Priateľ fajčí marihuanu

Dnes o 07:33

Ženy ahojte, príde mi trápne vylievať si srdce na fóre ale moje kamarátky mi v tomto veľmi príkladom taktiež nejdú. Mám 5 ročný vzťah, tento vzťah je môj prvý vážny vzťah so všetkým, už spolu bývame rok a pol. Už keď som sa s priateľom spoznala vedel si zafajčiť trávu, ale nikdy to nebol taký extrem ako teraz. Teraz fajčí od kedy otvorí oči až kým nejde spať. Ovplyvňuje to v našom vzťahu množstvo aspektov, od intimnosti ktoré takmer nemáme keďže sa mu nechce a aj mu z toho riadne klesa testosteron, cez to že často len vylihuje a nič nerobi a život s ním na to, že sme tak mladí je nezáživný. Môj problém ale je ten, že tento chlap je ku mne inak nesmierne pozorny, stara sa o mňa po citovej stranke, robi tie maličkosti, ktoré v dnešnej dobe ťažko nájsť. To húlenie ma dosť trápi a on to aj vie, už pár x som si zbalila veci, že odchadzam a on s tym na chviľu od strachu prestal...asi 3x sa tak už stalo, no stále sa k tomu po čase vráti a ide si cely deň. Jeho deň je: hulenie, robota, papať, ľahnuť, hulenie. Bije sa to s tym, že čokoľvek od neho chcem či niekam isť alebo niečo spraviť on to s laskou urobi, je fakt veľmi pozorny a preto sa citim byť seknuta. Na jednej strane s nim nechcem ostať lebo vidim že je to kolobeh s travou, na druhej strane je tak pozorny ku mne že sa bojim odisť, že už takéto charakteristiky nenájdem. Som ešte mladá a hlúpa a nemám sa na koho obrátiť, chcela by som si prečítať nezavisly nazor na toto :/. Opakujem že som s nom o tom rozpravala už najmenej 1000x a stale keď ide fajčit rozpravam o tom, on mi len odpovie že to nechapem a uteka odomňa vtedy preč..

colsami
Dnes o 07:38

Sama vies ze to nema vyznam ked si sa uz 1000x rozpravala. Naco Ti je taky frajer? Vazne si myslis ze sa pre Teba na svete nenajde druhy co bude k Tebe pozorny? Ak len toto spominas ako jeho super kladne stranky? Je to zavislost a kedze sa nevie spamatat, mala by si sa posunut dalej. O tom to spoznavanie a chodenie predsa je. Asi nechces takto zit. Lebo ak v tom dobrovolne zotrvavas tak ano, jedine ze si si mlada a hlupa...
Nepokaz si sancu na normalny vztah len preto ze budes cucat pri zavislakovi. Neviaze Ta manzelstvo ani deti ani majetok.

mirola
Dnes o 07:47

Je to jeho zivot a jeho rozhodnutia, nemozes ho nutit aby prestal ak sam prestat nechce, bud to budes akceptovat alebo si najdi ineho partnera.. mne by to vadilo tiez zazila som si to.... ja som mu ratala kolko jointov vyhuli za den bolo ich 8 v priemere.. nebol zly, ale bol z neho pecival, stale smrdel od travy, mal taky debilny vyraz a mna to nebavilo, odisla som.. v nasom pripade este doma nonstop nasackovanych kamosov co vyhulovali s nim, nonstop pusteny rap... proste boli sme kazdí uplne inak nastavení.. nesnazila som sa to zmenit, spoznali sme sa na dovolenke tam mi to nevadilo.. ked som doma zistila, ze je to jeho pernamentny zivotny styl ... uz mi to vadit zacalo... je to vyse 12 rokov spat... on tak zije stale v jeho zivote sa nic nezmenilo, nema partnerku ani deti.. ma len o par rokov viac a mozno je uz z toho aj sproty jak bagandza.. to ale neviem lebo nekomunikujeme

luciaruz
Dnes o 07:50

Toto ja osobne velmi rázne odmietam ake kolvek formy drog. Len raz by som to u neho videla, a kopla by som ho do riti ale ze rychlo. Slovo hlúpa by som isto nepoužila. Domnievam sa, ze ste obaja este mladí a nevyspelí. Sama si na to vekom urobis názor. Ked viac dospejes, sa budes sama na sebe diviť, ze si to tolerovala. Uvidis. Ked je na tráve od rana do vecera denno denne, to sa neskončí dobre. Ani neprestane len tak. Moj švagor ma 37, a stále takto funguje. Ani priatelka, zena, deti, normalna práca...nic. zasekol sa v 20 rokovh.

martinmmartin
Dnes o 08:23

Ma v zivote nieco co nevie spracovat, nieco co je vacsie ako on, nieco co sa zda nezvladnutelne ( hocico , kariera , dlhy, rodina....) Tato opacha mu sedi na pleciach a smeje sa mu nobstop do xichtu. Ked si zapali opacha na chvilu odpadne a svet je krasny..... treba prist na podstatu veci

danica2711
Dnes o 08:29

a v tomto chceš žiť celý život? Neustále dohováranie a jeho neustály návrat k predchádzajúcemu režimu? Fakt chceš trvale žiť s chlapom, motajúcim sa v režime "hulenie, robota, papať, ľahnuť, hulenie"? A ešte o ňom napíšeš, že papá, no fakt musíš byť veľmi mladá a aj to druhé, čo si o sebe napísala sama... To kedy je k tebe taký nesmierne milý a pozorný, v tých vzácnych chvíľach, keď sa robí chrumkavý potom, čo si zbalíš veci? Podľa toho, čo píšeš, to bolo za 5 rokov 3-krát, no ďakujem pekne, to si si tej pozornosti teda užila! A ešte k tomu vám nefunguje ani sex, fakt sa musíš pýtať, čo máš robiť? Áno, môžeš sa v tom ešte plácať, roky sa snažiť, aby prestal, vychovávať z neho človeka bez drog - ale ja by som si radšej našla normálneho človeka a s ním vychovávala deti, tam máš šancu, že z nich niečo vychováš, nie z dospelého blbca

januska12323
Dnes o 08:35

Je milý, pozorný len celý deň pod vplyvom drog, fakt takého ľahko nenájdeš. To fajčí aj v robote? Teraz si predstav, že otehotnieš a budeš tie smrady dýchať ty aj bábo a keby sa niečo stalo nemôže ťa odviezť ani do nemocnice. Stále nič?

vilma7
Dnes o 09:52

@martinmmartin tu už je totálna závislosť, takže nemyslím ze nejaký problém je príčinou.

earlgrey
Dnes o 09:56

Fuj a tebe nesmrdí? Veď ja len podľa smradu viem, kto fajčí marihuanu a kto nie. Aj keby mal vtáka zo zlata a zniesol mi aj modré z neba, s takým mužom by som nebola, už len kvôli smradu.

bukajka_mata
Dnes o 10:38

Chlapov je ako rýb v mori, ver mi, že si dokážeš nájsť iného a lepšieho, ktorý ťa bude rešpektovať a vážiť si ťa. Takýto chlap sa nezmení, normálne by som pouvažovala, či vzťah s ním ozaj stojí za to.

larena
Dnes o 10:53

Je to nechutne a uplne neakceptovateľné.Ja som mala takého frajera keď som mala asi 17 rokov a hneď jak som to videla tak dovi dopo..pre mňa je neakceptovalne ak je niekto nahuleny cely deň a je mi neprijemne byt vôbec v prítomnosti takého človeka.Plus keď píšeš ako velmi to ovplyvňuje váš vztah tak neni o čom.Veď nech si vyberie medzi tebou a trávou😀Daj mu ultimatum a uvidis..keby mu na tebe naozaj záležalo tak sa toho vzdá..veď ”tráva neni návyková” tak ako milujú rozprávať ludia ktorí húlia.Môže byť milý a pozorný a uzasny vo všetkých aspektoch ale takých chlapov je kopec ktorý sú milý a pozorný a nafajcia trávu a mali by s tebou aj intímny život (čo myslim si že je vo vztahu dôležité)