Ahojte, ja viem že je tu takýchto tém veľa ale možno sa chcem len vyrozprávať. Ja som taká sklamaná že mamám normálny život keď vidím dookola šťastné rodinky s deťmi a so skvelými otcami. Prešli ste si niektorá vzťahom/manželstvom s chlapom ktorý pije a gembluje?
aj ty mozes mat taku rodinu a otca pre svoje deti, ale nie s tymto chlapom. Alkoholik alebo gambler samo o sebe je hrozne, nieto este naraz. Na co ti je taky vztah? Lubis ho? Dokazes si ho este vazit? Veris mu?
To dieťa, čo máš na profile, máš s ním?
Baby, je to fakt na dlho toto celé.. mám s ním 2 deti.. 4r. a 1r.sme spolu 7 rok a nie sme zobraty.Samozrejme že ho ľúbim ale toto je už moc čo nacvičuje.. hlavne deti budú musieť normálne žiť.
A to si fakt myslíš ze s takym muzom ta caka šťastný zivot? Si na omyle, len trapenie a vecne riešenie financii. Takého muza by som si nevážila a tym padom ani nemilovala.
@daniela123321 lubis ho? A koli čomu?
@daniela123321 uff ja by som taku neistotu nedala. Radsej sa ma zaciatku hecnut ale aspon by si mohla ratat s nahradnym vyzivnym ked uz nic ine..
@daniela123321 a pred deťmi bol úžasný chlap a až teraz sa, takto zmenil však 🤦♀️no veď koník je plný takýchto osôb, snáď tie ostatné čo používajú rozum chodia na iný portál lebo inak už fakt neviem 🤷♀️
@daniela123321 velka vyhoda je ze nie ste zobrati, teda nemate BSM - jeho pripadne dlhy nie su tvojimi dlhmi. planuj ale strategiu ako sa osamostatnit, ak nema volu to riesit (co asi nema), tak to nikdy lepsie nebude.
@kakawah To je dobrá otázka.. keď sa nad tým zamyslím tak ani neviem či ho ľúbim.. ja viem som hlúpa že som už dávno neodišla.. v kútiku duše som myslela že sa zmení ale nemá to význam.
@damtiporiti Nie bol fakt normálny.. az keď mal malý rok som sa dozvedela že prehral peniaze a spláca si dlh. Kedze dobre zarobí ani som o tom nevedela. Potom začalo popijanie ale nie v takej miere keď som otehotnela druhý krát a už to začalo.
@meluela Mám veľkú podporu u mojich rodičoch.. takže kým nepôjdem po RD naspäť do prace by mi aj finančne pomohli.
@daniela123321 tak to je super ked mas podporu tvojej rodiny, mozes robit aj radikalne rozhodnutia a napr. ho postavit pred volbu ze bud liecenie alebo sa moze pobalit ...
@daniela123321 keby chcel zmenu ide na liečenie. Ty ho nelubis. Lubis možno pekne chvíle ktore ste zažili, je to stereotyp, bojis sa zmeny.... Ako moze zena ľúbiť alkoholika a gemblera? Veď to je cista nezodpovednosť. Ktora chce žiť s nezodpovedným muzom?. Co ta s nim caka? Pobalila by som mu igelitku a papa.
@meluela Teraz nás čaká dovolenka potom oslava malých.. a bude sa s jeho rodinou riešiť co sa deje že má problém ze bud pôjde na liečenie alebo zbohom.Oni o ničom ani len netušia keďže sú z opačnej strany SR
@daniela123321 tak ho nechaj tak a chod k rodicom. Iné nemajú kde ist a chceli by.
@daniela123321 drzim palce
@kakawah Áno, viem je to riešenie ale nie dlhodobé..malý mi chce spať len doma.. keď niekde spime tak plače že chce ísť domov. Najlepšie bude keď sa on odstahuje
@meluela Ďakujem ❤️
@daniela123321 no a ten byt je tvoj? Kedze nieste manželia. Inak on to chce nejak riesit?
@kakawah Nie byt je nájomný.. len sľuby a sľuby a nič z toho.. on by aj chcel riešiť ale už má problém ze to sam určite nevyrieši. A asi máš v tomto pravdu ze sa bojím zmeny
@daniela123321 je to ťažké, viem...ale mas podporu v rodicoch. Su ochotní ti pomoct. On nech sa ide liečiť ktovie, mozno sa polepši, aj ked ja moc takym neverím. Ja len pisem z pohľadu zeny, ktorej muz si da občas pohar vina, na oslavu a z oslavy autom, nepotrebuje pit. A čo sa tyka gemblerstva, nikdy nic take neskusal. Neviem si predstavit zit s takym ako je tvoj. Proste muz co ma rodinu toto nerobí. Daj si šancu zit normálne, urcite si mlada a mozes ešte niekoho stretnúť.
@daniela123321 ďalšia masochistka...koľko rokov chces.cakat,kým.sa.zmeni? Alebo ides čakať,kým nepredá aj kociar pre.dieta na chlast....Pane Bože...ako.niekto.dokaze ľúbiť takýchto luzrov?
@daniela123321 ale uvery s nim hadam nemas? ani si ho neber.. ze mas 2 deti este nemusi byt katastrofa.. co uz.. len si ho neber.. a ak si tak uz urobila rychlo zrus BSM... aby si bola ako tak ,,slobodna,, a nemusela sa bat buducnosti... kolko vydrzis tolko vydrzis.. a ked dospejes k nazoru ze chces odist tak jednoducho vezmes deti... a bez obzerania pojdes a zacnes odznova.
@daniela123321 je chorý človek, len tak sa nezmeni. Buď liečenie, alebo rozchod. Tam niet čo riešiť. A bez ohľadu na to, daj si prepísať majetok na seba a stanoviť výživné na deti, keď zacnu exekúcie, aby si neprišla o všetko.
Zbalila by som caky paky a utekala prec. Poziadala na sude o zverenie deti a vysku vyzivneho. Dovi... s takym ta necaka kludny zivot🤨
už dávno mal byt ex a prethrat všetko čo sa dá, nikdy neprestane hrat ,vždy bude abstinent, a ked sa zoberiete naseká dlhy budeš ich aj ty splácat , chce sa ti to ???
@macekovam Nie nemám s nim žiadne úvery.. všetko má on na seba.. a ani zobraty niesme
Ani by som si s takým nezačala. Bež kým je čas, taký chlap nestojí za nič. Je to môj názor.