojich predstav, nezaoberaj sa s nim. Chod ďalej... Iný chlap si nohy dočkáme aby bol s tebou, ver mi...ja keby som mala co i len tusaka že on ešte živí svoju minulosť, určite to nechám tak...
On ta naozaj moze mat uprimne rad a moze mu na tebe zalezat. Ale praca je mu napriek tomu prednejsia. Tak to ma nastavene. Nemusi to byt nutne zle, ak by to aj tebe takto vyhovovalo. Co ale zjavne nie je vas pripad. On sa nezmeni, aj ked to. vobec neznamena, ze je zly clovek. v podstate chapem tvoju beznadej... aj ked sa na hlavu postavis, jeho priority nezmenis. Drzim palce.
Suhlasim, asi na tom nieco bude ze ta praca mu je este prednejsia. Co by ma mrzelo, keby priatel po praci neuteka za mnou, ved ak je unaveny, moze kludne aj pri mne oddychovat, hlavne ze budeme spolu ci nie?
tiez som to mala s novym partnerom podobne. Ocakavala som, ze bude chciet so mnou travit kazdu volnu minutu. On kolko krat uprednostnil oddych, alebo navstevu rodicov. Tiez som to zo zaciatku tazko znasala. On mal vsak so mnou vela trpezlivosti a vysvetloval mi to stale dookola, preco to tak ma. Pochopila som.
U nas zohralo rolu aj to, ze on bol zvyknuty zit ako stary mladenec, mat svoju pohodicku, svoj zabehnuty rezim dna, cize mne sa zdalo, ze sme spolu malo a jemu sa zdalo, ze sme spolu casto.
Ja som prijala to, ze je taky, prestala som to riesit (lebo v kazdom inom ohlade je uzasny. citlivy, empaticky, pozorny, laskavy, v zivote na mna nezvysil hlas, atd...) a teraz sme spolu castejsie a castejsie.
tiez som na zaciatku podlahla takemu vseobecnemu tlaku, ze na zaciatku vztahu maju chciet byt dvaja spolu co najcastejsie a co najviac, inak to znamena, ze ma ten druhy nema dost rad. teraz vidim, ze to tak vobec byt nemusi. ze to plati skor u takych mladasov, este nabitych silnymi emociami. vyspely muzi v strednom veku tieto veci mozu vnimat uplne inak.
ked clovek chce, vzdy si najde cas, aspon na tu kavu, prechadzku , a ak ma aj prace vela,treba hlavu obcas prevetrat, dobre mu to padlo. ked sa on nevie rozhybat, tak ho skus vytiahnut ty, vybehnut na obed z prace, pripadne na tu kavu cez vikend alebo po praci , ak to nepojde , tak to nevyzera ruzovo :/
Odporúčam.knihu "Nie je z teba až tak.paf"😂
Naozaj. Keby ta mal rád a záležalo by mu na tebe, nohy si dolame aby prišiel...
Ja som toto zazila pred par rokmi. Na zaciatku strasna laska, ale postupne to zacalo byt takto, chalan mal narocne zamestnanie, dorabal si externe skolu, stale som pocuvala ako ma toho vela, co som sa snazila chapat, lenze on 4 dni ani nezavolal. Mne to takto vobec nevyhovovalo. Nakoniec sa zacal spravat ako totalny egocentricky magor, vobec nemal ochotu s tym nieco robit, tak sme sa dost skaredo rozisli. A dobre sa tak stalo. Stretla som svojho muza, ktory byval a robil v inom meste a 2-3 x cez pracovny tyzden sa za mnou dohrkal 90 km a rano o 5,00 vstal do roboty a isiel naspät. Vikendy spolu boli uplna samozrejmost. Az ked si najdes niekoho, kto bude o teba naozaj stat zbadas rozdiel. Ked sa dvaja ludia maju radi mozu byt niekolkokrat do tyzdna spolu aj ked su unaveni. My s muzom sme relativne rychlo spolu byvali aj kvoli tomuto. Preco spolu nebyvate?
Zo začiatku by mal práveže robiť všetko pre to aby bol s tebou. Mal by sa ísť za tebou zblázniť, keby si toto napísala po rokoch nepoviem asi nič, ale toto je moc skoro.
Vzťah je vždy o dvoch ľuďoch, musia chcieť obidvaja nie len jeden. A hlavne buď niekto chce alebo nechce ostatné sú len výhovorky. Ja tiež mám priateľa nie dlho a zo začiatku tiež nebol ku mne najlepší a chcela som s ním byť najradšej každý deň ale on ako keby to necítil za potrebu. Najprv ma potreboval spoznať a mal odomňa odstup a tak a teraz sa to už otočilo takže vidím že chce aj on a možno niekedy aj viac ako ja.
Dá sa fungovať akokolvek ak to obom vyhovuje. Dá sa tak fungovať aj ak to tebe nevyhovuje, ale naozaj netuším prečo by si to mala robiť.