Priateľ hrá automaty

23. dec 2024

Ahojte, nejdem si ani vyliať srdce ako utvrdit sa v tom ze robim dobre, priateľ už raz mal problémy s automatmi, dala som mu ešte jednu šancu vraj sa pôjde liečiť a bla, bla, mame spolu hypotéku a som tehotná, dlhé roky nehral a teraz ako som nastúpila už na matersku prehral veľký obnos peňazí, odišla som od neho lebo s týmto ja nechcem mať nič spoločne, ale on aj jeho rodina ma bombarduje že to neni kvôli tomu ale že niekoho mám, že to dieta neni jeho a že som sebecka, že dieta bude bez otca, ale nikto z nich nechápe že to je kvôli tomu že hra, prehral všetky svoje uspory, výplatu a teraz ja budem musieť platiť hypotéku, niečo mám našetrené ale sama to neutiahnem, on sa len opúšťa, chce sa zabiť každý druhý deň, že sa mám vrátiť a on to isto napraví a keď mu poviem že sa nechcem vrátiť tak za vsetko môžem ja lebo ja to s ním už nechcem skúsiť, ja mu nedovolim napraviť to, úplne som zúfalá a jeho mamina ma už minule čakala pred domom že bude len moja chyba keď sa jeho syn zabije a ja som svina že za vsetko môžem….

rozculena
23. dec 2024

sviňa je on a povedala by som to aj jeho matke.

mondolina
23. dec 2024

nedaj sa.

januska12323
23. dec 2024

Zablokuj si ich všetkých, nepotrebuješ teraz žiadne drámy. A áno robíš dobre.

petulda333
23. dec 2024

Robis dobre a cim skor riesit tu spolocnu hypo

gribka1
23. dec 2024

Buď silná, nedaj sa znova obalamutiť. Už tým, že zvaľujú chyby na teba je vyhliadka ako to bude vyzerať vždy.

martinka13
23. dec 2024

Odstrihni sa.

rorino
23. dec 2024

Drž sa,jeho mama je asi vysunutá,keď ho bráni a ty čakáš jej dieťa.Ak ťa znova bude otravovať,tak jej povedz,že ty len chránia svoje dieťa,ktoré je na rozdiel od jej syna plne odkázané na teba a on ti to len komplikuje a má čas na háku.

sevrin
23. dec 2024

Mňa by zaujímalo, kde konkrétne si splašila takého ideálneho partnera na spoločnú cestu životom?

diewcatqoo
23. dec 2024

Ved ked dieta podla nich nie je jeho, tak ako ti mozu hovorit, ze bude vyrastat bez otca? Neseru si do huby trochu? By som im povedala, ze ved nebojte, otca ma 🙂

danieli
23. dec 2024

Pockaj mate spolu hypoteku a ty si odisla a platis jeho byvanie? Ci ako tomu mam rozumiet? Toto by som riesila ako prve

autor
23. dec 2024

@danieli mame hypotéku ale platím ju lebo som spoludlznik, inak by som figurovala ako neplatič a isto si budem musieť do budúcna brat hypo, nesúhlasí s vynatim z hypotéky z tohto som v strese lebo miesto uznania si chyby len mňa obviňuje

gribka1
23. dec 2024

Rozvod a súd rozhodne, asi sa s ním normálne nedohodneš.

autor
23. dec 2024

@gribka1 chvála bohu niesme manželia

gribka1
23. dec 2024

Jaaaj, chvalabohu. Tak právnika, mám obavu, že tam dohoda asi nebude, budú tí robiť zle.

zabenka97
23. dec 2024

Citové vydieranie a nie neprestane s tým

rozculena
23. dec 2024

a nehnuteľnosť je na teba?

autor
23. dec 2024

@rozculena pol na pol práveže

sissy27
23. dec 2024

Vyriesit hypo cim skor - podla toho kto mate ake moznosti, tak si ju vezmite na seba a druhy nech sa odstahuje, alebo predat nehnutelnost a vyplatit hypo. Dieta do tvojej opatery a jemu sudom stanovit vyzivne.
A nech sa aj zabije ked chce, tvoja chyba to urcite nebude. Co si jeho mater vychovala, to ma a moze si ho doma chovat dalej, to jej kludne povedz ked bude zase na teba utocit.
Utekaj dievca, rychlo a daleko, a neobzeraj sa.

