Priateľ je sklamaný, že som mu včera nezdvihla videohovor

alicka01
26. mar 2022

Ahoj baby,
prosim poraďte čo mám robiť, priateľ je sklamany, že som mu včera nedvihla videohovor lebo som si potrebovala dokončiť veci do prace a som mu povedala, že dnes si móžeme zavolat...a on mi teraz neustale piše ako ho to sklamalo, ze som nu nedvihla, ze nechcel so mnou volat hodiny, len par minut...ako jasne, spravila som chybu, ale uz neviem ako mu to mam vysvetlit lebo stale ma nechce pochopit

majlo1234
26. mar 2022

Nijak, ak nechape tomu, ze si mala ine povinnosti, tak smola. Zbytocne si z toho nerob tazku hlavu, horsie veci sa deju

lamonita
26. mar 2022

Prosím ta,nič si nevycitaj,čo je on malé decko, keď takúto vec nevie pochopiť??

alicka01
autor
26. mar 2022

@majlo1234 len stale oponuje tym, že ak by sa mu niečo stalo, tak by som mu nedvihla....pracuje v zahraniči

petamich
26. mar 2022

netreba z toho robit dramu, ved jeho to prejde ale nepochopim, preco ked si videla, ze vola si nedvihla a nepovedala, ze mas toho vela a zavolate si zajtra? 🤷‍♀️ pre mna je cudne odignorovat hovor, ked vidim, ze mi niekto vola a obzvlast ak by to bol partner/manzel

dskjhfdlkdjhl
26. mar 2022

Zbytocne je nieco vysvetlovat niekomu, kto nechce chapat. Treba pockat a tak ako sa urazil, tak sa odrazi.

veronikaszabova
26. mar 2022

@alicka01 a co mate 15 rokov preboha? Odduvat hubu kvoli nezdvihnutemu hovoru? 🤦🤦🤦
Ja muza v robote barskedy aj na hodinkach zrusim, ked nemozem volat. A co? Snad sme dvaja dospeli ludia a chapeme, ze sa neda volat kedykolvek si ten druhy zmysli.
Ozaj detinske spravanie.

""ako jasne, spravila som chybu,""
Snad si nechces vycitat, ze si mala inu pracu ako sediet pri mobile

maminkadeticiek
26. mar 2022

Nespravila si ziadnu chybu preboha ziveho!Kolko ma rokov??Kolko mas ty rokov?Teraz ti to mozno pride mile,ze tak velmi tuzi byt s tebou,ze ta potrebuje ale ver ze mi starsie by sme mali uz kontrolky v pozore.Majetnicky,sebecky,podozrievavy,trucovity,manipulator, kedze sa ta snazi presvedcit ze si spravila chybu.Daj si ooobrovsky pozor.Toto ziadny normalny,vyrovnany chlap nerobi.Ziadny normalny.

marca12
26. mar 2022

@alicka01 ja osobne by som zdvihla,pozdravila ho a povedala,ze mam pracu. Otazka jednej minuty.

cacianka
26. mar 2022

Nič už nevysvetľuj, stačí povedať raz, možno 2x že máš niečo súrne a aby si mala kľud ,sústredenie na hovor s ním , tak si chces a potrebuješ niečo urobiť, a keď ti odpadne táto starosť, budeš mať kľud a čas sa sústrediť na krásny a milý rozhovor s ním. Hotovo.
Aj ty mu môžeš povedať že ťa sklamal on, keď nepochopil tvoje povinnosti a odúva sa ako soplavy.
Nedaj sa manipulovať a vydierať ako pubertiaci

maminkadeticiek
26. mar 2022

@alicka01 Jasny manipulator.Co nevidis ako sa ti snazi nieco vsugerovat,a zo seba spravit obet skrz totalnu blbost.Porozmyslaj cintoto potrebujes skor ako budes mat hypoteku a 2 deti na krku.

danulicek
26. mar 2022

Ja napr patrím k tým, ktorí nie vždy zdvihnú, aj keď vidím, že mi niekto volá, ale mám špinavé ruky od cesta, píšem nieco do prace a podobne. A veľakrát aj proste nechcem hneď hovoriť a vysvetľovať, prečo proste teraz nemozem 🤷🏻‍♀️ Mam za to, že nie som otrok telefonu a chvalabohu ešte stále sa môžem rozhodovať, či volat s niekym aktualne chcem alebo nie. Napr pri šéfke si nedvihnut nedovolím, pretože viem, že ak vola, je to potrebne. Ale keď mi vola mama a viem, že to býva (aj keď vysvetľujem, že teraz nemozem) aj na 5 min, tak radsej nezdvihnem. Ale zavolam neskor. Nemyslím, že máš mat prečo výčitky a riešiť, ako by to urobili ini. Ty si sa rozhodla tak a od partnera mi to príde trochu ako vydieranie - že keby sa mu čosi stalo bla bla bla. Uvažoval nad tým, že ak nedvihnes, možno sa čosi stalo tebe? Alebo proste práve nemôžeš no 🤷🏻‍♀️ Nie je stred vesmíru, ani keď je partner

sari24
26. mar 2022

@alicka01 ak niekto je urazený a ide ako mlynček a nechce pochopiť triviálnu vec, tak často krát poviem nech sa postaví na hlavu a viac neriešim. Možno hnusne ale účinné.

