Priateľ chodí von vždy radšej sám ako so mnou

6. okt 2023

Máte tu tiež niekto takého partnera že od začiatku vzťahu ste videla na ňom a cítila z neho že radšej ide von sám s kamošmi ?
My sme spolu už 8rokov, ale od začiatku , keď SMS ešte deti nemali a nebývali spolu , si pamätám že sme sa kolko krat pohádali , lebo vždy chcel ísť von s kamošmi len sám, nikdy má nejako nevolal… zatiaľ čo poznám takto aj jeho kamosou co majú frajerky , tak odkedy ich majú kolko krat idu aj snimy na pivo , aj hoci kam… mna môj nezavolal ani na svoju 30tku keď robili chatu… mali sme už síce malého, ale mohol sa má opýtať či nevybavíme nejaké stráženie a nepôjdem aj ja snim osláviť na chatu, ani raz nič take nespomenul a len sme sa pohádali koli tomu.. 🤔
Nechcem byt nejaká hysterka, no nepomôžem si ale mám pocit z neho akoby má nelubil .. čo on tvrdí že nieje pravda , ale vždy z neho musím ťahať všetko od začiatku vzťahu … 8rokov sme spolu, 2deti som mu vynosila a jeho doteraz nenapadlo má napríklad požiadať o ruku aby mi to aspoň trochu dokázalo ze má lubi a záleží mu na mne… A preto sa pýtam či niekto žijete tiež v takom vzťahu. 😏

januska12323
6. okt 2023

No keď si chcela deti až po svadbe mala si si to zariadiť. Teraz už neskoro plakať. Chalan má všetko - deti, frajerku aj slobodný život s kamošmi. Z jeho pohľadu nie je čo meniť.

vava_1994
6. okt 2023

Toto mi pride teda už naozaj moc..ano nech si chodi s kamošmi na pivo sam s nimi lebo veď pánska jazda…ale aby chodil stale sam? Kolko krat ste boli spolu vonku..ale aby som toto 8 rokov znášala?

autor
6. okt 2023

@vava_1994 ale presne. Ako ja som kolko krat aj rada že ide na pivo , ja tiež rada s kamoškami vypadnem posedieť. V tomto mu nerobim nejaké scény. Beriem to normálne. Ale proste už aj keď bola nejaká príležitosť , akcia nikdy ho nenapadlo opýtať sa aj mna či nechcem ísť. 😏
Zrátam asi na jednej ruke kolko krat sme boli spolu niekde s kamosmi ako partia. 🙄
Doteraz som to nejako neriešila. Len teda vnútorne má to trápilo, ale som v situácii že ani neviem čo robiť keďže mame spolu už 2 deti a ja som vždy chcela aby sme mali kompletnú šťastnú rodinu 😒

irusa
6. okt 2023

nežijem a ani by som nežila...toto mi príde ako vtip

vava_1994
6. okt 2023

A nestala sa nejaka situácia kde by si ho odradila s týmto chodením von? Niečo čo by sa mu nepáčilo ako si reagovala pre kamošmi a jednoducho ťa tam kvoli tomu nechce?

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lucylaw
6. okt 2023

Teraz už budeš zbytočne plakať nad niečím, čo trvá 8 rokov a neriešila si to skôr..Mne by to od začiatku vadilo, jasne by som to chlapovi povedala a keby svoj postoj nezmenil, tak by som s ním ďalej nebola..Tebe to vadilo, nepovedala si buď nič alebo ak aj áno, chlap svoj postoj nezmenil a kašľal na tvoj názor, napriek tomu si s ním bola ďalej a ešte si mu aj bez svadby porodila 2 deti a teraz sa tu sťažuješ..No bohužiaľ, už s tým nič neurobíš, je to bohužiaľ povedané tvrdo, ale čo akože čakáš, že teraz sa to po 8 rokoch zmení? No nie, nezmení, obzvlášť keď má teraz krásnu výhovorku, že veď ty musíš byť doma s deťmi..S tou chatou na tú jeho 30-ku si to úplne zabila, akože on oslavuje na chate s kamarátmi 30-ku a teba ani nezavolá? Môže on hovoriť čo chce, ale takto láska nevyzerá a určite nečakaj, že mu nedajbože teraz po 8 rokoch a 2 deťoch dopne, že by ťa mal požiadať o ruku, veď nemá prečo, jemu to takto vyhovuje, ty sa doma staráš o deti a on si behá s kamarátmi po vonku, to je sen pomaly každého (nevyzretého) chlapa, ktorý nejako nepochopil, že už má vlastnú rodinu..

domkakvet
6. okt 2023

Tak bolo to uz od zaciatku vztahu a ty to zacnes riesit po dvoch detoch a osmich rokoch, no zaujimave, ale tak k veci, ano je to cudne a vadilo by mi to.

izabellik
6. okt 2023

no normalne to rozhodne nie je 🙂 ale takisto sa vyjadrim rovnako ako zienky v komentaroch nado mnou, preco ti to zacalo vadit az teraz? ja by som takto nemohla fungovat tolke roky, istotne by mi to prekazalo. a to akoze absolutne nikam nechodite spolu?

vlachienka
6. okt 2023

Presne nato som sa chcela opýtať, muselo ti to predsa vadiť už na začiatku, tak prečo to začínaš riešiť až teraz. Si myslím, že sa teraz po tom všetkom proste zmení? Zvykol si na to, že ti to nevadí tak nemal za potrebu to nejak riešiť alebo meniť

avonladyba
6. okt 2023

Asi si to na začiatku vzťahu neuvedomovala, bola si mladšia, to sa stáva. No teraz aj sama vidíš, že Tvoj priateľ berie ohľad iba na seba. Nevzal si Ťa za manželku, urobil Ti dve deti, on ma volny čas s kamarátmi predpokladám, že dosť často, zatiaľ čo ty robíš babysitterku. A ešte aj keď ma oslavu narodenín, tak sa o Teba neobzrie. To je veľmi smutné celé, ako málo Ti Tvoj priateľ dáva. Keby si deti nemala, asi by si mu aj sama zamávala.

reanda
6. okt 2023

hadam po osmich rokoch nezacnes byt hysterka, uz to do smrti nejak vydrz 😀

3petka
6. okt 2023

Mala som takého frajera. A keď sme spolu boli von ani má za ruku nechytil. Čo ak by ho nejaká videla že má frajerku. Išiel kade ľahšie, posledná kvapka bola to že mi spomenul deti že by som mnou chcel. No ani náhodou…

anjelicek26
6. okt 2023

Nezobral ta na oslavu svojich 30tych narodenin, lebo si "nikto" a menej ako jeho kamosi? Toto hovori za vsetko...

Len sa kludne pohadajte kvoli tomu, on podla mna ani nechape, aky je debil, ked si mu to zatial tolerovala.

kvetinka75
6. okt 2023

nehnevaj sa, ale toto je tvoja chyba. On dosiahol čo chcel - deti, priateľku, domácnosť, slobodu. Ale neverím, že toto je reálne situácia, môže byť nejaká žena až tak blbá?
Nie nežijem v takomto vzťahu. NIkdy by som priateľovi neporodila 2 deti a neakceptovala to, že na mňa kašle.

mamutka
6. okt 2023

Vyzerá to, že si preňho všetkým, len nie partnerom, láskou, spriaznenou dušou. Ako opatrovateľka deti, kuchárka, upratovačka a milenka (normálne by som automaticky predpokladala, že jedna z mnohých, pri tom jeho živote ) snáď funguješ v pohode, tak si ta necha, kým sa mu to bude hodiť. Jemu sa nečudujem, je bezohľadný, podľa toho sa aj správa a pekne od začiatku, na nič sa nehral. Ale ženám ako si ty som sa vždy čudovala. Aj tým otázkam, “máte to aj vy tak ?” sa vždy čudujem

rebrambora
6. okt 2023

Nie. Ja som velky samotar a muz zas opak. Ale od prveho dna nevieme existovat jeden bez druheho. Cize on ma taha zo sebou niekedy doslova aj na zachod a ja som ochotna s nim ist von, aj ked to nebolo moc moje.
Ale prizvukujem, od prveho dna. Cize od zaciatku vztahu to takto bolo.
Nikdy by som 8 rokov necakala, ze sa nieco zazracne zmeni.
Nuz, ale kazdy musi urobit svoju skusenost sam. Tiez som bola vo vztahu 3 roky s tym, ze sa to zmeni, ale nie, takto to nefunguje.

alickapusinka
6. okt 2023

Ak by ma nepozval na svoju 3O narodeniny tak usúdila by som že chcem žiť sama s dieťaťom. S ním nie. A okrem toho ak by som mala ja narodeniny vybrala by som sa s kamoškami na chatu jeho by som nechala doma. Nikdy si ťa nevezme to mi ver má všetko čo chcel deti, priateľku, má a slobodný život navarene má, oprate má sex tiež deti tiež tak si myslím že zo statusu slobodného nechce nič meniť.

deedol
6. okt 2023

mala som takeho znameho, tiez chodil vzdy vsade radsej bez frajerky (neskor manzelky). vysvetloval to tym, ze sa pri nej nevie tak uvolnit/zabavit/opit... uz nie su spolu, deti nemali.

liv1
6. okt 2023

Ja neviem. Ja fakt nerozumiem ze si s takymito blbmi robite deti 🙄. A este priatel a nie manzel🤷‍♀️. No co ti k tomu mame povedat

subartic
6. okt 2023

tvoj muž sa nevie a hlavne nechce viazať. Von sám ako slobodný chlap , všade sám ako slobodný chlap, vziať si ťa podľa mňa nevezme ani po ďalších deťoch , jemu takýto spôsob života vyhovuje.

janinah
6. okt 2023

Ako sa správa v rodine mimo toho času.ked je vonku s kamošmi?

mamusa123456789
6. okt 2023

Ženy, kde nechávate rozum? Je tu málo takýchto diskusii? Normálne každá žena by si mala prečítať par diskusii o vzťahoch na MK na začiatku každého vzťahu, možno by tu podobných diskusii potom pribúdalo menej

colsami
6. okt 2023

Pises: "ja som vždy chcela aby sme mali kompletnú šťastnú rodinu"
Preco si mu to na zaciatku vztahu nepovedala, aka je Tvoja predstava o vztahu a rodine?

Ak povedala a jemu to bolo jedno a jeho predstava ina, privolila si mu na tento divny styl zivota, asi Ti to neprekazalo.
Zvlastny "rodinny" zivot.