veronika2316
23. dec 2024

Určite robíš dobre predaj dom/byť výplat hypotéku a ak sa ti dá ísť k rodičom tak to dočasne urob

kiki68
23. dec 2024

Ignorovat ich, ked nevidia, ze syn ma problem, riesit tu hypo

danieli
23. dec 2024

Urcite ries to byvanie a hypoteku, nemozes predsa ty platit vsetko a on mat polku domu🤷‍♀️dobreho pravnika aspon poradit ake mas moznosti, k tej samovrazde, no citove vydieranie on aj jeho rodina, aj na mna to raz skusal daaaaavno daaaavno byvaly priatel, dodnes ho ten slubeny vlak nepresiel🤷‍♀️nezodpovedas za to, co sa on rozhodne spravit so svojim zivotom, posobis ako silna a rozumna zena, rozhodnutie odist od neho bolo spravne, len tu hypo dotiahni do konca, aby si to za sebou netahala ako gulu na nohe

autor
23. dec 2024

@danieli rozumná po tomto neviem….

flatwhite
23. dec 2024

Zena utekaj od neho a to cim skor! Pories potrebne veci a hajde od neho! Zila som presne s takymto clovekom dva roky, dlhy a hanbu akurat narobil a jeho mater si ho tiez len obranovala. VOBEC ! Takyto clovek sa nezmeni, obycajny zavislak plus toto jeho citove vydieranie ze sa zabije … drzim palce!

danieli
23. dec 2024

Ale ano, vela zien si tu dusu vyleje, ale krok k lepsiemu uz nevladzu urobit, nevzdavaj sa, ak mas co i len jednu jedinu osobku, co ta podrzi, mas vyhrate, ries financie lebo s drobcom to bude narocnejsie, do tohto sa vsak nevracaj, cakal by ta zivot z dlhu do dlhu a nie vlastnym pricinenim, to si ziadna z nas nezasluzi

betulinka1
23. dec 2024

No v prvom rade by som jeho rodine pi blbých rečiach napisala, ze ty z materskej platis komplet hypo, lebo ich uzasny synacik je neschopný gembler. Tak nech platia za gemblera aspon polovicu hypo. Toto budes mat velmi tazke doriesit. Tak snad ti nebude robit problemy.

sissy27
23. dec 2024

Autorka, presne tak ako pise @danieli - ak si si prisla po radu a si odhodlana od neho odist, tak ano, si rozumna a ja dufam, ze naozaj si 🙏 on sa nezmeni, este ked aj rodina ho podporuje v tomto spravani…
Nerozumne by bolo zostavat s nim co len o den dlhsie a aj ked to teraz vyzera vselijako, tak bez neho ti bude len a len lepsie.

autor
23. dec 2024

@sissy27 odišla som už sú to 3 týždne, teraz som dostala správu že zajtra on už Vianoce nezažije

enmery
23. dec 2024

Tak nezažije. Aspoň ušetríš na právnikovi. Nenechaj sa citovo vydierať. Ty už rieš iba právnika, aby Ti pomohol širokými lakťami doriešiť hypo a zbohom manipulatívny závislý psychoš a jeho vyšinutá rodina.

daniela1911
23. dec 2024

Autorka, určite sa nenechaj vydierať. Neustupuj. Máš možnosť žiť normálne a všetko zvládneš. On by ťa zničil. A tri týždne? Budem hnusná, ale už mohol byt 10x mŕtvy. A jeho rodina je tiež jeblá, keď namiesto pomoci synovi, budú tehotnej žene robiť zle. Prosím ťa, choď ešte medzi sviatkami do banky a rieš hypotéku/pravnika.
Ešte prosím ťa, on ostal v tom byte a ty platíš celu splátku ?

maminkadeticiek
24. dec 2024

Zablokuj ho.Rodine povedz ze je zavisly,gambler,labilny a psychicky naruseny clivek a s takym clovekom nesmie zit tehotna zena ani male dieta.Ked sa zabije,tak je to jeh rozhodnutie.Na 99,9% to nespravi.Ti co to spravit cgcubokolo toho divadlo nerobia.