lienka.7
26. mar 2022

@alicka01 prosim??? A to ma kolko rokov ten tvoj exot 🙈🙉 5 a pol👌

kitycat
26. mar 2022

Videohovory? AJ mu ukazujes, ci nemas milenca v skrini? 😂

spadnutaslivka
26. mar 2022

manipulátor. na toto pozor

diusqa761
26. mar 2022

Môj chlap tiež pracuje roky v zahraničí a ak nezdvihnem že nemám čas , spím , sme niekde atd alebo nezdvihne on mne tak nerobíme ani jeden z toho drámu 🤦 normálne keď si nájde zmeškaný hovor napíše prepáč ešte som pracoval, bol som unavený po práci zaspal som atď a zavolá keď má čas . Tiež spolu cez watsup telefonujeme každy deň aj aby videl deti , fotky, videá atd ako sa máme ale keď sa mu nedovolám alebo on mne tak to absolútne neriešime však nieje tvoja celodenná robota sedieť na linke keby náhodou sa ozval. Zbytočne precitlivelo reaguje a asi by mi to robilo aj starosti keď takto takú hlúposť prežíva čo by robil pri horších veciach a to s tým "keby sa mi niečo stalo" ti sa akurát snaží hrať na city , koľko mu je 85 aby si ho musela každý deň kontrolovať či je v poriadku?

laurita285
26. mar 2022

Je to kokot a zle to skončí.

walteaa
26. mar 2022

@alicka01 fuha tak na tohto si davaj pozor...nie je to normalne. Toto robia manipulatori. Citi sa "sklamany", len aby si sa ty citila vinna, lebo si si dovolila mu nezdvihnut telefon. Preboha, to je sila.
Ja bezne ked nemozem prave hovorit, muza zrusim, zavolam mu neskor. Nikdy sa na to neurazil, nevycital. Normalni ludia to chapu, ze nie vzdy sa da.
Ale toto, co robi tvoj priatel, je majetnicke, ziarlive, sebecke, manipulativne. To nedopadne dobre.
Mozno teraz sa ti to zda uzasne, ako ta miluje..ale v skutocnosti viac miluje seba, lebo on POTREBUJE, aby si ten telefon zdvihla. Ak by ta miloval, chapal by, ze nemozes zdvihnut a citovo ta nevydieral.
A to hovorim z vlastnej skusenosti. Zial.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lenorky
26. mar 2022

@alicka01 to fakt toto niekto rieši???

vler
26. mar 2022

@zoro9836 tvoj ton " aby sa partnerka naucila ze manzelovi je potrebne zdvihat" sa mi nepaci...

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
spadnutaslivka
26. mar 2022

@zoro9836 je to priateľ, nepíše, že by mali spolu dieťa. A neviem, ale nemôžeš byť otrokom mobilu len preto, že druhá strana to potrebuje. A aj keby mali dieťa, tak sa oň aktuálne stará, kto je pri ňom. Čo by bolo platné, že niekto 600km vzdialený musí nutne v tej sekunde vedieť, že dieťa ide do nemocnice, lebo má slepák/zlomenú nohu/otras mozgu...? Chodila som s manipulátorom a začalo to presne tým, že som si dovolila nezdvihnúť telefón hneď v tej chvíli, ako volal. A bolo mu úplne jedno, aký adekvátny dôvod som na to mala. ... Všetci sa mi snažili pomôcť a ja slepá som nevidela, že je totálny narcis a že v jeho ponímaní mi on robí službu, že sa vôbec znížil a chodí so mnou. A to ródeo, keď som si dovolila povedať iný názor ako on mal. ... Nie, manipulovanie cez výčitky kvôli trápnemu mobilu je vždy len manipulovanie. A on ju podľa popísaného vyslovene citovo vydieral. Ak to ona popisuje nepravdivo, to už je druhá vec. Ale myslím si, že tu je to jasné, len ona to ešte nevidí, lebo ho má rada. Ale bude sa to stupňovať. Raz jej to dojde.

spadnutaslivka
26. mar 2022

@zoro9836 a keby sa jemu tam ozaj dačo stalo, tak ona to odtiaľto aj tak nevyrieši. Ak to on prežije, požaluje a nechá sa poľutovať neskôr a keby to neprežil, tak jemu to už bude aj tak fuk a ona bude musieť žiť s výčitkou, ak nedvihla pre blbinu, alebo jej to bude ľúto, ale bude vedieť, že sa proste vtedy nedalo volať. Proste ľudia sami dobrovoľne zotročujú a nechávajú sa zotročovať telefónmi. Ale nie je to dobré. Sami sebe škodia.

tykat
26. mar 2022

@alicka01 ….nech nefňuka a neľutuje sa, to je chlap? Nic sa mu nestalo, vedel ze mas prácu a budete si volať dnes. Vobec by som sa nenechala takto citovo vydierat.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz